Спойлери от реалити предавания - тема 19

• 229 750
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 435
  • Sofia
Еее ама щеше да е хубаво тук да подхлъзнете жълтурите, че печели жена.. Smile Късно ли е?!
За трета година ще гледам ив, но за първа ще чета И спойлерите.
Страшни сте!!! То още не е почнало, а финалистите вече ясни )))
Този румънец известен ли е с нещо, не разбрах?

# 436
Много харесвам Микяй, искаше ми се да е победител. Само заради него ще гледам.

# 437
  • София
Еее ама щеше да е хубаво тук да подхлъзнете жълтурите, че печели жена.. Smile Късно ли е?!
Аз имам много як начин да подхлъзна жълтурите, обаче недостатъкът на този начин е, че по този начин ще подхлъзна и всички четящи тази тема, които идват тук с честни намерения Joy
Просто няма как да ви предупредя останалите, без жълтурите да го разберат и те

# 438
Ейй, ама верно трябваше да им измислим на жълтурите някоя (неродена) Петка - победителка в ИВ... 7. 🤣

# 439
Аз имам много як начин да подхлъзна жълтурите, обаче недостатъкът на този начин е, че по този начин ще подхлъзна и всички четящи тази тема, които идват тук с честни намерения Joy
Просто няма как да ви предупредя останалите, без жълтурите да го разберат и те
Разпращаш ЛС и се хилите на воля.
Аз още избухвам в смях като видя информация за гинеколога Петко...

# 440
  • София
Разпращаш ЛС и се хилите на воля.
Аз още избухвам в смях като видя информация за гинеколога Петко...
Само вчера повече от 300 различни уникални потребителя са гледали тази тема, е няма как на всички да пращам ЛС (пък и пак някои от тях може да са агентите под прикритие) Joy

# 441
  • Sofia
При желание, може Smile
Ще измислим нещо за догодина.
Ама така тънко тънко, фино и елегантно ще го пуснем, а за редовните потребители ще има подсказка, че не е вярно..  Smiling Imp

# 442
То никога не е късно да се завъртят така нещата, че тези тримата са били финалисти, но една амазонка, която е оцеляла на пустия плаж, се присъединява на финала и го печели. SmileSmile

# 443
Вие хубаво се шегувате с това, ама аз дочух, че тази година са нагласили нещата жена да спечели. 😏

# 444
Може Мани чак сега да е доплувала от Царево до Дуранкулак и да вземе титлата.
Проучих Раду и е от Молдова, не мисля, че е професионален спортист. Аз си стискам палци финалът да е отишъл у Георги Гешев - и без това влезе по възможно най-трудният начин, че даже и победител трябваше да надвие.

# 445
Може да бутнат на Островът, жена да е победител.  Велина със сигурност беше на финала Wink

# 446
За острова имам потвърдена информация, че жена печели. Явно тази година залагат на феминистка вълна.

Последна редакция: вт, 27 авг 2024, 18:58 от Alucard

# 447
  • София

А Бягство към победата и биг брадър ще има ли? Нищо не чувам за там..

Пратиха ми кадри как търчат из един софийски квартал разни двойки, следвани от камера, та явно Бягство ще има или поне е имало снимки.

# 448
  • София
Бягство към победата започват на 20.Септември и ще ги дават всеки петък и събота от 20 до 22 часа. За ББ още нямат официално обявена дата. Ако обаче ще започнат наистина септември, но единствена възможна дата би била 28.09 (но последното е само моя спекулация)

# 449
А за Диви и красиви има ли вече информация, кои две двойки са на финал?

Спойлер за "журналистите", пишете и като гръмне жълтата преса в няколко сайта, отново пишете тук в темата. Ще се посмеем всички Smile  Може да им мине мерака да копират от тук информация.

Общи условия

Активация на акаунт