"живее в апартамент от родителите си, докато аз покривам вноски в банката за своя, които са поне половината от заплатата ми. Това ме води да карам от заплата до заплата и въпреки че се справям, ми е страшно трудно. Последната година имах доста здравословни проблеми и спестяванията ми отидоха там. Имало е моменти в които ме пита защо не направя изследване/лекарство което ми е нужно, аз му казвам че не мога да си го позволя в конкретния месец, а той просто си замълчава. Плаща само за неща на които той държи - ресторанти, пътувания (аз в тях се включвам с колкото мога), излизания и т.н. Живеем повечето време в моя дом, защото твърди че иска да имаме къща някой ден и сме нямали достатъчно пространство. Аз си плащам всички сметки, храна и т.н. Той само купува неща за вечеря."
Значи:
1. Той живее в наследствен апартамент. Но в голяма част от времето ѝ е на гости.
2. Тя плаща ипотека, заради която е в затруднение ( той няма никакъв пръст с това).
3. Относно изследванията, за които я пита, моментът също е тънък. Може да не иска да прави непоискано добро. Едно на ръка - мъжкия страх от болести. Но като се замисля, и аз не бих сложила вила на врата на много близък човек да си прави изследвания, ако не иска. Понякога липсата на средства е оправдание.
4. Тя СИ плаща сметките, но не го храни- защото той купува неща за вечеря. Явно вечер ѝ ходи на гости. Това не го задължава да ѝ пълни хладилника за цяла седмица. Това, че тя е написала думичката "само", не омаловажава факта, че той все пак купува храна, освен, че плаща при излизанията им, което хич не е малко.
Какво повече да иска. Много се е задържала, 8 години си ходят на гости.