Какъв крем за лице използвате? – 25

• 86 469
  • 695
  •   1
Отговори
# 375
Колагена не съм ползвала, но от Profi Derm съм доста доволна. Имам опит с лифтинг крема, диамантения пилинг, колагеновия хидрогел и трите много ми харесаха. Кожата ми е смесена, затова ползвах light версията на крема.

# 376
  • София
Търся си хубав  нощен крем. Спряла съм се на DIOR Prestige Le Baume de Minuit Night Cream. Със смесена кожа съм. Ако някой има наблюдения ще се радвам да сподели🌸

# 377
От скоро ползвам този крем за дневен и съм много доволна :

# 378
  • Варна
Взех си ето този крем гел - Avene Hyaluron Activ B3 Регенериращ аква гел крем .
Бях пробвала тестер на крема, но реших че за лятото гел крем би бил по-удачен. Нооо този гел супер много лепне колкото и да стои по лицето, усещам го много тежък по кожата и ... въобще голяма грешка.
Кожата ми е суха към смесена лятото.

# 379
Аз ползвам същия крем. Първоначално има едно усещане на лепкава консистенция, но попива изключително добре. Ако сложите повече тогава е трудно и му трябва повече време. Сега в топлите дни ще видя как ще е, за студено време е супер.

# 380
Взех си ето този крем гел - Avene Hyaluron Activ B3 Регенериращ аква гел крем .
Бях пробвала тестер на крема, но реших че за лятото гел крем би бил по-удачен. Нооо този гел супер много лепне колкото и да стои по лицето, усещам го много тежък по кожата и ... въобще голяма грешка.
Кожата ми е суха към смесена лятото.
Това е любимият ми крем за лице.
Само да кажа ,че аз го ползвам само вечерно време. Този крем е 3 в 1 ,дневен ,нощен и маска за лице. Нанася се много ,много малко ,защото ако се нанесе много не попива добре.
Пробвайте го само вечер както правя аз. Кожата на сутринта е много подхранена ,мека и сочна. Не бих го заменила с друг. А в комбинация със серумът от серията ,кожата просто грее.
Дайте му шанс. Моята кожа е смесена към мазна ,супер чувствителна.
Използвам го целогодишно и съм изключително доволна. Хидратира добре , независимо от сезона.

# 381
Аз също съм фен на Avene, но нещо не мога да си намеря дневен лек крем. Всичките ги ползвам за нощни и са супер, като дневен също бяха ок за зимата, но сега вече ми идват тежки.

# 382
Аз не използвам дневен крем и не мога да бъда полезна за съжаление.
След серума си за лице сутрин нанасям след това слънцезащита ,независимо от сезона.

# 383
За дневен изпозлвам на Caudalie Vinohydra sorbet cream, много е лек и добре хидратира, подходящ за комбинирана/мазна кожа. През лятото използвам матиращата им емулсия обаче.

В момента вечер изпозлвам Mary&may idebenone+blackberry complex крема и серума също. За моята кожа за перфектни. Като консистенция и хидратация много ми харесват.

# 384
След серума си за лице сутрин нанасям след това слънцезащита ,независимо от сезона.
Каква слънцезащита ползвате?

# 385
Тези двете са ми любими.

А тези двете ги пробвах и също ми харесаха много. Тази ,която е тестер ,ще си я купя в пълноразмерен продукт.

# 386
Тези двете са ми любими.

А тези двете ги пробвах и също ми харесаха много. Тази ,която е тестер ,ще си я купя в пълноразмерен продукт.

Аз си купих този по препоръка на дерматоложка, но още не съм го използвала. Надявам се да ми понася добре. Simple Smile Но пак тя каза, че слънцезащитта трябвада се подновява на всеки 2 часа, иначе нямало ефект.

# 387
Не е задължително да се подновява на 2 часа.
Например ако работиш в офис или на закрито не е нужно да подновяваш ако не си до прозорец. SPF 50 ,предпазва кожата 500 мин. ,а спф 30 ,предпазва кожата 300 мин.
Аз преди да тръгна на работа се мажа задължително.
Когато пробваш тази слънцезащита ,сподели дали ти е харесала.
Другото ,което е трябва да мажеш по дължината на два пръста на ръката си за лице и шия за да предпазва точно толкова ,колкото е спф-а ,освен ако не е указано нещо друго на опаковката. По принцип на сайта на Avene упоменават кой слънцезащитен по колко се нанася.
На аптеки Гален ,Ремедиум , Софармаси ,редовно пускат промоции и цените са добри.
Ето в момента цената на Ремедиум.
https://remedium.bg/aven-san-fluid-anti-age-spf50-40ml-087969/p

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 21:12 от mavina1380

# 388
Аз съм със слънцезащитата на Skin 1004 и съм доволна.

# 389
Вчера приключих една опаковка 15 мл. от същата слънцезащита на skin 1004 ,обаче не мога му да се доверя за предпазване. Все едно се мажеш с крем за лице ,много нежна лека и бързо попиваща текстура.
Много ми хареса ,но дали предпазва?

Eucerin и Avène ползвам от години и ме предпазват на 1000%. Аз съм с кожа алергична към слънце.

Общи условия

Активация на акаунт