Събирам ли червени знаменца?

• 40 226
  • 1 072
  •   1
Отговори
# 135
Стига с тия определения- нарцисизъм, психопат, газлайнер и не знам какъв си лайнер.
Едно време, като не бяхме чували за тях си сменяхме мъжете като не ни устройват без излишни драми и определения..
Като ме обсебва и ревнува, у лево. Като е егоист и стисняр също. Като не се заинтересова  какво и как аз обичам и искам и той в групата. Та така беше...

# 136
Нашенските определения са по-цветущи, обаче са за бан Grinning

# 137
Ами щом богатите са стиснати, предпочитам не толкова богат, но щедър и дащен! 😁

Ама те дащни с дащни се събират. Не става ти да си стискаш най-скъпото, пък да разправяш - Дащен искам. Бил той и не-милионер.
Wink

# 138
Стига с тия определения- нарцисизъм, психопат, газлайнер и не знам какъв си лайнер.
Едно време, като не бяхме чували за тях си сменяхме мъжете като не ни устройват без излишни драми и определения..
Като ме обсебва и ревнува, у лево. Като е егоист и стисняр също. Като не се заинтересова  какво и как аз обичам и искам и той в групата. Та така беше...
Не са определения,а ключови думи, по които авторката да търси и информация и да разбере ситуацията си. Знаеш ли, пе на мен ми отне години да се осъзная, защото не можех да наименовам онова, което ми се случва. Да, имах някакво вътрешно чувство, че нещо не е в ред, ама нямах думишка, нямах наименование. И като открих думичките да го опиша и наименованието да го назова, и се осъзнах... и ми просветна.. и сложих края. Това е много важно за излекуването, да назоваваме нещата с истинските им имена, колкото и да са грозни и неприятни. Сори, нот сори.

# 139
Тоя е и нарцисист и  какво ли още не.

# 140
В средата на 30те , това 34-35 г ли е или 36 е? Ами казвайте ги направо тези работи, по-млади няма да станете и така срамежливо, като да не ви се иска да сте на тези години. Ако и ергенинът е на толкова вече клони към егоизъм, ама може да се оправи. Стягай го веднага, от днес, по точки, първо даваш в общия бюджет толкова за това и това. Имам нужда от толкова, назоваваш сума за еди какво си и все в този смисъл, искаш повече , завишявай сумите и виж на какво кандисва. Да се нанася за постоянно и започвайте работа за поколение, постави му срок, ако не забременея отиваме на лекар, първо ти, после аз. Какво му мислиш толкова, ще се получи, само ти бъди по-твърда, хайде успех!

Един мъж на тия години вече не може да се "превъзпитава". Тя майка му изтървала края, дай авторката да я впрегнем да му бъде и тя майка. Не става така - както съфорумките писаха, с един мъж трябва да ти е хубаво, лошо може и сама да живееш.

# 141
  • София
Авторке, представяш ли си какво ще ти е, когато след някакви години той те смени за някоя друга, и си развърже непокътнатия порфейл, а ти вече си изгубила фертилните си години да го издържаш?

# 142
Какво положително виждаш във връзкат с този човек, освен че запълва пространството около теб, колкото да се каже, че имаш половинка. Губиш си времето с някой, който не ти е опора и не можеш да разчиташ за нищо на него.

# 143
  • София
Също от Дежа вю темата - онзи имаше яки спестявания, за разлика от женичката.
Наемчето - хоп настрани в една сметка, част от заплатата също. И то си капе, тече и му пълни торбичката.

# 144
Авторке, или се събирайте да живеете заедно и всичко да ви е общо или се разделяйте. Така сте гаджета с преспиване. Избирате един апартамент и го правите общ дом с кучето.

# 145
Ама той не иска кучето й. Още там е трябвало да бие шута.. Щом едно куче му е проблем,.представям си тодлър какво ще е Joy ще избяга с писъци като му оака нам си къв диван и му опише с пастели нам си квите стени Joy

# 146
  • Paris, France
Съгласна съм, наскоро стана въпрос отново за бъдещето и му казах, че нямам намерение да правя сериозна стъпка, без да сме обсъдили важни аспекти от това кой какво очаква от другия в едни семейни отношения. Но ми се струва като човек, който не би имал общи сметки. Неведнъж ми е казвал че не казва на хората колко печели, защото го било страх че ще се възползват от него. На мен ми е споделял, но едновременно с това е свидлив и твърди че няма спестявания, което е абсурдно имайки предвид заплатата му. Не съм му държала сметки, като гаджета, не мисля че имам право - но му следя думите и ми правят голямо впечатление.
За 2 години ми е купувал 2 пъти по едно цвете - защото и в офиса му раздавали. Прави ми забележки че ходя с едни и същи дрехи (обличам се добре, но с малко неща), че не ходя на някакви процедури, но когато му кажа че просто си правя сметката, отново си премълчава, а забележките продължават. Ако кажа че не мога да си позволя нещо, той ми казва че просто търся извинения и не искам.

Ако на мене някой, който ми живее в апартамента ми каже, че ходя с едни и същи дрехи и не ходя на процедури, ще го питам в кой салон ми е взел абонамент за процедури и кога отиваме да ми напълни гардероба и ако няма да поеме масрафа, му събирам багажа и шута. Ама, че нахалник!

Може да печели повече от тебе, но нищо не ти предлага. За едно цвете има много по-добри опции.

Сега чета, че не искал кучето. А кучето иска ли го? Къде е това с кучето, че четох по диагонал. Аз винаги съм си вървяла с котките. Който не ги иска, да си намери друга!

Ами не бих седяла с такъв.

И един съвет - не допускай мъже да живеят при тебе! Първо се качват на главата и второ - прекалено удобна им ставаш и няма нужда да полагат усилия.

# 147
Не мога просто, много ме е яд на авторката, сигурна съм, че е хубав човек.
Тя обаче няма ясни лични граници и не осъзнава, че този който дава трябва да сложи границата - този който взема няма да сложи граница, за да вземе по-малко.
И това важи не само за пари, а и за емоции.

# 148
Голям зор за тоя мъж бре.
Да хрантутиш две години мъж, трябва или да му е златен или авторката да има огромен страх, че няма да намери друг мъж,  щом го търпи това.

# 149
  • Out of the Mix
Принципно много жени не могат да задържат мъжа до себе си.
Не се ли декларира, не се ли вербализира, показва с отношение, взаимност, секс и т.н., от допълнителна "мебел" няма нужда.

Невена, защо да не допуска да живеят при нея?
Напротив, така се опознава и бита по-бързо, ще може ли да се съжителства, или не.
Не на първия, втория месец, но 3-6 м. при постоянно заедно е повече от достатъчно за решение за заживяване съвместно.

Напротив, аз предпочитам по-бързичко да я видя в цялата й светлина, не само като гостувам да се е постарала за вечерта, уикенда, и после леш. Wink
Щото нема да стане, аз съм педантичен и домът ми е болница.
Чистница ми трябва, не мърлява и мързелана, след която аз да ходя. Sweat Smile

Последна редакция: пт, 05 юли 2024, 21:14 от Revoker

Общи условия

Активация на акаунт