Знам, че не се коментира много тук, но вчера пуснах спойлер в основната тема, който беше коментиран открито и реших да не рискувам втори път.
Спойлерът беше, че Йоан и Елена отпадат преди финала. И двамата имат сторита от май месец, запазени в Highlights. Очевидно са ги спрели от това да качват постове (или са ги помолили да ги архивират), но тези сторита стоят.
Снимките са започнали след 06.05, тоест трябва да са приключили около началото на юни.
Ако някой желае, може да направи дисекция на трейлъра, както правим в Ергена - https://www.youtube.com/watch?v=RafL-6gfWsw
От това забелязвам:
1. Николета издържа в предаването поне до съвет, на който е облечена с бяло поло.
2. Има съвет, на който са с маски (00:14) с шестима мъже - колкото са и в момента и пет жени, които за мен са Стиляна, Симона, Ина, Николета и Елена в този ред. Т.е. Ирена напуска вероятно на следваща елиминация и този съвет предстои сравнително скоро.
3. Йордан и Стиляна печелят среща, той я вдига във въздуха в един от кадрите, но е много тъмен.
4. Ина остава поне до съвет, на който е облечена с черен лачен тоалет. Кадърът е как Ивка остава смаяна от постъпката на мъж, който не мога да различа кой е.
5. Ивайло е на среща с тъмнокоса жена в лодка. После май пак той е във Фиат заедно с Николета и Симона (може да е същата среща).
6. Теа се завръща с маска - 00:39
7. Йоан и Николета все пак правят сценката от 365 дни, която Теа спомена, че са искали да направят.
Това е от мен, със сигурност има още неща, които могат да се извадят, но честно казано не гледам много внимателно предаването и не съм сигурна дали някои неща не са минали