Търся филм, сериал... Тема 13

• 36 766
  • 534
  •   1
Отговори
# 240
Търся един стар български филм сигурно някъде 70-те години е мисля. Гледала съм го отдавна но не помня как казваше. Филмът е един от известните. Последните  дни разнасят от него един откъс от него като меме в фейса. Откъса на филма е един мъж с мустаци се опитва да купи храна в нещо като изглеждащо като баничарница/лафка и продавачка казва това няма и че онези буркани с мляко са само за декорация.

Сериал е - Дом за нашите деца.

# 241
  • Галифрей
Търся един стар български филм сигурно някъде 70-те години е мисля. Гледала съм го отдавна но не помня как казваше. Филмът е един от известните. Последните  дни разнасят от него един откъс от него като меме в фейса. Откъса на филма е един мъж с мустаци се опитва да купи храна в нещо като изглеждащо като баничарница/лафка и продавачка казва това няма и че онези буркани с мляко са само за декорация.

Сериал е - Дом за нашите деца.

Благодаря! 😘

# 242
  • Den Haag
Къде мога да гледам онлайн с бг субтитри или бг аудио “ Великолепният век” всичките сезони. Без You Tube( че прекъсва с много реклами ) и без Vbox. Благодаря предварително Simple Smile

# 243
  • FMSTEREO
Къде мога да гледам онлайн с бг субтитри или бг аудио “ Великолепният век” всичките сезони. Без You Tube( че прекъсва с много реклами ) и без Vbox. Благодаря предварително Simple Smile

С какъв браузър си? сложи си ublock original, аз съм с него ,и нямам грам реклами Simple Smile

# 244
ublock origin Simple Smile

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 18:37 от ellll

# 245
  • София
Търся чуждестранен форум (група), където има раздел за препоръки?

# 246
Един немски сериал, даваха го през втората половина на 2001 г. по Канал 1 или Нова за една колежанка която се забърква в някаква история и става аутсайдер в колежа. Само едно момче не я бойкотира и по-късно стават гаджета. После я преследват бандити. Около 10 серии, може би.
Друг филм който търся, пак немски, за една жена която за да получи желаната работа трябва да има дете и кара едно момче от улицата да се преструва че й е син, комедия.

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 16:16 от youknow

# 247
  • FMSTEREO
Търся един филм,даваха го едно време п телевизия Диема+.едни полицаи разследваха банда за нещо си,и вкараха техен полицаи под прикритие,този полицай се срещаше тайно с колгата си в една църква,бандата го разбра че е предател,и го убиха по много гаден начин,звъннаха му на звънеца ,и той като погледна през шпионката го гръмнаха в окото ? как се казва филма мерси ?

# 248
Търся английски филм от 80-те години. Даваха го само по кината. Началото почва с освобождаването на затворник от затвора. Върнаха му цивилните дрехи,но и обувки,които не бяха негови. Той вдигна скандал на надзирателите и поиска да му върнат маратонките,с които е дошъл,иначе няма да напусне затвора. След малко суетене ги намериха и му ги върнаха. Ние зрителите в кино салона изпаднахме в потрес от това брутално неподчинение,(нещо немислимо тогава у нас),и ни изби на смях. Laughing
След като излезе от затвора отиде при приятелката си,която му изпържи яйца в тиган "облечена" само с кухненска престилка. Въобще,доста нестандартен за времето си филм.
Ако не се лъжа,заглавието на филма беше от една дума.

# 249
Помниш ли коя година са го давали по кината? Или поне горе-долу?

Сетих се, че немският сериал който търся съдържаше името на главната героиня. Или беше поредица от 2-3 минисериала по 3-4 серии. Общо около 10 серии.

# 250
Помниш ли коя година са го давали по кината? Или поне горе-долу?

Сетих се, че немският сериал който търся съдържаше името на главната героиня. Или беше поредица от 2-3 минисериала по 3-4 серии. Общо около 10 серии.
Трябва да е било в началото на 80-те години...

# 251
Трябва да е било в началото на 80-те години...

Вестниците със сигурност са отразили премиерата му. Имаше рубрики за нови филми по кината.

# 252
  • София
Здравейте. Търся втори и трети сезон на италианския сериал "Сърце "- " Cuori". Първи сезон го гледах във voyo, но следващите ги няма. Търсих по разни сайтове и  не го откривам с английски субтитри. Много се надявам да успея да го намеря все някъде с английско озвучаване или субтитри. 🤗

# 253
  • FMSTEREO
Пробвай в youtube,там доста работи имат субтитри на различни езици,аз съм  гледал и филми с БГ Субс.

# 254
  • София
Пробвай в youtube,там доста работи имат субтитри на различни езици,аз съм  гледал и филми с БГ Субс.

Здравейте. първо там търсих, но цели епизоди не успях да открия. Sad

Общи условия

Активация на акаунт