Какъв крем за лице използвате? – 25

• 86 792
  • 698
  •   2
Отговори
# 300
  • София за сега
Аз съм вече в менопауза. Използвам Виши Неовадиол. Мнооого съм доволна! Предишният ми беше Юсерин и от него ми излизаха огромни подкожни пъпки без връх. Кожата ми е нормална.

# 301
Споделете бюджетен хидратиращ крем до 25 лв. ,който да е за смесена към мазна кожа ,да не запушва порите и да е с лека консистенция.
Много ми харесва този на Авен ,но цените са станали много високи.
Имам още 1 опаковка от дневния и ,ще търся да купя друг.
От Биотен кремовете ми се запушват порите. Изключвам ги като вариант.
Никога не съм ползвала на Нивея.
На Лореал също не са моето нещо.
Дева съм пробвала ,същата история.
Поръчах този и съм впечатлена, не се вписва във вашия бюджет, но предполагам за 8-ми март може да има намаления и цената да стане по-добра 😘
https://novakoja.com/collections/labcare/products/pink-hyaluroni … D1%80%D0%B5%D0%BC

Ползвали ли сте други продукти на марката ? Много положителни ревюта видях и ме заинтригува 😬

# 302
  • София
Здравейте. Имам питане. За пръв път ползвам този нощен крем - Hyaluron Activ B3 Multi-Intensive Night Cream

https://www.notino.bg/avene/hyaluron-activ-b3-intenziven-nosshen … /#pdReviewsScroll

Обаче нещо има неприятна за мен миризма. Моля тези от вас, които го ползват да ми кажат как мирише - за мен е на нещо старо и застояло.

# 303
  • София
Мони, аз ползвах доскоро дневният от тази серия и миризмата му ми беше неприятна. Не е натрапчиво зле и сигурно други биха я харесали, но всеки път когато отварях опаковката и ме лъхнеше мирисът, не ми беше окей.

# 304
  • София
Мони, аз ползвах доскоро дневният от тази серия и миризмата му ми беше неприятна. Не е натрапчиво зле и сигурно други биха я харесали, но всеки път когато отварях опаковката и ме лъхнеше мирисът, не ми беше окей.

Дааа, явно така си миришат. Май, май няма да го ползвам. Обичам да ми мирише на хубавично.

# 305
Моят дневен крем от тази серия си мирише съвсем добре. Имам и околоочен, също не усещам неприятна миризма.

# 306
Моят дневен крем от тази серия си мирише съвсем добре. Имам и околоочен, също не усещам неприятна миризма.
И на мен дневният крем ми мирише хубаво! Лек ненатрапчив нежен аромат.

# 307
  • София
Аз затова написах, че е миризма, която други може би харесват, но необяснимо защо на мен ми е някак тегава и ми носи неприятно усещане. Да, лека миризма е, но не ме кефи. Както при парфюмите е - или ти харесва, или не.

# 308

Мнение за този продукт? Някой да го е ползвал?

# 309
Здравейте, този крем ми се беше паднал като подарък към една поръчка, не ми харесва. Аз съм с комбинирана кожа, нито е хидратиращ, нито подхранващ, и някак остава мазен филм по кожата, а и прави кир ефект.

Мнение за този продукт? Някой да го е ползвал?

# 310
  • Велико Търново
Този продукт го ползва голямата ми дъщеря, а аз съм го пробвала от чисто любопитство-средна хубост ми е, не е лош.

# 311
На мен не ми допадна, ползвала съм го отдавна.

# 312
Аз съм с мазна кожа и ми беше малко тежък. Има малко гъста консистенция. Нищо особено не прави.

# 313
Здравейте, имам въпрос за тестери на кремове за лице. В коя аптека в София сте срещали? Поради кожно състояние на член от семейството, оставям в аптеките /големите, от веригите/ около 150 лв. на влизане. За себе си междувременно искам да пробвам нещо за лице, крем, от по-висок клас. Препоръки винаги получавам на килограм от всеки аптекар, за кремове на сочна цена. Но тестери на препоръчаните продукти никога никъде нямат. Или са ги свършили, или не са получавали... Възможно ли е за най-скъпите продукти действително да няма тестери? Съмнява ме.

# 314
  • София
О, olx е пълен с тестери за продажба!
Страшно се ядосвам всеки път, когато в аптеката ми кажат "Няма!".
Затова купувам почти изключително вече носени и проверени пподукти. Не мога да разбера защо големите търговци допускат тази ситуация.

Общи условия

Активация на акаунт