Какъв крем за лице използвате? – 25

• 93 102
  • 723
  •   1
Отговори
# 705
  • гр.Пловдив
Някоя дама ползвала ли го е?

# 706
Някоя дама ползвала ли го е?

Аз съм ползвала от серията с  micro boules.... малки топченца  вътре имаше околоочен  и хидратиращ  кремове обаче

# 707
Дайте идея с какво масло да си правя масажа на лицето. Взех си шипково, но много лошо ми мирише.

# 708
Дайте идея с какво масло да си правя масажа на лицето. Взех си шипково, но много лошо ми мирише.
Доволна съм от това, като не прекалявам с количеството. На сутринта кожата ми е мека, подхранена и жизнена.

# 709
Ползвам зехтин за масажа.

# 710
  • Варна
Редувам жожоба и бадемово.
Шипковото ми масло е на Алтея, не мирише лошо, но е много гъсто. Или поне аз така го усещам, ползвам го само за устни и около очите и нанасям с потупвания.

# 711
И аз ползвам от жожоба. А маслата след крем ли ги нанасяте? Така съм чела и така процедирам. Но си мисля дали въобще навлизат в кожата поставени след крем

# 712
Tweety1993, днес взех от ДМ предложеното от вас. Надявам се да остана доволна. Благодаря!

# 713

И аз си взех от Балевски и на мен много лошо ми мирише, аз взех и околочен и масло , но просто не мога да го търпя

# 714
  • Варна
Имам ролон с шипково масло на Балевски (не съм пробвала друга марка) поне при мен много бързо попива и мирисът не е толкова силен. Взех за кожата под очите, но ми раздразни очите. Сега го слагам на лицето и шията два пъти седмично вечер. Слагам го с идеята, че е натурално вит Ц и вит А.

# 715
На мен също не ми мирише добре чистата шипка - бяха ми го пратили като бонус към поръчката на нощен крем. Иначе ползвам ежедневно подочния рол-он, обаче е Шипка и безсмъртниче и не мирише неприятно. 🌺

# 716
Аз бях взела това шипково масло от ДМ, защото беше най-изчистеното или поне приложението което ползвам така ми го даде. Обаче ми е тежко и миризливо. https://www.dm-drogeriemarkt.bg/rivana-maslo-ot-shipka-p3800228160701.html
Това което Tweety1993 ми препоръча ми допадна, че е за чувствителна кожа каквато е моята. Сега го отворих да видя как мирише. Според мен има слаб аромат, но не е като шипковото. Харесва ми, надявам се и лицето ми довечера да го хареса Simple Smile. Проверих го и с приложението - INCI Beauty и се оказа изцяло в зелената зона.

Последна редакция: пт, 19 дек 2025, 15:32 от Реа

# 717
Дами, преди малко си "доизстисках" дозичката от нощният крем на NUXE (онази от червеният подаръчен комплект на NUXE 15мл тубичка)

Толкова съм доволна, че реших да си потърся вече голямата разфасовка. И съвсем случайно попаднах на тази промоция, https://makeup.bg/product/631271/#/option/1332131/ Еми не се сдържах и си го поръчах. Цената лично за мен е много (масово в другите сайтове е още по-скъпо), но наистина съм много доволна от този нощен крем.
Препоръчвам го отново, лицето наистина е прекрасно насутринта. Кремът е и много икономичен и с прекрасна структура. Най-добрият нощен крем, който съм ползвала досега.

На каква възраст сте?
На 38 години съм. Дали е подходящ. Колебая се между него и зелената опаковка - Nuxuriance Ultra серията.

# 718
Haraty
На 35г

Споделям мнението си и за Околоочният на NUXE, наистина освежава! Започнах да го прилагам само вечер от известно време, за да тествам този с алое вера - наистина озарява прекрасно. Много добро попадение са и двата.

https://subra.bg/en/skin-care-cosmetics/face-care-products/nuxe- … ng-effect/4/16091

https://www.green-master.eu/products/aloe-vera-krem-za-kozhata-o … 8ef9-6f19b8978dd1

# 719
  • Велико Търново
Червената серия е за 35+ категорично, това го пише и производителя.
Нуксуриансът е за жени над 50 години и това с уговорката, че гледаме състояние на кожа, а не възраст.
Днес от чисто любопитство купих и серума на Еусерин epigenetico.

Общи условия

Активация на акаунт