Спойлери от реалити предавания - тема 19

• 231 489
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 645
  • Вестерос
Не ми мяза на мен

# 646
Не знам дали е коментирано, но снощи ме осени “топлата вода” и за Игрите и за Гривните, много ясно се Вижда кои МЪЖЕ продължават доста и кои не - на някои кадри, които даваха някои са с яко порасналите бради, които в началото не са имали. По това се ориентирах кой ще се застои и кой вероятно не.

# 647
Berke със сигурност се прибра с последния полет (беше пуснал стори) и с изгорял нос. После пусна стори как се е подстригал. 😂

# 648
Калоян, Кралев и Благо акулата стигат ли напред в предаването? Имаме ли информация?

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 21:27 от me_for_president

# 649
Берке и Кирил са в топ 5.

# 650
Това звучи добре . И двамата засега ги харесвам

# 651
  • София
Берке и Кирил са в топ 5.
И да позная, точно Кирил е този който от 1 гривна станал със 39 от 1 битка, както го изръси Ники Николов на Надкаста Grinning

# 652
Скрит текст:
Направо са като две капки дуранкулашка вода:

Нямаше ли и Рълев такава карикатура? 👀
На мен повече ми прилича на Калоян
Калоян, не, не ми прилича.
Скрит текст:
Истината е в детайлите. Wink
Ушите на Калоян са други; при усмивка скулите са различни.

Засега го харесвам Раду, но това изобщо не ми прилича на него, художникът е много зле, ако е искал на него да го докара ... нито очи, вежди, нос, нищо.
А и без да видим цялата карикатура, не можем да знаем какво има в другата й част.
Ако Раду или някой е платил за тази картина, да си иска парите 😅

# 653
Много ми е интересно и Гимнастичките до къде стигат. Писова се активира чак Август, Мая и тя
Също Писова както говори за любов на острова да не вземе да завърти нещо с Берке. 🤣
Още няма визитка тя интересно защо я бавят.

# 654
Аз се чудя Грозденка докъде е стигнала.  Поне в началото е минала между капките.

# 655
Бързо отпада. Изтрила си е вече постовете, но бях писала когато се появи. Горе долу по едно време с Елияса . 2 -3 седмици макс са били във Филипините .

Едит: върнах се да видя на 6 юли съм писала за нея на 10 юли е качена снимка на Еляса. Така че бързичко излитат.

# 656
Писова също трябва да е от последния полет. Доста черна се появи в ИГ. А и... да кажем, че знаците ми говорят, че е така. 🤪 Както и Мая. Вера Гешева пък даже беше с лепенка на първия си пост от август. Носът на Ванеса Ташева беше като близнак на този на Берке. 😂

# 657
  • София
ИВ: Някой знае ли кое племе довечера е на съвет? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 658
Калоян, Кралев и Благо акулата стигат ли напред в предаването? Имаме ли информация?
Благой има пуснато стори в Инстаграм да му се задават въпроси. Там на въпрос колко е влязъл и излязъл е отговорил - влязъл 92 кг, излязъл 80-82кг. С това ако може да се гадае за престоя му ... Иначе е висок 196-197см

# 659
Бързо отпада. Изтрила си е вече постовете, но бях писала когато се появи. Горе долу по едно време с Елияса . 2 -3 седмици макс са били във Филипините .

Едит: върнах се да видя на 6 юли съм писала за нея на 10 юли е качена снимка на Еляса. Така че бързичко излитат.
Кога почнаха снимките, за да ги калкулираме?
Знам само, че са били преди ИВ, но не помня конкретен старт. По думи на Туджаров - 15тина дни по-рано.

Общи условия

Активация на акаунт