ТУ - София. Минимални балове 2024

• 22 018
  • 175
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте,
някой знае ли до къде падна балът за специялност Авиационна техника...
И за Инженерен дизайн също?

# 91
  • у дома
Знам,че темата не е за това,но може ли да споделите ако децата ви са приети на общежитие какви са условията?

# 92
Предстои да разберем идната седмица Simple Smile Очаквам да има нужда от освежителен ремонт, но дано само това да е!

# 93
  • у дома
Предстои да разберем идната седмица Simple Smile Очаквам да има нужда от освежителен ремонт, но дано само това да е!
Ако може сподекете после-на мен ми престои догодина и искам да съм подготвена,защото съпругът ми почина внезапно преди 3год и съм сама/а и хич ме няма по такъв род дейности/.Благодаря предварително!

# 94
Приет е - Мениджмънт и бизнес информационни системи .

Голям стрес. В крайна сметка сме си качени на първо желание - мениджмънт и бизнес инф. сист., както беше и при първоначалното излизане на второ класиране преди да изчезне.

Може ли да споделите с какъв бал са приети и на кое класиране?

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 17:24 от Lady Cassiopeia Duval

# 95
Някои има ли мнение за специалността- Автомобилна електроника?

# 96
Здравейте, бих искал да попитам относно балообразуването: взимат ли се предвид само оценките от 11-12 клас или и тези от 8-10 клас? Освен това, ако се вземат само оценките от 11-12 клас и в балообразуването са вклюени оценка по физика/информатика/информационни технологии, но в професионална гимназия тези предмети не се учат в 11 и 12 клас, има ли възможност за кандидатстване и как се образува балът в този случай?

# 97
  • у дома
Здравейте, бих искал да попитам относно балообразуването: взимат ли се предвид само оценките от 11-12 клас или и тези от 8-10 клас? Освен това, ако се вземат само оценките от 11-12 клас и в балообразуването са вклюени оценка по физика/информатика/информационни технологии, но в професионална гимназия тези предмети не се учат в 11 и 12 клас, има ли възможност за кандидатстване и как се образува балът в този случай?
В профилираните гимназии също не се изучават тези предмети,освен ако не са профил.Взима се оценката от 8-10кл.

# 98
В профилираните гимназии също не се изучават тези предмети,освен ако не са профил.Взима се оценката от 8-10кл.
А по математика? Само от 11-12 клас ли се взима или и от 8-10?

# 99
  • у дома
Там,където предмета се изучава 11-12кл се взима оценката от тези 2години.

# 100
Някои има ли мнение за специалността- Автомобилна електроника?
Чиста електроника със специализация към автомобилите
Ако искаш да учиш ДВГ по добре нещо в транспортния факултет

# 101
Здравейте. Ще питам тук, за да не пускам нова тема - на изпитите в ТУ, към теста, дават ли допълнително и формули за задачите, за които трябват формули?

# 102
Всеки  трябва да си носи  четиризначни таблици .

# 103
Всеки  трябва да си носи  четиризначни таблици .

Къде могат да се намерят тези таблици?

Това ли са таблиците

Скрит текст:

# 104
Сънът ми си ги поръча по интернет , може би от книжарницата на ТУ . Може да носите всякакви такива таблици  , не е задължително да са издание на ТУ .  На изпита в СУ разрешават само тяхното издание.

Общи условия

Активация на акаунт