ТУ - София. Минимални балове 2024

• 21 984
  • 175
  •   1
Отговори
# 165
  • Северо=Западналия край
През линка са пуснали по-ниска такса - с около 50 лв по-малко е от тази, която е обявена на сайта. Затова ще трябва да се доплаща. От ТУ са допуснали грешка. Тъпото е, че така и не са я поправили.
Аз видях, че има разлика, при нас е 150лв. Но си мислех, че това е информация за миналата учебна година защото отгоре над таблица пише 2924/2025. А решението на МС което е цитирано над таблицата е тази сума, която е и в линка.....съвсем се обърках...не, че ми не беше чудно, че са намалили таксите

# 166
Здравейте! Имаме ситуация и ще сме благодарни за съвет:

Синът ми е приет в ТУ (киберсигурност) – искат оригинал до 13.07.
Приема участие и за второ класиране в СУ (Компютърни науки) – искат оригинал до 18.07.

Някой минали ли е през това? Как постъпихте?

– Приемаха ли ви копие на диплома?
– Успяхте ли да получите оригинала обратно и се записахте в друг университет?

Благодаря! 🙏

# 167
В ТУ оригиналът на дипломата се носи при записването, само за сверка с копието и се връща. Не остава в там.

# 168
Ще освободим едно място в специалност информатика и софтуерни науки за второ класиране.

# 169
Излезна второ класиране

# 170
Някой влизал ли е вече в платформата "Е-Студент"? (Мисля, че все още е рано, но за всеки случай искам да попитам)

# 171
Някой влизал ли е вече в платформата "Е-Студент"? (Мисля, че все още е рано, но за всеки случай искам да попитам)

Аз пробвах, но не мога. Още не е вписан. Като ги впишат, тогава ще може. До колкото разбрах ще ги впишат след края на класиранията.

# 172
Има ли деца приети Интелигенти системи и изкуствен интелект на английски език. Интересувам се и с какви балове са приети на второ класиране в Киберсигурност 🙂

# 173

Вече са вписали записаните студенти - имат си профили, и лични мейли в сайта им Simple Smile

# 174
Здравейте, дали някой изиска достигнатите минимални балове на първо и второ класиране за тази година.

# 175
  • Пловдив

Вече са вписали записаните студенти - имат си профили, и лични мейли в сайта им Simple Smile

Дъщеря ми още не може да си влезе в профила, направили са вече група на първокурсниците в Дискорд и има и други, които не успяват

Общи условия

Активация на акаунт