Спойлери от реалити предавания - тема 19

• 229 681
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 465
Диви и красиви
Знам, че не се коментира много тук, но вчера пуснах спойлер в основната тема, който беше коментиран открито и реших да не рискувам втори път.
Спойлерът беше, че Йоан и Елена отпадат преди финала. И двамата имат сторита от май месец, запазени в Highlights. Очевидно са ги спрели от това да качват постове (или са ги помолили да ги архивират), но тези сторита стоят.
Снимките са започнали след 06.05, тоест трябва да са приключили около началото на юни.

Ако някой желае, може да направи дисекция на трейлъра, както правим в Ергена - https://www.youtube.com/watch?v=RafL-6gfWsw

От това забелязвам:
1. Николета издържа в предаването поне до съвет, на който е облечена с бяло поло.
2. Има съвет, на който са с маски (00:14) с шестима мъже - колкото са и в момента и пет жени, които за мен са Стиляна, Симона, Ина, Николета и Елена в този ред. Т.е. Ирена напуска вероятно на следваща елиминация и този съвет предстои сравнително скоро.
3. Йордан и Стиляна печелят среща, той я вдига във въздуха в един от кадрите, но е много тъмен.
4. Ина остава поне до съвет, на който е облечена с черен лачен тоалет. Кадърът е как Ивка остава смаяна от постъпката на мъж, който не мога да различа кой е.
5. Ивайло е на среща с тъмнокоса жена в лодка. После май пак той е във Фиат заедно с Николета и Симона (може да е същата среща).
6. Теа се завръща с маска - 00:39
7. Йоан и Николета все пак правят сценката от 365 дни, която Теа спомена, че са искали да направят.

Това е от мен, със сигурност има още неща, които могат да се извадят, но честно казано не гледам много внимателно предаването и не съм сигурна дали някои неща не са минали Grinning

# 466
  • София
По точка 6 не ми прилича много на Теа, косата на Теа е по-жълта сякаш, може ли Арина да се завръща, но пък нещо никой не я споменава и не общува с нея, точно като с първи отпаднал?

# 467
Опитах се да гледам това нещо "Диви и Красиви", 30 секунди издържах.

Рязко си промених мнението и оцених високо всички останали риалити предавания, включително "Ергенът".

# 468
От трейлъра: надявам се не Теа, а Арина да се завърне. В подкаст коментираха, че Арина ще коментира участието си по-нататък (защото участието й още не е приключило). Отделно косата е руса, по-къса, не толкова наскубана и мацката има сини очи!

# 469
И аз мисля, че не е Теа - тя е по-едрогърда от жената със сребристата рокля.
Но и Арина не би трябвало да е - в един от подкастите Ния каза, че не знаят какво става с нея и май не се е връщала от Русия /останах с впечатление, че не се е върнала след заминаването за погребението на дядо ѝ/.

# 470
  • София
Според мен си е Арина, формата на лицето е същата, очите, а и в онзи подкаст подсказаха, че тя се връща. Не виждам обаче смисъл, то няма с кого да се мачне май. Симеон дали пак би се пробвал...

Ето и снимка на Арина със същата рокля:

# 471
  • софия
В ИГ на ДиК качено  - жена с маска. "Нещо извънредно ще се случи, "Завръщам се" -пише

# 472
Да не би да ни четат Grinning
И аз си мислех, че е Арина доскоро, но сега реших, че е Теа заради косата (Арина е с дълбок корен, а тази не ми се видя така).
Но щом роклята е същата, значи е тя.

# 473
  • София
Роклята си е вече сигурно доказателство, но и преди това бях за нея най-вече заради това, че Мишо го каза директно в подкаста, иначе бях забравила вече, че е участвала.

Арина точно по това време е махнала дълбокия корен. Вижте ѝ инстаграма.

Жената зад маската е с естествено светли очи, така че дори и да не беше разликата в тялото, нямаше как да е Теа.

# 474
Имаше и такъв спойлер в един от коментарите в YouTube. Другото беше за Йордан и Стиляна, но интересно, че още няма изричане на инфо кои са двойките на финала.
Арина никак не ми харесва на мен чисто визуално -има нещо крийпи в излъчването и никак не ми е интересен образ. Надявах се да в пропуснем Simple Smile

# 475
ИВ
Сериозно са се активирали в ИГ участниците в ИВ 6. Хубавото е, че Изабел и Иванина изглеждат добре. 😊

Миньонско поздравче за dido2k 😊:

# 476
  • София
Миньонско поздравче за dido2k 😊:
Много Благодаря Bilyana14 Heart
Колко естествено и лъчезарно излъчване има това момиче! Нищо общо с разни кордели, мами кобри и прочие от предишния сезон.

# 477
Чакайте, Велина Стефанова във фейсбук е сложила информация, че от февруари е започнала работа като главен редактор на Островът.
Няма как да е участник, освен ако не е за заблуда, но ме съмнява

Ехх Outcast-е развали пързалката за жълите медии Grinning Спокойно, Велина е главен редактор на гривните, както е написала Wink

# 478

Включвам се и аз, за да следя 🙂 Вярно е, имам позната, която познава едната участничка, контузила е гръбнака в игра, все още се възстановява.

# 479
Доста изведнъж изригнаха с постове в инстаграм с банални кепшъни. Изабела, Рени,  Малвинка, Никол, Ая, Димитър, Иванина, Венци, Гешев, Силвия, Александър... а следвам едва около половината потенциални участници. Като координирана атака е 😀

Общи условия

Активация на акаунт