Спойлери от реалити предавания - тема 19

• 229 738
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Не знам дали това е снимано днес (публикувано е днес към обед), но изглежда доста разчистено на плажа и в процес на демонтаж на горната арена.

Ето и как последно е изглеждала металната конструкция долу (но не знам дали е от финала):

и от горе цялата арена (със сигурност тази и предната снимки са снимани преди вчера):

# 451
  • Другата България
Може да бутнат на Островът, жена да е победител.  Велина със сигурност беше на финала Wink
Ще ме откажеш от темата. Blush
Дай поне да я видим тази Велина.
Не, че съм против жена да е победител.

# 452
Може да бутнат на Островът, жена да е победител.  Велина със сигурност беше на финала Wink
Ще ме откажеш от темата. Blush
Дай поне да я видим тази Велина.
Не, че съм против жена да е победител.
Че аз я показах вече. Не внимаваш. Wink

# 453
  • Вестерос
Дайте я пак, че съм изтървала и аз

# 454
Дайте я пак, че съм изтървала и аз
Велина Стефанова

# 455
Чакайте, Велина Стефанова във фейсбук е сложила информация, че от февруари е започнала работа като главен редактор на Островът.
Няма как да е участник, освен ако не е за заблуда, но ме съмнява

Последна редакция: ср, 28 авг 2024, 09:00 от outcast

# 456
Е, значи Ковид е прав - била е на финала. 🤣🤣🤣

# 457
  • Sofia
Тази Велина е работила в много други продукции, да. Обаче да не забравяме Зоран. И той беше от средите.

# 458
Оф, дано не е участник . Че победата, поне за мен ще е леко съмнителна.

# 459
А в Островът не бяха ли трима победители или се бъркам? Спомням си, че бях чела, че до финал стигат тримата с най-много гривни и там могат да ги обърнат в пари като отварят някакви сандъци и е малко на късмет какво ще отвориш. Ако правилно си спомням, според мен нищо чудно да има и жена на финал.

# 460
  • София
Е, победител не трябва ли да е този който извади най-много пари от тези сандъци?

# 461
Е, победител не трябва ли да е този който извади най-много пари от тези сандъци?

Достигат трима финалисти, които отварят сандъци, но нито един от тях няма гаранция, че ще си тръгне с нещо впечатляващо. Отворят ли бомба са си заминали....

# 462

Ако и тримата или колкото са на финал взимат пари и реално си тръгват с тях, аз лично бих ги определила все като победители, но скоро ще разберем като почне предаването и обявят правилата. Joy

# 463
... според мен нищо чудно да има и жена на финал.
А според мене не малко жени са били на последния самолет. 😉😎

# 464
  • София
Знам, знам за бомбите. Ако я уцелят си тръгват със минималната гарантирана сума (май при нас е 3 хилки), то тогава този не е "победител" ами "лузър". Ако пък го хване шубето и се откаже на 5-6 кутия с 15К, значи е "пъзльо" Joy
Само за сведение, във всички досега завършени сезони на формата (които са точно 3), при награден фонд 1 милион, последните трима са си тръгвали сумарно със приблизително 200К (единия сезон и по-малко: 170K). Ще видим при нас колко ще им се отпусне от сърцето на нашите да дадат.
ПС: Ако продуценти бяха Тупарев/Вито, съм сигурен че и тримата "победители" ще си тръгнат със минималната сума (3К) JoyJoyJoy

Последна редакция: ср, 28 авг 2024, 11:22 от dido2k

Общи условия

Активация на акаунт