Спойлери от реалити предавания - тема 19

• 229 668
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Свършиха снимките и явно вече официално могат да си ползват инстаграмите.

# 481
Нов ден - нова участничка в ИВ 6:

# 482
Нов ден - нова участничка в ИВ 6:

Имаше я в кастинга на Фифо

# 483
Някой знае ли Денислава ще има ли някаква роля в игрите този сезон?

# 484
  • София
А дано да няма.

# 485
ИВ
Те знаят, че ние знаем. 😊 И въобще не се крият:

# 486
Анита беше в сделка или не на пролет.

Много ми  е красива.Дано в игрите не се изложи  Joy

# 487
А Изабела Здравкова изобщо влязла ли е?
Добрин вече е последвал като по учебник сигурно целия каст на новия сезон на ИВ, включително и Изабела:
Скрит текст:

Даже и един Стан се появи:
Скрит текст:
Изабел Крамарска на сватбата на Генчо:

# 488
Значи той трябва да е победителят в Игри на Волята.
Другият вариант е, той да е останал втори, а Гешев ще е много нехаресван и ще е спечелил той. Като се върна назад, все сме харесвали втория, включително и участниците. 😃

# 489
И аз така мисля, Еми. Бих заложила на Добрин.
Този Раду бавно набира последователи. 😁
Скрит текст:
А едно пиленце ми прошепна, че Мартин е в четворката.

Мария Петкова и Васил Пиларски (боксьорчето ми) може да са ме блокирали в ИГ, но това не означава, че могат да се скрият от мене. 🤪🤣😎

# 490
Защо пък ще те блокират?
Те са едни от първите, които ви показах. Когато правих първия списък, ги виждах в ИГ, но когато направих обобщения списък и за целта прегледах и темата, си дадох сметка, че вече не ги виждам в ИГ. При търсене пак не ми излизат. Което означава, че са ме блокирали, но също така и че вече са били извън играта, за да го направят. Simple Smile

# 491
Което означава и че четат темата и са разпознали профила ти в последователите си.

# 492
А Изабела Здравкова изобщо влязла ли е?
Добрин вече е последвал като по учебник сигурно целия каст на новия сезон на ИВ, включително и Изабела:
Скрит текст:

Даже и един Стан се появи:
Скрит текст:
Изабел Крамарска на сватбата на Генчо:

Гешев е победителя според мен, защото аз живея близо до мястото където го снимат и той последен се прибра! А и той не следва всички които са вътре за да не се издава. Винаги победителя е аутсайдер.
И здравейте на всички в тази група😃.

Последна редакция: нд, 01 сеп 2024, 22:05 от Ani34IV

# 493
  • София
Нищо лично, Ани, просто нямам(е) грам доверие на хора с категорична информация в първия си коментар изобщо в този форум.

# 494
Нищо лично, Ани, просто нямам(е) грам доверие на хора с категорична информация в първия си коментар изобщо в този форум.
Да да разбирам, аз следя форумите ви от край време и реших че мога да се включа най накрая. Но така или иначе всичко тук са догатки, така че и аз не вярвам на 100% на нещата които ти(вие) пишете. Докато няма някой който може да потвърди нещо със сигурност, моята “категорична информация” се нарежда до вашите догатки.😉

Общи условия

Активация на акаунт