Какъв крем за лице използвате? – 25

• 86 747
  • 698
  •   3
Отговори
# 315
Аз от известно време ползвам Guinot Hydra - сега hydra sensitive, преди това hydra нещо друго беше. Доволна съм, но искам да сменя. Не съм в олх и не знаех за тестерите 😬 Не бих купила, не се знае колко са стари. Съгласна съм в аптеките да ги пуснат по левче-две, като им се свидят безплатно.

# 316
  • София за сега
Здравейте, имам въпрос за тестери на кремове за лице. В коя аптека в София сте срещали? Поради кожно състояние на член от семейството, оставям в аптеките /големите, от веригите/ около 150 лв. на влизане. За себе си междувременно искам да пробвам нещо за лице, крем, от по-висок клас. Препоръки винаги получавам на килограм от всеки аптекар, за кремове на сочна цена. Но тестери на препоръчаните продукти никога никъде нямат. Или са ги свършили, или не са получавали... Възможно ли е за най-скъпите продукти действително да няма тестери? Съмнява ме.

В Ремедиум на Денкоглу при етажерките с Виши и Авен има изложени кремове да се пробват.  Ако има там и от консултантите и не са кисели и начумерени като ги питате за тестер за вкъщи дават. На Авен и Виши съм искала. Иначе и аз не бих си купила без да съм го пробвала.

# 317
  • Велико Търново
На кои марки искате тестери?Няма на всички кремове тестери, което не е чудно.Дават цял продукт за тестер.ФДТ са по същия начин.Аз пазарувам селективна козметика и не на всичко има мостри.Най-скъпият крем в аптеката е около 100 лв.

# 318
  • София
Последно исках на слънцезащитата на Юсерин за алергична кожа. Това, че струва "само" 40 лв., трябва ли да ме склонява да ги прежаля, без да пробвам?

# 319
  • Велико Търново
Ако говориш за Актиник миналата година ни дадоха само веднъж или два пъти тестери от по 10 мл.Бройката не беше трицифрена на мострите.
Дермикос-Нукс, Уриаж, Апивита и Исдин са щедри на мостри, Пиер Фабър основно на Авен дават и то не много.Те получават мостри веднъж или два пъти годишно от Франция.Това е.Не те склонява към нищо-ти решаваш какво да направиш.Пиз Буин никога не са давали мостри, а техния продукт за алергична кожа е зверски добър.Това е -политика на фирмите.В магазина, където пазарувам като ми дават мостра/1 на брой/ я записват в системата си.Това е положението, ако не ми харесва не пазарувам от там.

# 320
Наскоро поръчвах от аптеки Ремедиум и бяха сложили в поръчка на стойност около 50лв няколко мостри на Юсерин. Може да са имали някаква промоция, не знам, но в последния месец в поръчка от Нотино също имах подарък мостра на крем /на Клиник/.
Някои сайтове като Мейкъп и Нотино продават мостри, а чуждите сайтове традиционно добавят безплатни мостри в поръчката.

# 321
  • Велико Търново
Аз също съм много щедра с мострите за да могат дамите да пробват и да си изберат.Давам поне по две мостри от вид за да могат да пробват и с грим, без грим и т.н.Предлагам да отсипя от продукта/ако имаме такъв/ в кутиите, където слагаме екстемпоралните кремове.

# 322
Част от безплатните мостри се продават точно по ОЛХ и подобни сайтове. Тъжно е, но и производителите няма какво да направят по въпроса. Те произвеждат мостри колкото са решили, и ги дават на дистрибутора. Няма как да контролират, дали мострите наистина ще стигнат до потребителя.

# 323
  • София за сега
Последно исках на слънцезащитата на Юсерин за алергична кожа. Това, че струва "само" 40 лв., трябва ли да ме склонява да ги прежаля, без да пробвам?
Питай в Ремедиум. И аз не бих дала 40лв и после да ми пламнат очите както често се случва.

# 324
Здравейте, момичета! Какъв тоник бихте препоръчали за госпожица на 14 години? Няма акне, кожата й е нормална, но иска да се хидратира. Сега ползва моя, но не знам колко е подходящ - Round Lab 1025 DOKDO TONER.

# 325
  • Бургас
Скоро взех на Христина нощния крем с колаген и еластин, този в тубичката. Като се абстрахирам от бабешкия аромат, всичко друго ми харесва много. Кожата ми е на 49 години с характерните за възрастта проблеми - отпускане на контура, назо-лабиална бръчка, бръчки пачи крак, отпускане на горния клепач.

# 326
За такава млада кожа, според мен, флорална вода. Или ако държи точно тоник, с максимално изчистен състав.

# 327
Честит празник, момичета! Озарени и щастливи да сте! Моля, препоръчайте нощна маска за интензивна хиратация, ама да не запушва порите. Загледах се в една на Uriage, надявам се Siska да даде мнение. Приемам и други препоръки, от които лично сте доволни. Зряла кожа, мега суха напоследък, чак се лющи. Но постоянно прави гигански черни точки (които в моя случай са толкова големи, че даже стоят като бели петна под кожата). Какво е това чудо не знам. То с бръчки ли, с контур ли, с пъпки ли, с кое по-напред да се бориш....

# 328
  • Велико Търново
Здравейте, момичета! Какъв тоник бихте препоръчали за госпожица на 14 години? Няма акне, кожата й е нормална, но иска да се хидратира. Сега ползва моя, но не знам колко е подходящ - Round Lab 1025 DOKDO TONER.
Моите като бяха по-малки ползваха този
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000030023933

Аз харесвам маската на Юриаж, аква-гела на Авен също може да се ползва като нощна маска като се нанесе на по-плътен слой, Нюкс също имат един продукт 3 в 1, за него важи същото.

# 329
Uriage sleeping mask и аз я харесвам, със суха кожа съм. Но напоследък изчезна от повечето сайтове, може би е спряна.

Общи условия

Активация на акаунт