Търся филм, сериал... Тема 13

• 35 009
  • 503
  •   1
Отговори
# 465
Да,този е филма. Благодаря. Беше първият (ми) филм с пътуване във времето...

# 466
Здравейте, търся един филм, хорър, на който описанието беше, че жена трябва да сложи три неща, които иска в кутия, като от това ще произтекат последици

# 467
На мен по описанието ми звучи като Vicious от тази година, който така и не съм гледала още. Само по трейлър помня, че вечерта една възрастна жена отива при една млада и й казва, че ще умре и трябва да постави 3 неща в една кутия, която май е прокълата - нещо, което обича, което мрази и нещо от което има нужда. Но май е сравнително нов.

# 468
На мен по описанието ми звучи като Vicious от тази година, който така и не съм гледала още. Само по трейлър помня, че вечерта една възрастна жена отива при една млада и й казва, че ще умре и трябва да постави 3 неща в една кутия, която май е прокълата - нещо, което обича, което мрази и нещо от което има нужда. Но май е сравнително нов.
Точно този е! Благодаря Simple Smile

# 469
Търся филм
 Български
Сюжета е следния.
Младо момиче се запознава с по възрастен мъж край басейн в хотел по нашето Черноморие.
Има спречкване между мъжа и компанията и.
Той ги кани на другия ден на яхтата си.
Започват да излизат.
Следва летене със самолет, туризъм в планината, екскурзия в чужбина.
Там тя спи с него.
Филма е малко сладникав но когато го гледах ми беше интересен. За съжаление не помня нищо името му нито имена на актьори
Ще ми се да го гледам пак.

# 470
Опърничавите❤️ и на мен много ми хареса🥰

# 471
Онзи ден си говорим с приятелка за филми тип "Бодигард" и аз се сещам за един сериал.
Той беше много богат бизнесмен, нещо във фармацевтичния бизнес май. Тя беше студентка, живееше в неговото имение и беше доста ограничена. Баща й се притесняваше. Появи се един мъж, не помня как влезе в контакт с бизнесмена, но поради миналото му в армията го назначиха за бодигард на мацката. Естествено, влюбиха се. Оказа се, че бодигардът работи всъщност като агент под прикритие и разследва тъмните дела на бизнесмена.
Не беше латино, май американски беше филма.
Дано някой ми подскаже заглавието.
А може и други филми/сериали с тази тематика да препоръчате...

# 472
delia, сериалът е Watch Over Me.

# 473
Някой знае ли къде мога да гледам италианския филм There's Still Tomorrow {C'è ancora domani} с български субтитри. Синът вчера се опита да ми направи регистрация в Замунда, но не успя.

# 474

Може ли името на английски някой да намери, аз нещо се затруднявам.

# 475
Wind Chill   (2007)

# 476
Пише го под заглавието на български, Wind Chill.

# 477
Благодаря, не го видях Grinning

# 478
Търся този италиански филм с бг субтитри.
There's Still Tomorrow {C'è ancora domani}. Синът не успя да ми направи регистрация в Замунда. Търся други варианти.

# 479
То май го няма в Замунда, поне аз сега като потърсих, не го откривам. Много вероятно и по другите бг онлайн платформи за гледане да го няма.

И с английски свободно само тук го виждам.

Общи условия

Активация на акаунт