Търся филм, сериал... Тема 13

• 35 235
  • 508
  •   2
Отговори
# 120
Побърках се не мога да намеря филма когато един мъж обича една.        Жена онлайн и с бг суб????

# 121
  • Варна
Тук няма ли  https://filmi123.club/26168/kogato-edin-mazh-obicha-edna-zhena
 Отдавна се отказах да търся по нашите сайтове, то реклами, то чудо, справям се с руския език и си гледам спокойно, безплатно и почти без реклами в HD REZKA ,  eто линк към филма  https://rezka.ag/films/drama/4433-kogda-muzhchina-lyubit-zhenschinu-1994.html

Последна редакция: сб, 18 яну 2025, 18:02 от Пеева

# 122
Здравейте, търся филм, който има няколко заглавия (нямам представа защо). Става дума за Венчана за насилието/ Жена на честта (Vendetta: Secrets of a Mafia Bride). Търся го навсякъде, за да го гледам, но никъде не го намирам! 🤷🏻‍♀️
Може да го гледате в https://ww2.m4uhd.tv

Търся го с български субтитри! Sad

# 123
Здравеите, търся филм, който съм гледал към 2015г.,  сигурно по Диема и не му помня името. Сюжетът на филма е следния: Мъж среща жена в която се влюбва, обаче е изпратен на война и е принуден да я остави докато не се върне. Когато обаче се връща след няколко години, той разбира, че тя е създала семейство с друг мъж. Той е разочарован, като дори минава с колата си през тяхната малка дървена ограда пред къщата. Това помня от филма, ако някой се сеща нещо да пише. Благодаря предварително!

# 124
Здравеите, търся филм, който съм гледал към 2015г.,  сигурно по Диема и не му помня името. Сюжетът на филма е следния: Мъж среща жена в която се влюбва, обаче е изпратен на война и е принуден да я остави докато не се върне. Когато обаче се връща след няколко години, той разбира, че тя е създала семейство с друг мъж. Той е разочарован, като дори минава с колата си през тяхната малка дървена ограда пред къщата. Това помня от филма, ако някой се сеща нещо да пише. Благодаря предварително!

Един подобен филм е този:

https://www.imdb.com/title/tt0765010/reference/

# 125
Здравейте, имаше преди доста време един български тийн филм "t33nday". Някой знае ли дали го има за гледане някъде все още, защото сайтът на филма не работи?

# 126
Здравеите, търся филм, който съм гледал към 2015г.,  сигурно по Диема и не му помня името. Сюжетът на филма е следния: Мъж среща жена в която се влюбва, обаче е изпратен на война и е принуден да я остави докато не се върне. Когато обаче се връща след няколко години, той разбира, че тя е създала семейство с друг мъж. Той е разочарован, като дори минава с колата си през тяхната малка дървена ограда пред къщата. Това помня от филма, ако някой се сеща нещо да пише. Благодаря предварително!

О, много прилича на един от любимите ми филми: 'Dear John' (На български е преведен 'С дъх на канела'...макар, че не знам какво общо има канелата със сюжета).
Главни герои са хубавците Аманда Зайнфред и Чанинг Тейтъм.

Иначе Пърл Харбър имаше подобна любовна линия май, но едва ли става въпрос за него.

# 127
Помните ли този филм:
Когато човек умира някъде там се среща с тези, които е тормозил?

# 128
Здравейте, търся сериал. Ставаше дума за тинейджъри които бяха осъдени на обществено полезен труд или нещо такова. Действието се развиваше в някакво училище ако не се лъжа. Някаква гръмотевица го удряше. Нещо се случваше с тях и придобиваха супер сили беше адски интересен сериал.

# 129
Здравейте, търся сериал. Ставаше дума за тинейджъри които бяха осъдени на обществено полезен труд или нещо такова. Действието се развиваше в някакво училище ако не се лъжа. Някаква гръмотевица го удряше. Нещо се случваше с тях и придобиваха супер сили беше адски интересен сериал.
Описанието ми напомня на Misfits.
https://m.imdb.com/title/tt1548850/

# 130
  • София
Помните ли този филм:
Когато човек умира някъде там се среща с тези, които е тормозил?
Прилича на "Линия на смъртта"  от1990 година
с Джулия Робъртс, Кевин Бейкън и Кийфър Съдърланд
Скрит текст:
Страхувате ли се от смъртта? Кифър Съдърленд не се. Той е амбициозен, каризматичен студент по медицина, който убеждава колегите си Джулия Робъртс и Кевин Бейкън да участват в безразсъден експеримент. За да проверят дали има живот след смъртта, те ще се самоубият: за кратко ще спрат сърцето си и функциите на мозъка, за да изпитат клинична смърт, макар и за момент. След като Съдърленд оцелява след първия експеримент, другите спират живота си за все по-дълго. Техния ужас започва, когато осъзнават, че въпреки, че са се върнали към живота… те не са се върнали сами. „Линия на смъртта” е смразяващ трилър за мании, страх и изкупление, които ще ви преведе през линията, до едно място където терора живее за винаги.

# 131
Здравейте,
Търся филма "Пратеници на съдбата" с Марк Уолбърг.
Не мога да го открия никъде дори във филмографията му?!

# 132
  • София
Скрит текст:
Здравейте,
Търся филма "Пратеници на съдбата" с Марк Уолбърг.
Не мога да го открия никъде дори във филмографията му?!
Марк Уолбург няма такъв филм
Скрит текст:

# 133
Има с Мат Деймън  - The Adjustment Bureau/Агенти на съдбата

# 134
Здравейте, търся как се казва сериал за една жена, която след война /май втората световна/ там е била сестра се появява/връща в малък град и започва работа в местната болница, той е малко захаросан и се върти около нейния живот. Не помня много от него, а само приятното чувство и ми се иска да го изгледам пак. Дано някой се сети!

Общи условия

Активация на акаунт