ЛОНДОН - 14

• 35 370
  • 724
  •   1
Отговори
# 330
Благодаря ви за бързите отговори!
Ще останат като вариант, само ако времето е много лошо! Английският не ми е чак перфектен, особено ако говорят много бързо!
Това ще ми е 4-то ходене в града и пак не мога да видя всичко! Обожавам Лондон с всичките му нюанси.
Понеже четох темата назад и не видях да сте писали за Camden, а на мен ми е едно от любимите местенца и го препоръчвам. Уникална атмосфера, на всеки ъгъл страхотни графити, магазинчета и голям избор от всякаква кухня. Ейми Уайнхаус се свързва с квартала, има нейна статуя там и няколко много сполучливи графити.

# 331
Горещо бих препоръчала безплатните музеи в Лондон - Британския, Виктория и Алберт и други. Те са огромни, но на сайта предлагат маршрути по отделни теми. В Британския има безплатни екскурзии, водени от доброволци. За по-големи деца с напреднал английски ще бъде интересно да си изберат тема по свой вкус https://www.britishmuseum.org/visit/tours-and-talks/eye-opener-tours Може да изберете от обявените за деня кратки екскурзии.
Кратка обиколка с деца само с най-важните обекти в музея https://www.britishmuseum.org/visit/tours-and-talks/eye-opener-tours

# 332
  • Milano
Ние пристигнахме сутринта.
Купила съм билети за мюзикъла на Майкъл Джексън за утре вечер. Ще дам отзиви.
За други ден - Скай Гардън и т.н.

Минахме през e-gates без проблеми.
Бях питала дали искат да докажеш родна връзка с дете с различни фамилии.

# 333
Това е вероятно по преценка, за предотвратяване трафик на хора. Примерно съм имал билет за излизане от ОК към Америка сам възрастен с две деца и не ми работи онлайн чекина, трябва да мина през гишето, та там ми казаха защо. Щом съм им баща няма проблем.
Предполагам, че се отнася най-вече за излизане от държавата, на влизане не си спомням никаква особеност, но сме с еднакви фамилии.

# 334
Ние пристигнахме сутринта.
Купила съм билети за мюзикъла на Майкъл Джексън за утре вечер. Ще дам отзиви.
За други ден - Скай Гардън и т.н.

Минахме през e-gates без проблеми.
Бях питала дали искат да докажеш родна връзка с дете с различни фамилии.

Ще очаквам отзиви за мюзикъла и дали си заслужава! Simple Smile Все още има места за нашите дати, просто не ми се дават повече от 100 паунда за билет, а дали най-отзад изобщо ще се вижда нещо!

# 335
  • София
Заслужава ли си да се посети Аквариума или London Dungeon? Ако реша на място да купя билети много ли се чака?

Когато бяхме за първи път посетихме и двете. На нас аквариума много ни хареса и е огромен. Колкото до London Dungeon моето дете тогава беше на 13 и не бих казала, че английския език ни е като майчин, но бяха разбрали всичко с баща й, а аз се отказах и излязох, защото тези крясъци и викове (плашат публиката) не са ми по вкуса. Ако сега ги попитам искат ли пак да идат на това представление и двамата са навити.

# 336
  • Milano
Отзив за MJ the musical.

Купих билети ден преди заминаването за след 2 дни на най-последният ред горе.

3 часа преди представлението получавам мейл за upgrade долу на 9-ти ред централно.😊

Театъра е хубав, мюзикъла е хубав, историята е интересна и към края става все по-хубаво.
Има доста диалози, бързо говорят.

Била съм на Трилър в друг театър горе - добре се виждаше.

За стачки и т.н. гледам сайта на транспорта.

# 337
Отзив за MJ the musical.

Купих билети ден преди заминаването за след 2 дни на най-последният ред горе.

3 часа преди представлението получавам мейл за upgrade долу на 9-ти ред централно.😊

Театъра е хубав, мюзикъла е хубав, историята е интересна и към края става все по-хубаво.
Има доста диалози, бързо говорят.

Била съм на Трилър в друг театър горе - добре се виждаше.

За стачки и т.н. гледам сайта на транспорта.

Благодаря за отзива. Simple Smile
Купих вече билети, доста време избирах за кои места! И последно питане. От метростанцията на какво разстояние се намира театъра и около него има ли заведения за хранене? Началния час си е 19:30 ч. английско време.

# 338
  • Milano
Около 5мин от спирка Лестър  square - 200метра.
Има наоколо заведения. Всички се наливат първо там, после в бара на театъра.
Идват с чаши алкохол по време на спектакъла, по време на интервала - също.
Аз съм без думи.😱

Пращат ти мейл, в който ти казват да се явиш 45мин по-рано. Много е.
И до 10мин преди началният час (19.30) да си заел място.
Влизаха до последно.
Започна в 19.35 и свърши към 22.05.

# 339
  • ВАРНА
Здравейте,
Планирам пътуване през м.май с дъщеря ми, 15г. Купих самолетни билети и букнах хотел.
Ще се върна да изчета назад темите. От вчера съм в процес на разучаване картите за транспорта. Имаме 5 пълни дни в Лондон 1-2 зони (Греенуич не съм сигурна дали не се води трета зона), един в Уиндзор. Хубаво ще изчета всичко по темата и ако имам въпроси, ще питам Simple Smile Програмата ни няма да е тип препускане.

# 340
Greenwich си е 2-ра зона. North Greenwich е 2-3, т.е. ако идвате от центъра е 2-ра, а ако пътувате от 3-6 зона е 3-та. Така че, ако няма да ходите по-далеч от Гринуич и двете станции са 2-ра зона.
А в Уиндзор е много хубаво. И в замъка и в самото градче.

Разгледайте и мюзикълите, които се играят в Лондон. Страхотно преживяване е и остава невероятен спомен.

# 341
Здравейте. Въпросът ми не е точно за Лондон, но съм с впечатлението, че тук пишат и познавачи на околностите и затова ще питам. Трябва ми място за настаняване в близост до училището Итън в Уиндзор. Синът ми ще бъде на едноседмичен курс там с преспиване, но по най-различни причини (най-вече логистични) предпочитам да съм наблизо, а не от другата страна на Ламанша. Нямам претенции за големина - по-голяма стая или малко студио ми е абсолютно достатъчно. Единствено ми трябва добър интернет, за да работя. Обикновено ползвам Airbnb и ще проверя предлагането, но ако някой познава района и има идеи, ще съм благодарна. Мерси предварително.

# 342
Здравейте момичета,
Аз също ще пътувам до Лондон с 15 годишен тийн в началото на май. Ще летим до Хитроу и полета ни е доста късен на отиване - кацаме в 22.45 ч. С какво ще ме посъветвате да се придвижим до центъра? Букнах хотел близо до Russell square….
Можете ли да споделите и интересни и изгодни места за шопинг в Лондон?
Благодаря предварително 🌺

# 343
Nedinka, вижте сайта на Premier Inn или Travelodge.
Always_in_love В Лондон транспорта е много редовен и след полунощ. Вижте сайта на Transport for London. Мисля, че с метро ще е удобно.

# 344
От Хийтроу с метро, Хийтроу експрес също ако купите отрано има големи намаления

Общи условия

Активация на акаунт