Спойлери от реалити предавания - тема 19

• 231 435
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 720
  • Другата България
Нали някой писа, че Кирил бил в топ 5 ,като гледам е пътник Grinning
Стават чудеса Grinning
Кой се усъмни в бг-мама спойлерите Smile
Това не трябваше да го чета.....за момента той ми е най-неприятният участник, и повече ще ме е яд, ако спойлерът излезе верен, отколкото, че го прочетох.

Кой е Мирослав, който явно ще остане в понеделник?
Хайде и аз да поискам малко инфо. Blush

# 721
Мери добре, че уточни, че 1 от тях ще остане, защото от шока като видях Симеон не чух тази подробност и мислех, че тримата влизат. Grinning Та си редактирах мнението в основната тема, че звучеше като спойлер, като писах че тука се обсъждаше, че Миро участва. Явно той побеждава понеделник

# 722
Кой е Мирослав, който явно ще остане в понеделник?
Хайде и аз да поискам малко инфо. Blush
Тъй като си бях подготвил информация за Мирослав за видеото с играчите, но от скрийншота видях, че не влиза и не го включих, поне да не отива зян информацията ето какво съм си записал:

"Мирослав е бизнесмен, предприемач и приключенец родом от Видин.
Минал е през много международни IT компании
Той е съосновател на мега успешната ученическата платформа Школо от 2010г., която продава в началото на годината
Ръководител ИТ проекти във VMware, преподавател в Софийския университет
Очевидно е много колоритен и екзотичен дори на външен вид - половина е от Узбекистан, наполовина - от Влашка Румъния
Той е много противоречив образ - имал е проблеми в младостта си
Има опит! Участвал е в Сървайвър България сезон 2: Експедиция Робинзон, където завършва 8/22 човека.
Тогава играта му не е отлична социално, но е силов играч.
В момента се занимава с фитнес, джиу джицу и AI
Има прекрасно семейство.
МНОГО интересен и ИНТЕЛИГЕНТЕН ЧОВЕК със страст към риалити-тата.
Обожава предизвикателствата и има аналитично, математическо мислене
"

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 22:26 от outcast

# 723
Даа, сигурна бях, че не е на халос този жокер. А Симеон не е изскачал отникъде, така че сме сигурни, че Миро влиза.
Кой Симеон?

Не само влиза, но според мене и поостава, като се има предвид онази снимка от 21 август.

# 724
То някой писа вчера в темата, че сините/дръзките днес са на съвет, пък то...Така, че не знам тия спойлери колко са верни. По-скоро предположения

# 725
  • София
То някой писа вчера в темата, че сините/дръзките днес са на съвет, пък то...Така, че не знам тия спойлери колко са верни. По-скоро предположения
Объркали сте се нещо, писано е "Силни", не Сини Joy

# 726
Даа, сигурна бях, че не е на халос този жокер. А Симеон не е изскачал отникъде, така че сме сигурни, че Миро влиза.
Кой Симеон?

Не само влиза, но според мене и поостава, като се има предвид онази снимка от 21 август.
Симеон Станкович - соколаря от сезон 3 на Игри на волята 3, в следващия епизод ще има битка между него, Мирослав и трети човек за влизане в предаването.
Иначе ме е яд, че не влиза, защото доколкото знам е доста подготвен за оцеляване в дивото. То и отчасти видяхме.

# 727
Ясно, Clouded 🥰! За много кратко време и той ми влезе в полезрението. Но той си беше активен лятото. Беше на морето с Крум и Ваня покрай Maximal. Има пост на 1 юли. Сторита.

# 728
Кой отпада утре в ИВ?Моля,ако някой знае, да сподели.🙂
Елица.
Много жалко за Елица.

В един момент трите активни племена от сини, жълти и зелени ставаха на червени, зелени и какви още? Rolling Eyes

# 729
  • София
В един момент трите активни племена от сини, жълти и зелени ставаха на червени, зелени и какви още? Rolling Eyes

# 730
Не се намират нови лица, защото голяма част от евентуално интересните не ходят по кастинги, знаейки как ще бъдат омърсени. Много хора търсят скандалното, подиграват се на участниците.
И все пак сме малка страна, с малко население, а реалитита станаха много, та и затова няма нови лица.

Тотално несъгласен съм с това, на кастингите имаше страшно много стойностни, интересни и нормални хора. Не казвам, че няма такива и на последният етап от кастинга, все още не са определени финалните участници, така че има надежда. Просто изборът "муцуната" от НОВА да върви напред и то при наличнието на доста интересни други персонажи в неговия поток ме скандализира.

Та ако някой не е разбрал "муцуната" от НОВА е Симеон, а за да влезе той в неговия поток отпаднаха 2ма топ играчи, който бях сигурнен, че щях да направят луд сезон. Дано да кандидастват и догодина, ще ги вземат.
Тази година се заложи повечко на "познати" половината каст са хора на Сами и Гуспата...

# 731
  • София
Ковид, а Симеон продължава ли? По нашите догадки Мирослав би трябвало да е.

# 732
Ковид, а Симеон продължава ли? По нашите догадки Мирослав би трябвало да е.

Общи взето разходка до Филипините си прави

# 733
Някъде прочетох,че в ИВ победител е Добрин .Не знам дали е вярно,не гарантирам за достоверност.Я ако е така някой да каже

# 734
  • София
Симеон не си намери място в риалити форматите, а как му се иска. Дано бързо се разкара от острова.

Общи условия

Активация на акаунт