Спойлери от реалити предавания - тема 19

• 229 662
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 495
От групата във фейсбук - ще го сложа в скрит текст, защото е дълго и да не стане чаршаф..
Скрит текст:
писах го в друга група, където няма проблем да го напиша като публикация. Тук го пиша като коментар точно след този, който пише смешни неща....

Гледам, че има мераклии да знаят кои са участниците.
Днес ще публикувам три племена ( червено, жълто и синьо).
Червени : Галина Петкова (психоложка), Изабела Здравкова (победителка в кастинг битка), Анита Ташева, Габриела Димитрова (плувкиня), Стан Христакев (актьор), Венцислав (военен), Александр Борисенко (акробат), Мартин Кънев
(отидоха на стопанство)
Жълти : Добрин Николов (шампион по калистеника) , Благой Панайотов(плувец) , Димитър Добринов(военен) , Симеон Кралев, Полина Пелипенко(танцьорка) , Изабел Крамарска(лека атлетика) , Малвина Бонева(плувкиня) , Елица Раева(учителка)
( дивия плаж)
Сини: Иванина Тодорова(бодибилдинг) , Магдалена Иванова (борба и джудо), Наталия Климентова(бодибилдинг) , Ренета Георгиева(тикток звезда - близначките Сузи и Рени) , Микяй Найм(шампион по борба) , Георги Гешев(кросфитър) , Светлин Митев(калистеника) , Павел Николов(певец)
( резиденция)
Утре останалите три хаха... Има още три, а не димо както казва не три а пет. Не три а шест са. Лилаво, Оранжево и Зелено.... Лилавото и оранжевото съществуваха 1 час. 😃
Ние знаехме,че оранжевите ще станат зелени. Имаше инструкция доста дни преди битката да бъдат ушити екипи за тези имена, които бяха оранжево племе . За лилавите така и не разбрах ако бяха победили какво щеше да се случи. Или пък освен колегите толкова да са били сигурни че оранжевтите ще победят та да им шият предварително екипи..това не знам...Все пак ако оранжевите бяха загубили трябваше да изгоним Силвия Радулова още първия ден. Пък ако ще я гоним още първия ден защо ще ѝ даваме хонорар...
По-долу видях че някакви пишат неща от типа "ама ти вярваш ли му"....Всичко ще се види....Тогава ще видиш хубаво "ама ти вярваш ли му"
*към бившите си колеги: Няма да спра и ще казвам какво се случва преди всеки епизод и всяка седмица, колкото и да ме заплашвате!Да не съм убивал съспенса...такъв съспенс ще ви дам че свят ще ви се завие....
*след битката между първите три племена на първия ден, и битката между  лилави и оранжеви на втория, имаше битка между четирите племена  /червени, жълти, сини и зелени/ на третия ден и тогава локациите се промениха..😃 
Толкова за днес...

# 496
  • Другата България
JoyJoyJoy
Още не са започнали, а вече се изнася инфо, при това подробно, при това за уредени гонения, предварително ушити екипи.....този сезон наистина Тупарев ще надмине себе си....явно.
“Трябваше да изгоним Силвия Радулова“.....и защо? Защото е участничка в конкурентно предаване?
Макар и бивша?

# 497
Ми то горе се припокриват с неща, които знаем. 🤣лилавите са аут веднага напълно очаквано. Просто си представям как ще слушаме надъхване и обяснения и накрая.  Мерси за 5те минути, ама ни трябваше още 8 човека, че да имаме повече хора от гривните. Ай със здраве.🤣🤣🤣

Видях трейлър на Брадъра 8 октомври почва, но никаква информация нито за участници нито нищо. Пък ми е интересно какво са намислили като каст.

# 498
Значи Светлин е бил осмият от сините, а не боксьорчето (ми). 🤣
Банда, мисля, че имате чудесна детективска  основа за новия сезон на ИВ, благодарение на dido2k. Имате идея и за финалистите. А сега имате и ядосан бивш служител. 🤣 А и вярвам, че и Ковид ще разбърка едно тесте столове за цвят... при нужда. 😉 Желая Ви много да се забавлявате в любимата ми тема (както винаги)! Аз вероятно няма да мога да следя ИВ 6, защото ми предстои по-важна битка от тази на Арената. Стискайте палци да изляза победител от нея, за да нищим заедно All Stars-a. 😊

# 499
😘 Стискам ти палци! Желая ти безапелационна победа! 🍀🍀🍀Ще те чакам бързо да се върнеш!

# 500
  • софия
Bilyana14, ще се справиш, момиче! Flowers Four Leaf Clover Чакаме те Hug

"Ядосан бивш служител" -  чудесно Grinning

За мен  ИВ все още нямат конкуренция и ги чакам с нетърпение. А като знам как ще се ядосвам с пустата му продукция.... Joy

# 501
  • София
Не че нещо, ама да познаем от 3 пъти, откъде си е взел профилните снимки (и вероятно цялата информация) този "бивш служител" Joy

Bilyana14, всички наши мисли и молитви ще бъдат с теб в тази най-важна битка и сме сигурни, че ще победиш категорично и "с разлика" Heart Hands Muscle Flowers Four Leaf Clover

# 502
има си рeкичка(блато)

жезълът на Павел
ии узрели джанки

# 503
  • София
има си рeкичка(блато)
жезълът на Павел
ии узрели джанки
Това ще да е локацията на "скритото" племе, т.е на червените в началото

# 504
има си рeкичка(блато)
жезълът на Павел
ии узрели джанки
Не се връзва с инфото на ядосания служител, че червените отиват на стопанството.

# 505
  • София
има си рeкичка(блато)
жезълът на Павел
ии узрели джанки
Не се връзва с инфото на ядосания служител, че червените отиват на стопанството.
Сега има две неща които са важни тук:
1. Този "ядосан служител" е преписал всичко от нашата тема (вкл е цитирал една фактологична грешка с табелите на племената, която аз съвсем "случайно" направих за да видя кой къде ще я разнесе и се видя че се хванаха на въдицата Joy)
2. Таймлайна е непълен: Ден 1(събота 14.09) има териториална битка м/у Сини, Жълти и Червени, там вероятно червените са втори. Обаче после когато почват реалните цикли (на 16.09 Понеделник) има още една териториална, този път между 4 племена (горните три плюс зелени), в която червените изглежда че губят и след нея ги скриват за 4-5 седмици, защото след това виждаме само битки между Сини, Жълти и Зелени. Чак по-късно червените се връщат, а горе долу по същото време жълтите изчезват окончателно)

# 506

Така или иначе се знаеше финалната тройка.

# 507
  • София

Така или иначе се знаеше финалната тройка.
И тази статия е преписвана от тук. Само да бяха уцелили името и националността на Раду JoyJoyJoy
Аз в друга подобна статия видях друг от тези трима спряган за победител, така че са го играли на "тука има тука нема", пък шансът да уцелят е 1:3 Joy

# 508
Спрягаха се имената от чутото  само на Добрин и Гешев за победители.За сега може и Добрин да е ,ще видим други източници.

# 509
Статията е пълна глупост, не вярвайте на такива случайни налучквания.

Общи условия

Активация на акаунт