12 СОУ "Цар Иван Асен II"

• 3 324
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте, много разнопосочни мнения има за училището, пък ние вчера записахме детето 8 клас там. Ще се радвам, ако освен мнения за училището да разбера има ли и група на новоприетите деца, за да се запознаят?
Здравейте Vivi12345, в коя паралелка е прието вашето дете? Моята дъщеря е приета  в паралелката „Предприемачески“ с интензивно изучаване на английски език с втори чужд език немски. Наистина са много разнопосочни мненията. Две мой познати са с добри впечатления от гимназията, но децата са им с различен профил. Ние също се интересуваме дали има група на новоприетите деца. Дъщеря ми  каза, че е потърсила, но засега не е открила такава.
Интересува ме също нивото на преподаване на англйски език?

Последна редакция: пт, 25 юли 2025, 11:21 от moonligh 78

# 16
Здравейте, моят е в немската паралелка.

# 17
  • Sofia
Здравейте,

Дъщеря ми е приета 8 клас в паралелката с френски. Някой дали има впечатления на какво ниво е преподаването на езика?

Благодаря.

# 18
Здравейте, и моят син е приет в 8 клас паралелка с френски език. За съжаление и аз не намирам никаква информация за нивото на изучаване на езика.

# 19
Здравейте! И моята дъщеря е записана в паралелката с френски. Доколкото разбрах от нея има някаква група в Инстаграм, където са се намерили децата.

# 20
Здравейте! И моята дъщеря е записана в паралелката с френски. Доколкото разбрах от нея има някаква група в Инстаграм, където са се намерили децата.
Didoncho, а за английската паралелка дали има такава група? Моята дъщеря няма истаграм и ще се запознае с децата на 15-ти септември. Потърсила е в  тик-ток, но не е открила.

# 21
Моето дете вече е 9 клас в немската паралелка.
Миналата година беше така нареченото подготве. 20 часа седмично немски език - доволна съм от обучението. Набляга се на езика и се учи не само сухо, но има проекти, инфо за страната като култура, традиции и т.н.
Немската паралелка е с добро реноме и като вече втора година в училището мога да го потвърдя.

Общи условия

Активация на акаунт