Търся филм, сериал... Тема 13

• 35 604
  • 511
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте! От доста се време се мъча да се сетя как се казва един филм,та ако може да ми помогнете.Гледала съм го като съм била дете и помня само че група приятели отиват на остров и там ги отвлича някакво племе с което след това стават приятели.Един от групата се влюбва в момиче от племето.След това помня друга сцена от филма как някои от тях отиват на някакъв плаж и се разкрива гледка на малка пясъчна дюна зад която се крие нещо като динозавър ( или някакво огромно измислено влечуго -добронамерено).Филма не е страшен или подобно , приключенски е.Моля ви да ми помогнете. Търся го поне няколко години

# 166
  • Варна
Напомня ми на Пътешествие до центъра на Земята, но по-малко известната версия, даваха я по Холмарк едно време, в две серии беше и на мен ми беше много любим.

# 167
Не знаех за тази екранизация на Жул Верн! Благодаря!

# 168
  • Варна
За мен е по-хубав от останалите, но трудно се намират субтитри. Аз си го гледам на английски.

# 169
  • FMSTEREO
Търся един филм даваха го по тв диема ,много назад във времето,не знам защо сега не го дават,имаше едни хора в една лаборатория ,там правиха опити за пренасяне на човешкото съзнание демек мозъка в компютъра,по едно време стана нещо с приятелката на единия,тя влезе в компютъра и почва да ги тормози ,пускаше спираше разни уреди в къщата новата приятелка на този човек си изтърва пръстена в мивката и тая пусна вакум ли кво да и заседне ръката докато вади пръстена,поосле като отиваха в сградата където е този компютър един от собствениците се качи на аснсьора,тя го пуска с висока скорост асансьора и го уби.и накрая за да оправи проблема другия колега на този човек беше на инвалидна количка,той си пренесе съзнанието в компютъра и така спаси всички ?! как е името знаете ли ,аз го знам като дух или призрак в машината но не ми излиза никъде ?

# 170
Здравейте, нека и аз се запиша, търся един филм който гледах преди повече от 5 години. Не помня много от него, актрисата беше русокоса жена със сини очи. Помня смътно, че бе зависима от алкохол и накротици и във филма имаше човек, който я тормозеше физически. Другото което помня е, че тъй като остана без средства се наложи да се снима, но не помня фотосесия ли беше или филм. За съжаление само това помня, но беше доста интересен. Някой да има идея за заглавието на филма който съм гледала?

# 171
  • FMSTEREO
Здравейте, нека и аз се запиша, търся един филм който гледах преди повече от 5 години. Не помня много от него, актрисата беше русокоса жена със сини очи. Помня смътно, че бе зависима от алкохол и накротици и във филма имаше човек, който я тормозеше физически. Другото което помня е, че тъй като остана без средства се наложи да се снима, но не помня фотосесия ли беше или филм. За съжаление само това помня, но беше доста интересен. Някой да има идея за заглавието на филма който съм гледала?

Ако се сетиш кои са артистие,да кажем и режисьора на филма,по него в википедия може ,да намериш по снимките онлайн кой е филма.Аз така намирам доста филми.ама поне артистите да се знаят.

# 172

Ако се сетиш кои са артистие,да кажем и режисьора на филма,по него в википедия може ,да намериш по снимките онлайн кой е филма.Аз така намирам доста филми.ама поне артистите да се знаят.

Нямам никаква идея, за съжаление за това се надявам, ако някой слуайно разпознае нещо да помогне. Hands Pray Hands Pray

# 173
Да не е Джия, с Анджелина Джоли?

# 174
Да не е Джия, с Анджелина Джоли?

Не, но ти като не съм го гледала задължително ще го гледам

# 175
Здравейте. Търся филм, който съм гледала като малка на касетка бетамакс ( дано някой се досеща) . Беше преведен като Пещерните хора, ставаше въпрос за пещерни хора 😅, голям смях беше, това помня. В гугъл с това име нищо не намирам.

# 176
Здравейте!
Преди около 2 години гледахме с мъжа ми,  Breaking Bad. Този сериен филм много ни хареса, а мен и ме впечатли. Нямахме търпение децата да легнат и да изгледаме 2-3 серии! Дали някой се сеща за нещо сходно?
Благодаря Ви предварително! 😊

# 177
  • Bayern
Здравейте!
Преди около 2 години гледахме с мъжа ми,  Breaking Bad. Този сериен филм много ни хареса, а мен и ме впечатли. Нямахме търпение децата да легнат и да изгледаме 2-3 серии! Дали някой се сеща за нещо сходно?
Благодаря Ви предварително! 😊

Ozark https://www.imdb.com/title/tt5071412/

Bloodline https://www.imdb.com/title/tt3520702/

# 178
Здравейте. Търся филм, който съм гледала като малка на касетка бетамакс ( дано някой се досеща) . Беше преведен като Пещерните хора, ставаше въпрос за пещерни хора 😅, голям смях беше, това помня. В гугъл с това име нищо не намирам.
Може би е този - Caveman https://m.imdb.com/title/tt0082146/?ref_=m_ttfc_tt

КремонаЛиза за препоръки по-добре питай тук: Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 45 https://m.bg-mamma.com/?topic=1724809.new#new

# 179
Благодаря ви, Рошличке и Кати!! Ураа! 🥳

Общи условия

Активация на акаунт