Какъв крем за лице използвате? – 25

• 59 316
  • 492
  •   1
Отговори
# 420
Препоръчвам моят крем, който ползвам вече трета година.

Nuxe Aquabella

Кожата ми е нормална, със сухи участъци, като Т-зоната е склонна към омазняване лятото.
Този крем със своята нежна текстура се "топи" в кожата, като прекрасно я балансира, без да оставя мазен филм, или чувство на "опъване".
Разкош!❤️

https://marvi.bg/shop/nuxe-aquabella-hidratirashta-emulsiq-50ml

# 421
  • гр.Пловдив
Разбира се, че предпазва. Това е една от най-известните и продавани азиатски слънцезащити в световен мащаб. Азиатците просто постоянно усъвършенстват формулите си и ги правят все по-комфортни за носене на всяка кожа. Аз съм ползвала тази и много други с леки формули, с много бяла и чувствителна кожа съм и нямам никакви проблеми.

Много съм доволна последните 2г от корейските,пак си поръчах любимия ми YADAH Cactus sunscreen spf 50 ,
IUNIC Centella Calming Moisture Daily Sunscreen spf 50

# 422
Момичета има промоция на Muse, а с код bezopasna още 30% отстъпка:
https://musecosmetics.bg/collections/products/products/muse-glow … nt=50888679686431

# 423
Взех си ето този крем гел - Avene Hyaluron Activ B3 Регенериращ аква гел крем .
Бях пробвала тестер на крема, но реших че за лятото гел крем би бил по-удачен. Нооо този гел супер много лепне колкото и да стои по лицето, усещам го много тежък по кожата и ... въобще голяма грешка.
Кожата ми е суха към смесена лятото.
Това е любимият ми крем за лице.
Само да кажа ,че аз го ползвам само вечерно време. Този крем е 3 в 1 ,дневен ,нощен и маска за лице. Нанася се много ,много малко ,защото ако се нанесе много не попива добре.
Пробвайте го само вечер както правя аз. Кожата на сутринта е много подхранена ,мека и сочна. Не бих го заменила с друг. А в комбинация със серумът от серията ,кожата просто грее.
Дайте му шанс. Моята кожа е смесена към мазна ,супер чувствителна.
Използвам го целогодишно и съм изключително доволна. Хидратира добре , независимо от сезона.
А сутрин с какво мажете,само със серума ли?

# 424
Leno ,сутрин се пръскам с розова вода ,после слагам серум ,околоочен крем и слънцезащита.
Дневен крем за лице не ползвам сутрин.

# 425
Leno ,сутрин се пръскам с розова вода ,после слагам серум ,околоочен крем и слънцезащита.
Дневен крем за лице не ползвам сутрин.
Има и слънцезащита wrinkles. Simple Smile

# 426
Привет,  момичета.🙂
Перфектните за моята  суха кожа са  серумите на Alteya - за лице и околоочният.
Използвам ги вечер, защото  са доста мазнички.
Два пъти в седмицата ползвам вечер крем с ретинол и отделно витамин С .
През деня след измиване сутрин пръскам лицето с розова вода на Alteya,  серум на същата марка и след това или серума и слънцезащита ( д-е Ванеска) ,  че имам петна
Следя  промоциите и от Notinо купуван кремове за лице и очи на Dior, ако нямам ползвам серумите , макар и мазнички бързо попиват. 😎

Някой знае ли повече за Уредите за изглаждане и редуциране на бръчки?🍀🙂🦋🌈🌏🎸🚲🎶😇☀🌏🎆🌼🍭

# 427
Здравейте момичета Simple Smile

Една позната отдавна не ме беше снабдявала с тестерчета (последно бяха не много вълнуващи фондьотени) , но този път съм очарована.

Никога не съм си купувала такъв клас скъпички кремове, не съм имала и тестери, за да пробвам преди да вложа пари в тях.
Смятам да започна с пакетчетата на Nuxe Nuxuriance Ultra Alfa [3R].

Но въпросът ми е:
Смятате ли, че е опасно да смеся (разбира се ще ги карам подред не един ден това, един ден другото) за толкова кратко време, толкова много кремчета?

# 428
  • София за сега
Здравейте момичета Simple Smile

Една позната отдавна не ме беше снабдявала с тестерчета (последно бяха не много вълнуващи фондьотени) , но този път съм очарована.

Никога не съм си купувала такъв клас скъпички кремове, не съм имала и тестери, за да пробвам преди да вложа пари в тях.
Смятам да започна с пакетчетата на Nuxe Nuxuriance Ultra Alfa [3R].

Но въпросът ми е:
Смятате ли, че е опасно да смеся (разбира се ще ги карам подред не един ден това, един ден другото) за толкова кратко време, толкова много кремчета?

Неовадиола на Виши е за жени в менопауза. Аз го ползвам страхотен е. Лифтактив също не е за млада кожа. Не знам на каква възраст сте, но те не са за млада кожа. Аз не бих ги редувала. Ако ги редувате как ще разберете кое Ви допада повече?

# 429
Забравих да спомена да, 35г. Назолабиалните ми бръчки са една идея по-изразени и искам да ги стегна. С продългователното ми лице изглеждат още по-изразени.

Днес по-рано се изкъпах, изчистих лицето си с мицеларна вода и нанесох Nuxe Nuxuriance Ultra Alfa [3R] The Exceptional и наистина ги поопъна. Впечетлена съм. Още след първото нанасяне на едно пакетче.

# 430

Днес по-рано се изкъпах, изчистих лицето си с мицеларна вода
След къпане мицеларна вода?! Аз принципно мицеларната вода я измивам.

Иначе за тестерите - постоянно поръчвам бяла козметика от Ремедиум, Гален, Софармаси, така пък един тестер не се спънаха да ми сложат Satisfied
Само от Gpharm винаги имам тестери.

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 16:13 от Pablitka

# 431
  • София за сега

Иначе за тестерите - постоянно поръчвам бяла козметика от Ремедиум, Гален, Софармаси, така пък един тестер не се спънаха да ми сложат Satisfied
Само то Gpharm винаги имам тестери.

Пълни са им чекмеджетата в Ремедиум. Като си искам гледат като отровени. А аз искам наистина за проба, защото много кремове не ми понасят.
@AniNe не съм сигурна,  че на твоята 35 годишна кожа трябва да ползваш Лифтактив и Неовадиол. Те Виши имат една серия Минерал нещо си, която е за млада кожа.

# 432
Аз редувам кремовете за лице. Трудно намирам крем, който да ми понесе. Имам няколко, които са ми ОК, и понякога всеки ден съм с различен. Един по-мазен, друг по-лек, понякога само серум, вечерта също с  различни, зависи как си усещам кожата. Пробвам често и нови, още от първото намазване става ясно понасяме ли се. Но не ползвам с ретинол или други за по-специфични нужди, които трябва да се ползват продължително време, за да има ефект.

# 433
Крем трудно ще "вдигне" лицето и ще изглади назолабиални, но може да подобри състоянието на кожата.
Лифтактив на мен ми идва "сух" и не мога само с него, иначе дава приятно усещане.

ПП За съжаление, в много малко аптеки дават тестери. Ползват си ги те или снабдяват приятелки Simple Smile

# 434

Само от Gpharm винаги имам тестери.

Изкъпах се под душа Wink Цялата. Изсуших се. С едно тампонче почистих личицето с мицеларна вода и нанесох кремчето Simple Smile - при мен си работи тази система

Ох, защо споделих и аз мнение. Видях ефект с опъване на тези назолабиални бръчици (знаете къде са нали ? ) Освежи се доста тази зона.

Мислех, че е тема където споделяме мнения, но както и да е.
Продължавам да следя все пак, защото съм в търсене на кремове и полезни мнения от любезни дами.

Like_Smoke - хайде сега някои ме намразиха от раз. Не трябваше да се включвам май...

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 18:25 от AniNe

Общи условия

Активация на акаунт