Търся филм, сериал... Тема 13

• 36 485
  • 531
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Търся друг голям сайт като пиратският залив. Може ли да ми препоръчате?
Почти нямам нищо свалено от пиратският залив,защото има много по-добри от него.Фаворити ми са YTS и 1337x.to.
Благодаря ти, ще си ги запазя. За съжаление документалния филм, който търся го няма и ще трябва да платя на амазон или да реша, че не ми е важен Sunglasses

# 226
  • Бургас
Търся друг голям сайт като пиратският залив. Може ли да ми препоръчате?

Ако го ползвате за гледане на филми и сериали има и други алтернативи. Аз например ползвам приложението Stremio, което взема данни от множество торент тракери и филмите могат да се гледат директно онлайн, без да е нужно да се изтеглят първо локално.
Ако търсите рядък филм, по добре ползвайте някакъв агрегатор или търсачка, които ровят в множество тракери.
DC++ също е вариант, но това е приложение за споделяне на файлове на компютъра. Руснаците имат каталози с хиляди терабайти файлове там.

# 227
  • София
Само за сваляне търся. Преди използвах торент клиент, който имаше вградена търсачка, какво стана с него, не помня. После се абонирах за Нетфликс и НВО и не оставаше време да гледам нещо извън тях. Намирах си неща в пиратския залив, но може би той е outdated.
Някакъв руски тракер със свободен достъп може ли да ми препоръчаш?

# 228
  • София
Само за сваляне търся. Преди използвах торент клиент, който имаше вградена търсачка, какво стана с него, не помня. После се абонирах за Нетфликс и НВО и не оставаше време да гледам нещо извън тях. Намирах си неща в пиратския залив, но може би той е outdated.
Някакъв руски тракер със свободен достъп може ли да ми препоръчаш?

rutracker.net

# 229
  • София
Търся филми с пътуване във времето, от рода на какво
би било ако еди какво си.
Като "Омагьосан ден" с Бил Мъри и Анди Макдауъл
и "Плъзгащи се врати" с Гуинет Полтроу-тях съм гледала-давам пример.
Сега попаднах на филма: "Палм Спринг" с Кристин Милиоти и Анди Самбърг. Не съм го гледала все още.
https://filmizip.com/filmi/2920-palm-springs.html

# 230
"Ефектът на пеперудата"

# 231
  • IC 1101,Abell 2029
"Ефектът на пеперудата" е добър филм,но не бих го гледал отново.На подобна тематика освен "Омагьосан ден" бих отличил още и "Ченге във времето"/1994/ и "Дванадесет часа и една минута"/1993/.

# 232
Сетих се още един, много добър - "Дванайсет маймуни" с Брус Уилис.

# 233
    "Жената на пътешественика във времето".

# 234
    Свързани с пътуване във времето... Умишлено ги оставям на ае, защото сега забелязах, че последните три на бг все ги превеждат вариации на В капан на времето и е някакво объркващо.

The Call - този за мен е страхотен, въпреки че като се отбележи, че е за пътуване във времето малко се спойлва идеята

Happy Death Day - забавен е, има и втора част.  М/д имаше подобен и за мъж, който умира всеки ден и после пак се събужда, бореше се с някакви демони или същества, но името ми бяга, ако се сетя, ще го добавя.

Project Almanac - по-скоро тийн

Repeaters

Time Trap - скоро го гледах с бг аудио в youtube, не е нещо велико обаче

Old - не е точно пътуване във времето, но има връзка и е доста интересен

# 235
    • Bayern
    - Deja Vu / Дежа Вю (2006)  Purple Heart 
    - Source Code / Първичен код (2011)  Purple Heart
    - Edge of Tomorrow / На ръба на утрешния ден (2014)
    -If Only / Ако само (2004)

# 236
    • FMSTEREO
    Един много хубав детски сериал ,точно за пътуване във времето,Зеркало Напиши в ютуб на БГ Зеркало зеркало,2 сезона са озвучен на руски език което е добре,Едно момиче отива с баща си в антикварен магазин,антикваря и подарява огледало,което лично и го наглася в къде да стои в стаята и,то се оказва вълшебно ,момичето на другия ден вижда друго момиче в огледалото,и когато го докосва с ръка преминава сто години назад във времето,разбира че чрез него може да спаси своите приятели,които при разкопки намират някаква бутилка в която не знаят че има силно отровно вещество,те се разболяват и тя за да ги спаси се връща през огледалото назад във времето.много интересен сериал има 2 сезона.Всичките сезони съм ги гледал прекрасен детски сериал от моето детство,на времето даваха първия сезон с БГАудио по канал 1 .

# 237
    • София
    За пореден път се включвам в темата с надеждата някой да ми помогне. Издирвам няколко филма . В първият действието се развива в САЩ по време на гражданската война между севера и юга. Войници от юга се настаняваха в някакъв предполагам учебен пансион , в който учеха деца , момчета и момичета . Спомням си , че децата тайно помогнаха на един негър  да се спаси , който бе ранен. В края на филма  войниците от севера ги освобождаваха , като негърът бе станал войник от севера. Втория филм се разправя за група деца които попадат на остров ( не е поверителят на мухите ) . Мисля , че е самолетна катастрофа , но може и да е било корабна . Децата се научаваха да живеят , докато не ги спасят. Имаше смъртен случай . Една от сцените които помня е едно дете както слуша музика на плажа на уокмен и му свършват батерийте. третият фим е следният . Мъж паркира колата си на паркинг на някаква американска автомагистрала и влиза в магазин ( може да е било заведение) . До него точно паркира абсолютно същата кола по цвят и модел . Излизайки от заведението , той изкарва ключовете си и по някакви неведоми пътища отключва с тях съседната кола . Подкарва я , а на задната седалка спят две деца тинейджъри. Междувременнно баба им и дядо им пък се качват в неговата кола и я подкарват в друга посока . Филмът се върти ооколо това как той прекосява америка с децата да ги върне . Имаше и някаква любовна нишка с годеница , дано не съм оплел с друг филм , която май пътуваше с него
     Филмите  са излъчвани през деветдесетте , или в часа на дисни , или в този на уорнър брадърс . Моля ако някой се сеща да пише .

# 238
    • Bayern
    За пореден път се включвам в темата с надеждата някой да ми помогне. Издирвам няколко филма .
     Втория филм се разправя за група деца които попадат на остров ( не е поверителят на мухите ) . Мисля , че е самолетна катастрофа , но може и да е било корабна . Децата се научаваха да живеят , докато не ги спасят. Имаше смъртен случай . Една от сцените които помня е едно дете както слуша музика на плажа на уокмен и му свършват батерийте.

Струва ми се , че това е филма ''Eden'' 2013 - https://www.imdb.com/title/tt3032282/

# 239
    • Галифрей
    Търся един стар български филм сигурно някъде 70-те години е мисля. Гледала съм го отдавна но не помня как казваше. Филмът е един от известните. Последните  дни разнасят от него един откъс от него като меме в фейса. Откъса на филма е един мъж с мустаци се опитва да купи храна в нещо като изглеждащо като баничарница/лафка и продавачка казва това няма и че онези буркани с мляко са само за декорация.

Общи условия

Активация на акаунт