ТУ - София. Минимални балове 2024

• 21 989
  • 175
  •   1
Отговори
# 105
Сънът ми си ги поръча по интернет , може би от книжарницата на ТУ . Може да носите всякакви такива таблици  , не е задължително да са издание на ТУ .  На изпита в СУ разрешават само тяхното издание.

Да, за СУ взехме справочника, но за ТУ не знаех какво трябва. Ще взема тези, които показах на снимката - благодаря много.

# 106
Ползвайте от СУ , сънът ми каза , че  са по добре организирани .

# 107

Ще ги ползва за подготовката, но за самия изпит ще вземем и другите. Много ви благодаря

# 108

Ще ги ползва за подготовката, но за самия изпит ще вземем и другите. Много ви благодаря

.     Успех ви желая !

# 109
Здравейте! Бих искала да попитам дали някой от вас знае с какъв бал се влиза в специалност „Бизнес управление“. Ако имате допълнителна информация за специалността, бих била много благодарна, ако я споделите.

# 110
Гледам сайта на ТУ и според него може да се кандидатства само с оценки от Матура и оценки от дипломата.
Интересува ме специалност: Компютърни системи и технологии на немски език.
От калкулатора за състезателен бал пише, че не е задължително явяване на изпит по математика, а може с матура по Информатика и балообразуващи оценки по Физика или Информатика или ИТ.
Дали е така?

# 111
Здравейте! Бих искала да попитам дали някой от вас знае с какъв бал се влиза в специалност „Бизнес управление“. Ако имате допълнителна информация за специалността, бих била много благодарна, ако я споделите.

И мен вече ме интересуват миналогодишните балове за тази специалност. Дано някой сподели

# 112
  • София
Имам от миналата година данните, но са на pdf, не знам как да ги сложа в този формат тук. Ако искате кажете кои други специалности ви интересуват, да ги напиша. Бизнес управление не виждам да има, точно така формулирана специалност.

# 113
Имам от миналата година данните, но са на pdf, не знам как да ги сложа в този формат тук. Ако искате кажете кои други специалности ви интересуват, да ги напиша. Бизнес управление не виждам да има, точно така формулирана специалност.

Бизнес управление до миналата година е било Стопанско управление. Не знам защо са го сменили, като име.

# 114
Здравейте, можете ли да напишете баловете от 2024г. за компютърните специалности?

# 115
  • София
За второ класиране минимални балове 2024 -
Стопанско управление 16.22
Компютърно и софтуерно инженерство  21.97
Киберсигурност - 21.00
Информатика и софтуерни науки 23.22
Анализ на данни - 20.20

Ако искате още някоя, кажете.

# 116
Много благодаря Simple Smile

# 117
За второ класиране минимални балове 2024 -
Стопанско управление 16.22
Компютърно и софтуерно инженерство  21.97
Киберсигурност - 21.00
Информатика и софтуерни науки 23.22
Анализ на данни - 20.20

Ако искате още някоя, кажете.
Сърдечно благодаря! Да се надяваме, че наборът им не е толкова по-голям от предишния, и че не са драматично орязани бройките в предпочитаните специалности, за да бъдат сходни и тазгодишните балове!

# 118
  • Sofia
Здравейте, дали знаете бала от миналата година за  телекомуникации, приложна математика и информатика, приложна физика и компютърно моделиране, интелигентни системи и изкуствен интелект, компютърни системи и технологии ?

# 119
Първо класиране:

телекомуникации - 21,24
приложна математика и информатика - 23,68
приложна физика и компютърно моделиране - 17.22
интелигентни системи и изкуствен интелект - нямам
компютърни системи и технологии - само на немски го имам - 17,78

Общи условия

Активация на акаунт