Събирам ли червени знаменца?

• 40 007
  • 1 072
  •   1
Отговори
# 945
Някои хора сме си патили именно от такива- "образовани", с "престижна професия", "уважителни"....и т.н. В тези неща има голяма доза късмет.

# 946
Хубавото в наши дни е, че до сравнително напреднала възраст се чувстваме млади Grinning

# 947
Е, на колко да си търсят, на 19 ли? Grinning Повечето хора, които познавам и са в успешни връзки, не са с огромни разлики във възрастта, а между 30 и 36 са 6 години.

# 948
Да, защото са се срещнали в 20те си.. или по-рано. Мъжете, ако могат, в повечето случаи ще изберат момие в 20те си (преки наблюдения).

# 949
Чисто на теория може да си намери изгодна партия, но ние познаваме Яна само по собственото й описание. Няма как да получи гаранция, че ще хване някой страхотен мъж. Просто въпросът е дали с настоящия не е толкова зле, че няма значение дали ще намери друг или не. В крайна сметка, тя казва, че здравето й тръгва надолу покрай тази връзка.

# 950
Точно в днешно време повечето хора се сещат за семейство след 30, дотогава я камилата, я камиларя.

# 951
Еххй значи и аз още съм момиче на едва 36 Joy
Скрит текст:
То смях, ама като ходих в КАТ скоро и ми идва реда пък аз нещо блея. И полицая дето следи там, почва да вика от другия край "айде, момичето, отивай на гише нам си кое". Ма аз не схванах, че за мен. После пак "айде, бе, момиче!!" И аз вече се оглеждам и тоя зад мене вече ме бута по рамото "айде беее момиченце, отивай там, че бавиш опашката" ... Ааааа, ма аз ли съм момичето, оле божееее, отивам Joy Joy

# 952
Няма лошо някой да е момче на 36, негова си работа и ако ще да пораства. Стига да си се придържа към детските работи, а не да лъже някого че е мъж и да се захваща с мъжки роли, че това са си работа и отговорности все пак...

# 953
  • София
Мъж на 36+, който си търси жена в 20-те, сериозно би ме замислил колко е зрял, сериозен и надежден Wink

# 954
Хайде само да не налагате вашето мислене и примери от среда на всички или предразсъдъци по отношение на 30+ годишни жени. Именно от подобно мислене на недостиг на свестни мъже, такива като Яна с по-ниско самочувствие се хващат и търпят някой, роден със златна лъжичка в устата и непотрудил се за нищо в този живот, да се отнася потресаващо зле с тях. Какво й пречи на Яна да намери читав мъж на 32г.?

# 955
Мнение не налагам, а изразявам. Само, който не е търсил гадже/мъж/или квото си там търси, той не е стигнал до този извод. Аа вие кога последно бяхте "на пазара", защото нещата са се променили доста. Тя може и да може да си намери, ама явно не е, щом е опряла до този.

# 956
Това, че си търсят момичета на 20 е мит. За друго може, но за семейство - не.
И хайде да ви замолА за коректност, на мъж на 35+ му се вика "момче", на жена на същата възраст - "стара мома" Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 957
To па защото всички 36 хубави, образовани и добре платени мъже си търсят жена 30+.
Как да си опича акъла като не зависи само от нея. Доста неадекватен пример..

Аз мисля, че примерът е адекватен от гледна точка на това, че Яна в момента губи ценно време, младост, здраве и финанси с едно еснафче-простаче.
Не е ли по-добре да е сама (което поне теоретично би ѝ увеличило шансовете за намиране на партньор)?
Защото еснафчето-простаче не е партньор.
Освен ако не му е златен (пък и да беше - голяма работа), не виждам на какво се крепи тази връзка и каква перспектива има.
Яна, ако ще занижаваш изискването за образователен ценз, хвани някой строителен работник - те също печелят добре, тъкмо защото са работливи и сръчни. И да - за средата си са инициативни, а голяма част от тях се и грижат добре за жените си.
Е, мачовизмът ще е в повече, може да има пороци (тази среда върви с пороци), но........идеално няма.
Извинявай, че ти давам такъв пример, но дори това ми се струва по-смислено от връзката ти в момента.

# 958
Мнение не налагам, а изразявам. Само, който не е търсил гадже/мъж/или квото си там търси, той не е стигнал до този извод. Аа вие кога последно бяхте "на пазара", защото нещата са се променили доста. Тя може и да може да си намери, ама явно не е, щом е опряла до този.

Права си, разбира се.
Но този форум е пълен със самотни майки, които не са се справили особено добре в ''продажбата'' на себе си поради себеобезценяване - моя милост в това число.
За мен лично - също имах много тежък живот, излизам от голяма мизерия и тежка фамилна ситуация, години се борих за място под слънцето и някаква стабилност, бях закъсняла, исках дете на всяка цена, и затворих очи за доста неща.
Въпреки че, малко след това се появи един.......доста подходящ и заинтересован.
Но, дадена дума - хвърлен камък.
Иначе, кой знае........
Доколкото разбрахме, на Яна детето изобщо не ѝ стои на преден план, така че........защо наистина да стои при него?
След като не прави ситуацията ѝ по комфортна, каква му е функцията в живота ѝ?

# 959
Аа, не! Със строителен работник, прането ще е още повече.

Общи условия

Активация на акаунт