Спойлери от реалити предавания - тема 19

• 232 030
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 165
  • Другата България
Ауууу, много ще се радвам ако Марина участва в Острова на гривните.
Страхотна е, плевенчанка, с малко бебе и в перфектна форма, с Денис от Монтана спечелиха Максимал на Гуспата последния сезон, и предвид, че и Гуспата е в екипа на Гривните, почти съм сигурна, че ще е там /щом има слух/.

# 166
  • София
Клюкарските сайтове нещо спят Joy
Очаквах вече да са награбили клипчето от вчера и да наводнят мрежата със шокиращи статии за течове и тайни агенти. Или просто не знаят как да си извадят снимки от клипче и чакат някой наготово да им го направи?Joy

Последна редакция: ср, 24 юли 2024, 17:37 от dido2k

# 167
Червено и лилаво имаше и на "плажна" битка, не само на "полето при слънчогледите".

# 168
  • София
Червено и лилаво имаше и на "плажна" битка, не само на "полето при слънчогледите".
Скрит текст:
Тук си в грешка. Grinning Този кадър е от битка между сини и зелени. Виж знамената около арената:

# 169
Мале, как успяваш да ги хванеш така тези кадри! 👀😳
Супер си!

# 170
Само не разбирам защо в индивидуална игра гонят цяло племе...
Досега никой не е споменавал "индивидуална" игра (освен ако вие не знаете нещо което ние не). Предположенията са, че са изправили едно срещу друго 2  племена подобно на роднините от предния сезон и загубилите са били пратени вкъщи (но за разлика от с5 този път наистина са ги пратили по домовете, защото си имат 4 други племена).
След това би трябвало да има и още едно махане/отпадане(или скриване) на племе: знаем че първа териториална битка е със 4 племена, а след това масата снимки показват само 3 племена в основната схема(сини, жълти и зелени) и 1(червено) което се скрива за няколко седмици(не сме намерили снимки с тях) и после (да кажем последните 2 седмици) отново виждаме следи от тях по "тайните" снимки от арените.
А гоненето на племе на индивидуална битка не е прецедент за формата (макар и не на Българския).  Като цяло колумбийците са много по-брутални в гоненето от нас и имат много различни варианти за това.
Та в заключение, все още гадаем как точно са се развили нещата тази година. Знае е само, че целта на продукцията е да започне бомбастично силно и така да се каже да приключат конкуренцията(гривните) още в зародиш първата седмица. Ще видим как и дали ще им се получи
Имам предвид, че в Игри на волята победителят не е племе, а един от участниците.
Излизането от игрите става в индивидуални битки... Тези две неща означават, че играта е индивидуална.

Когато изгониш някой (в битка между две групи), който може да победи всеки на индивидуална битка, както нормално се става пръв в Игри на волята, не е ли доста несправедливо спрямо този евентуален участник, който евентуално може да победи всички?!
Реално, това е нелоялна конкуренция. На един му даваш шанс за съвет, после две индивидуални битки, а друг го пращаш да направи една отборна битка и го гониш...
Освен това, отпадането на едното племе явно става след битка между две племена, а не между пет.
Това племе, лилаво ли е какво е не знам, което, както чета тук, е отпаднало в битка с друго племе, то е можело да победи другите три племена на тази битка и да е на второ място от пет... Защо тогава трябва да отпадне точно то?

Абе, като цяло, ако цяло племе е отпаднало в една битка, според мен е много несправедливо спрямо всеки един от участниците в това племе...
Реално, ако това се е случило в битка между две племена, това означава, че 16 от избраните за Игри на волята са били с неравни шансове спрямо останалите 24, на които не им се е налагало да влизат в игрите с "кастинг битка между племена".

Да не говорим, че ако в такова племе (което е имало кастинг битка) е бил Бисер Русимов, както по - горе някой написа, а другите двама, които се класираха миналия сеозн с кастинг битка, не са били в племе, което е за кастинг битка, значи Бисер Русимов (ако е вярно, че той е бил в такова племе) е тотално ощетен.

Всеки може да загуби в една отборна битка, независимо от това дали е силен и способен да победи всички останали на индивидуални битки.

А победителят става ясен след индивидуална битка.

Последна редакция: ср, 24 юли 2024, 22:44 от GD2024

# 171
  • София
Скрит текст:
Досега никой не е споменавал "индивидуална" игра (освен ако вие не знаете нещо което ние не). Предположенията са, че са изправили едно срещу друго 2  племена подобно на роднините от предния сезон и загубилите са били пратени вкъщи (но за разлика от с5 този път наистина са ги пратили по домовете, защото си имат 4 други племена).
След това би трябвало да има и още едно махане/отпадане(или скриване) на племе: знаем че първа териториална битка е със 4 племена, а след това масата снимки показват само 3 племена в основната схема(сини, жълти и зелени) и 1(червено) което се скрива за няколко седмици(не сме намерили снимки с тях) и после (да кажем последните 2 седмици) отново виждаме следи от тях по "тайните" снимки от арените.
А гоненето на племе на индивидуална битка не е прецедент за формата (макар и не на Българския).  Като цяло колумбийците са много по-брутални в гоненето от нас и имат много различни варианти за това.
Та в заключение, все още гадаем как точно са се развили нещата тази година. Знае е само, че целта на продукцията е да започне бомбастично силно и така да се каже да приключат конкуренцията(гривните) още в зародиш първата седмица. Ще видим как и дали ще им се получи
Имам предвид, че в Игри на волята победителят не е племе, а един от участниците.
Излизането от игрите става в индивидуални битки... Тези две неща означава, че играта е индивидуална.

Когато изгониш някой, в битка между две групи, който може да победи всеки на индивидуална битка, както нормално се става пръв в Игри на волята, не е ли доста несправедливо спрямо този евентуален участник, който евентуално може да победи всички?!
Реално, това е нелоялна конкуренция. На един му даваш шанс за съвет, после две индивидуални битки, а друг го пращаш да направи една групова битка и го гониш...
Освен това, отпадането на едното племе явно става след битка между две племена, а не между пет.
Това племе, лилаво ли е какво е, не знам, което, както чета тук, е отпаднало в битка с друго племе, то е можело да победи другите три племена на тази битка и да е на второ място от пет... Защо тогава трябва да отпадне точно то?

Абе, като цяло, ако цяло племе е отпаднало в една битка, според мен е много несправедливо спрямо всеки един от участниците в това племе...
Реално, ако това се е случило в битка между две племена, това означава, че 16 от избраните за Игри на волята са били с неравни шансове спрямо останалите 24, на които не им се е налагало да влизат в игрите с "кастинг битка между племена".

Да не говорим, че ако в такова племе (което е имало кастинг битка) е бил Бисер Русимов, както по - горе някой написа, а другите двама, които се класираха миналия сеозн с кастинг битка, не са били в племе, което е за кастинг битка, значи Бисер Русимов (ако е вярно, че той е бил в такова племе) е тотално ощетен.

Всеки може да падне в една групова битка, независимо от това дали е силен и способен да победи всички останали на индивидуални битки.

Чудесен коментар, на който мога само да отговоря:
Добре Дошли в страната на Тупарев и Ко Joy
Имаме вече 5 сезона (не знам колко от тях сте гледали) в които сме се нагледали на нелоялни конкуренции, неравни шансове, предварително нагласени битки, на битка да отпада втория, а последния да се спасява и т.н, а и за капак една Мани (А.К.А. Миглата)....

Последна редакция: ср, 24 юли 2024, 22:12 от dido2k

# 172
Скрит текст:
Излизането от игрите става в индивидуални битки... Тези две неща означава, че играта е индивидуална.

Когато изгониш някой, в битка между две групи, който може да победи всеки на индивидуална битка, както нормално се става пръв в Игри на волята, не е ли доста несправедливо спрямо този евентуален участник, който евентуално може да победи всички?!
Реално, това е нелоялна конкуренция. На един му даваш шанс за съвет, после две индивидуални битки, а друг го пращаш да направи една групова битка и го гониш...
Това племе, лилаво ли е какво е, не знам, което, както чета тук, е отпаднало в битка с друго племе, то е можело да победи другите три племена на тази битка и да е на второ място от пет... Защо тогава трябва да отпадне точно то?

Всеки може да падне в една групова битка, независимо от това дали е силен и способен да победи всички останали на индивидуални битки.

Чудесен коментар, на който мога само да отговоря:
Добре Дошли в страната на Тупарев и Ко Joy
Имаме вече 5 сезона в които сме се нагледали на нелоялни конкуренции, неравни шансове, предварително нагласени битки, на битка да отпада втория, а последния да се спасява и т.н, а и за капак една Мани (А.К.А. Миглата)....

Гледал съм един сезон и половина. Така си е.. Но ако това, до което стигаме по предположения тук, се окаже вярно, то ще бъде "върха на връшката" в тази посока...

# 173
  • София
Гледал съм два един сезон и половина. Така си е.. Но ако това, до което стигаме по предположения тук, се окаже вярно, то ще бъде "върха на връшката" в тази посока...
Засега само гадаем по откъслечни снимки, както и на таро карти, кафе и боб Joy
Все пак знаем с достатъчна увереност, че от 5 обявени племена в един момент остават само 3, после пък стават 4, а към днешна дата май пак са 3 (първите знаци са вече налице, но още търся повече снимки които да го потвърдят/отхвърлят, но все пак ми се струва, че сега жълтите зачезнаха нещо).
Как точно са се случили нещата с тези племена и как са отпадали, тепърва ще разберем и аз лично съм убеден, че има неща които още не сме разгадали и от продукцията ще успеят да ни изненадат. Но при всички случай, при положение че имаме 40(поне) участника, които трябва да отпаднат в рамките на 14-15 седмици колкото е един нормален сезон, то тогава няма как това да стане без да има някакво масово напускане без индивидуални битки.
Да за някои няма да е толкова честно(особено за участниците), обаче ако някой очаква справедливост, най-заслужилият да спечели, то тогава е сбъркал формата и вместо това да гледа олимпиадата, която започва скоро Joy
П.С. всяка година си мислим че от продукцията са стигнали дъното със техните сценарии, но досега винаги са успявали да ни изненадат със нови и нови "върхове". Няма никаква причина тази година да очакваме да е нещо по-различно (въпреки много нови неща пак ще си действат по изпитаната формула), но пак ще са най-гледани

# 174
Да, за мен едно от най-скандално несправедливите неща беше "отшелниците" да гласуват кой да отпадне/да се спаси и така махнаха червените момчета или беше само 1 момче (което изобщо не харесвах, но все пак заслужаваше в пъти повече да остане и не му дадоха шанс да се спаси на битка)

# 175
  • На Изток от Рая
Според момчето от лилавите, което познавам, битката им с/у червените е била... нагласена, защото там явно е имало по-известни участници, които е трябвало да продължат. А той иначе е имал много хубава визитка, а момичето, което познавам и мисля, че още е там не е имала такава. Помня, че преди се обсъждаше, че на хората с визитки сякаш се залага повече в играта.

# 176
  • София
Според момчето от лилавите, което познавам, битката им с/у червените е била... нагласена, защото там явно е имало по-известни участници, които е трябвало да продължат. А той иначе е имал много хубава визитка, а момичето, което познавам и мисля, че още е там не е имала такава. Помня, че преди се обсъждаше, че на хората с визитки сякаш се залага повече в играта.
Тази ли е била въпросната битка?

# 177
  • На Изток от Рая
Предполагам, че е била тя. Не знам подробности относно самата битка, но той беше супер разочарован, а е момче с потенциал. Жалко, че се прибра 2 седмици след началото на игрите.

# 178
  • София
Предполагам, че е била тя. Не знам подробности относно самата битка, но той беше супер разочарован, а е момче с потенциал. Жалко, че се прибра 2 седмици след началото на игрите.
А казал ли е колко точно време е стоял в играта? Питам защото в момента се опитваме да изградим timeline на битките за които вече имаме снимки, и би било полезно да знаем кога точно едното племе е изгърмяло

# 179
  • На Изток от Рая
Ами не знам на коя дата точно са почнали снимките, но е заминал на 18.06 някъде, после в хотела е бил заключен около 40 часа и то без никаква храна... И на 02.07.вече си е бил у дома. Има - няма 10 дена.

Общи условия

Активация на акаунт