Търся филм, сериал... Тема 13

• 36 328
  • 530
  •   2
Отговори
# 210
  • Благоевград
Здравейте!
Гледа ми се лек сериал, който да не ме натоварва, да ми е забавен и да ме отпуска. Харесвам ситкоми.
Гледала съм по сто пъти "Теория на големия взрив", "Как се запознах с майка ви", "По средата", "Младият Шелдън", "Приятели". Нещо такова лекичко и неангажиращо. Не ми се гледа поредния сериал драма, нито убийства.

# 211
Тед Ласо. Три сезона са.

# 212
И от мен глас за Ted Lasso. Препоръчвам още Grace & Frankie и Hacks.

# 213
  • Bayern
Здравейте!
Гледа ми се лек сериал, който да не ме натоварва, да ми е забавен и да ме отпуска. Харесвам ситкоми.
Гледала съм по сто пъти "Теория на големия взрив", "Как се запознах с майка ви", "По средата", "Младият Шелдън", "Приятели". Нещо такова лекичко и неангажиращо. Не ми се гледа поредния сериал драма, нито убийства.

-Войната В Къщи / The War at Home
-Модерно семейство / Modern Family
-Everybody Loves Raymond / Всички обичат Реймънд
-Step by Step – Стъпка по стъпка

# 214
  • Благоевград
Здравейте!

-Войната В Къщи / The War at Home
-Модерно семейство / Modern Family
-Everybody Loves Raymond / Всички обичат Реймънд
-Step by Step – Стъпка по стъпка

Благодаря! Гледала съм и тях.

# 215
  • Варна
,,Наскs"
,,Bad sisters"

# 216
  • FMSTEREO
Препоръчвам ти рекламите по телевизията,те са най лекия сериал,един път да ги видиш и си изгледала всички епизоди Simple Smile

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 19:07 от FM.MONO.STEREO

# 217
Здравейте!
Любим мой сериал, но съм го гледала в оригинал. Не знам има ли го с бг субтитри.
https://youtu.be/_v8Uj4-2Rpk?si=3lxtR8fLwPqc2XwN

# 218
  • IC 1101,Abell 2029
Аз се сещам за един много забавен сериал...Изнервени ченгета/2001/.Познат е още като Ченгета в стрес.Пазя си го на диск.Препоръчвам още и старият испански сериал "Синьо лято".

# 219
Здравейте!

Любимият ми ситком е "Frasier" 1993–2004  (11 сезона).  Има и 2 по-нови сезона 2023–2024, но те не са на същото ниво.

The "Nanny" /"Гувернантката" - дават го сега по Star Life

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 03:29 от ellll

# 220
  • София
Търся друг голям сайт като пиратският залив. Може ли да ми препоръчате?

# 221
signora_tina,
Може да ти харесат и :
" Боб и Абишола" (Bob Hearts Abishola) 2019-2024
"Неочакван тандем" (Wild Cards) 2024-
"Crowded" 2016
"Mom" 2013

# 222
  • Благоевград
Благодаря много за предложенията!
От старите семейни сериали съм изгледала всички изброени. Ще дам шанс на по-новите предложения, много ви благодаря за идеите!

# 223
  • Бургас
Изгледах двете серии от Трилогията на Бастан, Долорес Редондо.
Но последната серия Дар за бурята не я откривам на бг.
Някой има ли идея , къде може да се гледа?

# 224
  • IC 1101,Abell 2029
Търся друг голям сайт като пиратският залив. Може ли да ми препоръчате?
Почти нямам нищо свалено от пиратският залив,защото има много по-добри от него.Фаворити ми са YTS и 1337x.to.

Общи условия

Активация на акаунт