Какъв крем за лице използвате? – 25

• 56 382
  • 478
  •   1
Отговори
# 435
  • Велико Търново

ПП За съжаление, в много малко аптеки дават тестери. Ползват си ги те или снабдяват приятелки Simple Smile

Аз лично отварям тестер само за да му видя текстурата, консултантките не сме чак толкова изпаднали, че да ползваме тестерите от аптеката.

Всичките кремове, които има Ани са за зряла кожа, като изключим Нукс глоу.Той е 35+.Всички останали са за след 40 години и пак с уговорката какво е състоянието на кожата

# 436
Сиска, не съм обобщила за всички работещи в аптека, но и няма нужда да вярваме, че всички постъпват като теб Simple Smile
Не виждам защо трябва да се подскача като се споменават някои практики от реалността.

# 437
Здравейте! От около 2 седмици си търся добър крем за лице и попаднах на Terraceutics, които ми харесаха като състав и цена. Някой използвал ли е техните продукти и доволни ли сте? Благодаря предварително! 🙂

# 438
  • Mediterraneo

Иначе захайде сега някои ме намразиха от раз. Не трябваше да се включвам май...

Не вярвам някой да те е намразил, но със сигурност няма как кремче да ти опъне назолабиалните бръчки от първото намазване Simple Smile Simple Smile Тонове кремове се мажат, нека не се заблуждаваме, че помагат за опъване на контури, бръчки и т.н. Блажени са вярващите. Подобряване на структурата на кожата, тена, озаряване, изчистване на някои несъвършенства- съгласна съм да повярвам, останалото е фантастика.

# 439
Е, не като с ботокс 😅 говоря за видимо освежаване Simple Smile Вчера се намазах с червеният (не на Виши а другото пакетче ) и никакво освежаване не видях. Даже консистенцията не ми хареса и беше оражавееща, но това е заради домата.

# 440
Минавам и аз с отзиви за няколко крема Simple Smile повлияна от темата си купих Anua Peach 77% niacin enriched cream и Vichy anti-dark spots. Кажата ми е нормална, с лунички, на прясно навършени 41г. съм. Simple Smile Anua-та ми е твърде лек, трудно попива, тийнът вкъщи обаче го хареса и ще го измаже той. Vichy-то ми хареса, попива добре, чувствам кожата си добре. Дългосрочен отзив не мога да дам, защото от началото на пролетта започвам да използвам Shiseido Waso Shikulime и си поръчах поредната опаковка. Има лек цвят и прикрива луничките ми и зачервяването по лицето (кожата ми е много бяла и от топлината съм вечно зачервена като домат Sad )
Поръчах си и Shiseido Energy hydratating cream, но се съм го отваряла още и си направих подарък за рд един крем, който ме впечатли изключително на мостра Filorga NCEF revitalize cream.
Преди време измазах 2 опаковки от Endocare tensage и мога да кажа само добри неща - хубава консистенция, добре попива, наистина укещах лизето по-стегнато.

# 441
Здравейте! От около 2 седмици си търся добър крем за лице и попаднах на Terraceutics, които ми харесаха като състав и цена. Някой използвал ли е техните продукти и доволни ли сте? Благодаря предварително! 🙂

Ползвам и трите продукта, много са добри. Хидратират изключително добре, без да омазняват. Кожата се усеща страхотно с тях, затова и не съм ги сменяла вече от много време насам, единствено презареждам Grinning

# 442
Може ли линк към продуктите.

https://

Ползвам и трите продукта, много са добри. Хидратират изключително добре, без да омазняват. Кожата се усеща страхотно с тях, затова и не съм ги сменяла вече от много време насам, единствено презареждам Grinning

# 443
Да, заповядайте.

https://terraceutics.eu/produkti/

Може ли линк към продуктите.

https://

# 444
Много благодаря! Имам изключително суха кожа и задължително ще ги пробвам.

# 445
Набързо разгледах темата. И попаднах на няколко добри отзиви за този околоочен крем.
https://www.notino.bg/clinique/all-about-eyes-ochen-khidratirass … ssh-krem/p-66601/

Търся от доста време някой, който да подобри поне малко тези мои отоци/подпухнали очи. Масово на кремчетата пише тъмни кръгове. На мен това не ми е основният проблем. Прикрива се. Но подпухналостта поне малко искам да я намаля вече и затова ми харесва, че още в описанието на това кречме се споменават отоците, а не само тъмните кръгове.

Някой има ли отзиви за него?

# 446
Нямам проблем с подпухналост под очите, но съм използвала крема на Клиник - доста е добър, добре хидратира зоната. В момента съм с околоочния на Terraceutics, който също е адски добър. Особеното при него е, че идва с масажор за околоочната зона, който мисля че е точното нещо, което би Ви помогнало с подпухналостта.
Та…много думи….но искам да кажа, че какъвто и околоочен крем да изберете, за Вашия случай е хубаво да бъде в тубичка с керамичен/метален накрайник накрая (например caudalie имат такъв околоочен от серията vinoperfect мисля беше, но на мен пък той ми лютеше на очите и спрях употребата му) или да си закупите отделно масажиращ метален накрайник/ шпатула и да го/я използвате с предпочитания от Вас околоочен крем.
Набързо разгледах темата. И попаднах на няколко добри отзиви за този околоочен крем.
https://www.notino.bg/clinique/all-about-eyes-ochen-khidratirass … ssh-krem/p-66601/

Търся от доста време някой, който да подобри поне малко тези мои отоци/подпухнали очи. Масово на кремчетата пише тъмни кръгове. На мен това не ми е основният проблем. Прикрива се. Но подпухналостта поне малко искам да я намаля вече и затова ми харесва, че още в описанието на това кречме се споменават отоците, а не само тъмните кръгове.

Някой има ли отзиви за него?

# 447
И аз се боря с този проблем, много, ама много добре ми се отразява този крем

Ползвам го и сутрин и вечер, слагам повече и масажирам с масажор, който държа в хладилника два пъти на ден. Ползвам и пачове, които също слагам в хладилника сега съм с на меди пийл. Имам много, ама много подобрение, даже повечето дни се събуждам без никакво подпухване. А на мен ми подпухва под едното око, точно това на която страна спя. Незнам крема на Виши ли помогна или масажите и пачовете или всичко.

# 448
AniNe, хубав и "мазен" е, но на мен много ми дразни на очите.
И вече почвам да си мисля, че проблемът е в мен.

Аз също съм с подпухнали очи, нямам тъмни кръгове на 35+ съм и си търся околоочен крем- бръчици имам свиването на очите под вътрешния ъгъл на окото.

# 449
Това с подпухването по мой опит няма да оправим само с крем, при мен е важно и как спя и колко вода пия и като ми дойде пък няма оправия.

Общи условия

Активация на акаунт