Спойлери от реалити предавания - тема 19

• 229 830
  • 1 285
  •   2
Отговори
# 420
ИВ
Гешев и Добрин вече са активни в ИГ. Тъй че (евентуално) можем да ги броим за финалисти.
Третият ми се е изплъзнал... 😡
Скрит текст:
Гешев
В 19 ч. днес:

Сега:

Добрин
19 ч.:

Сега:

Допълвам: Сега ми просветна - Добрин е младежът, който победи Гого (и тренира с него) в тази битка:

Би било впечатляващо да гледаме кросфит

... срещу калистеника

... в една (финална) битка. 😎

3тия е възможно да не от България. Ради, Радо, Раду или нещо подобно.

# 421
Този Радо го издирвам, откакто потребителка беше чула името му на арената (Микяй се бие срещу Радо), ама засега неуспешно. Възможно е да е той, защото (почти) съм убедена, че не е от тези мъже, които вече съм намерила.

Този го забравих. Бях го споменала в предишната тема:
Мартин Кънев
Скрит текст:

И един Александър
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 27 авг 2024, 10:36 от Bilyana14.

# 422
Винаги трябва да има една странна птица без инстаграм 😀 ако е чужденец и е на финал вече мога да направя прогноза кой ще е най-нехаресвания в сезона 😀

# 423
  • European Union
Раду е румънско име.

# 424
  • София
Винаги трябва да има една странна птица без инстаграм 😀 ако е чужденец и е на финал вече мога да направя прогноза кой ще е най-нехаресвания в сезона 😀
Е Андрей не беше най-нехаресвания в сезон 3, така че нека първо да видим що за птица е и тогава да съдим Grinning

# 425
Е Андрей не беше най-нехаресвания в сезон 3, така че нека първо да видим що за птица е и тогава да съдим Grinning
Може би не беше най-нехаресваният масово в неговия сезон, но на мен точно той ми беше най-противният тогава и това по никакъв начин не беше свързано с това, че идва от Казахстан.

Затова пък Алексата, въпреки че се промъкна между капките до финала и спечели на телевизионна магия, съвсем не ме дразнеше толкова колкото Джаферович и други злобни персони.

# 426
👍

Ама се е заключил.

# 427
  • София
Аз бих заложил именно на този Раду (досега май само румънец не е печелил Бг реалити Joy)
Това май е същия:

Инак ако се представя добре на битките и се покаже като готин човек, не бих имал нищо против него за победител

# 428
Какво викате, няма кросфит, няма калистеника, чужденецът бие и двете. 🤪🤣🤣🤣 Ама този сезон не го ли гледахме вече. 😁

# 429
С общо 70 участника между гривните и островът имам усещането, че все има роднина или познат в сезона 🤣🤣🤣
Който не се е явил на кастинг, той не е влязал в едното от двете🤣🤣🤣

А Бягство към победата и биг брадър ще има ли? Нищо не чувам за там..

# 430
Аз чакам спойлер, че ИВ ще спечели жена Grinning

# 431
  • София
Няма да е тази година (и следващата) Trollface

# 432
Жена -не Blush

# 433
  • Буркина Фасо
а мъж, осъзнал се като жена ?  зачита ли се ? Smiley

# 434

Нали писаха, че на финал са трима мъже. “Миньонката” е отпаднала.

Общи условия

Активация на акаунт