Не могат да се гледат записи

• 1 453
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте. Взех си камера, която може да се гледа онлайн на телефона с програмата iCSee. С карта памет е. Но имам проблем с прегледите на записите. Камерата записва, но не мога да гледам записите. Като натисна да гледам, ми дава грешка и дори започва да забива и не мога да гледам на живо, докато не рестартирам. Трябва да форматирам картата картата за да мога да гледам записи, и то мога да ги гледам 1 ден, преди пак да започне да ми прави проблеми. Опитвала съм да сменя картата и пак не става. Камерата е на село и се чудя вече да не би проблема да е от интернета, защото е по слаб и обхвата е малко лош там. Или самата камера не си е наред? Някой имал ли е подобен проблем?

# 1
Здравейте. Взех си камера, която може да се гледа онлайн на телефона с програмата iCSee. С карта памет е. Но имам проблем с прегледите на записите. Камерата записва, но не мога да гледам записите. Като натисна да гледам, ми дава грешка и дори започва да забива и не мога да гледам на живо, докато не рестартирам. Трябва да форматирам картата картата за да мога да гледам записи, и то мога да ги гледам 1 ден, преди пак да започне да ми прави проблеми. Опитвала съм да сменя картата и пак не става. Камерата е на село и се чудя вече да не би проблема да е от интернета, защото е по слаб и обхвата е малко лош там. Или самата камера не си е наред? Някой имал ли е подобен проблем?
Да може и от двете да е.
Сложи друга по малка карта. Примерно 2gb
Мога да ти направя диагностика. 200 лв на час Joy

# 2
Да може и от двете да е.
Сложи друга по малка карта. Примерно 2gb
Мога да ти направя диагностика. 200 лв на час Joy

Ще пробвам с по малко памет, да. То поне да можеше да се гледа картата на лаптопа, а като я сложа иска да я форматирам, за да я гледам, а в това няма никакъв смисъл, защото всичко ще се изтрие...

# 3
Аз ли съм в грешка или форматирането трие всички файлове на устройството? В смисъл, като я форматираш после какво искаш да има на нея за гледане?

# 4
Аз ли съм в грешка или форматирането трие всички файлове на устройството? В смисъл, като я форматираш после какво искаш да има на нея за гледане?

Само когато я форматирам след това мога да гледам следващите записи които ще запише, а предишните се трият. Иначе няма никога да може да се гледа, но пак се гледат само един ден и после вече не ми позволява докато не я форматирам пак. И аз не знам защо така се получава. Какво очаквам от китайски боклук не знам...

Общи условия

Активация на акаунт