Спойлери от реалити предавания - тема 19

• 229 695
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 1 230
Нали Крамарска отива на блатото?

Да отива
Тъп ход обаче на крамарска . Това й коства края на 31.10 .трябваше да вземе предимство за себеси

# 1 231
  • София
Тъп ход обаче на крамарска . Това й коства края на 31.10 .трябваше да вземе предимство за себеси
Тя май си тръгваше по-рано. Това на 31.10 беше инфото за Краля Слънце

# 1 232
Картанджиева и Димитър връзка ли са имали!? И те ли са бивши!? Някой инфо?

# 1 233
Стан ли я праща, защото писа някой, че днес е последна и отива

# 1 234
Крамарска само където взе предимство за племето.Утре Жълтите ще  загубят.

Последна редакция: вт, 15 окт 2024, 21:53 от Еlpida

# 1 235
А тази седмица кой си тръгва от блатото, след като крамарска я пращат там? Някой дали знае? И благодаря предварително 😊

# 1 236
Доколкото прочетох-Благой.
А тази седмица кой си тръгва от блатото, след като крамарска я пращат там? Някой дали знае? И благодаря предварително 😊

# 1 237
  • Другата България
Инак за по-следващата седмица (т.е седмица 7) вече имаме снимки и свидетелски показания:
1. На териториалната ще дадат да редят корабния рул (имаме снимка със син и червен рул наредени)
2. Капитан на зелените е Пелипенко
3. Първа номинационна я губят сините
4. Втора номинационна се дърпат със въжета. Червени са 6 а зелените са 5 (и то май сам петел Раду насред зеления кокошкарник)

И забравих нещо за следващата седмица: май капитан на Зелените беше Анжи (ако съм разбрал правилно, че когато ми разказваха нещата беше много шумно)

Ох, и аз се обърках ... благодаря за спойлерите, но така и не разбрах какво се случва с Димитър. Направо ме е яд за него...
За Жалост за Димитър вече писахме: не излиза от блатото, при това май ще отпадне още следващата седмица: защото след това имаме снимка от битка на блатните (със кръстовете) на която са 3 жени и един мъж (който е прилича на Кралев, за който спойлера е че отпада малко след като сините се разпаднат)
Значи си му дал жокер. Joy

# 1 238
От всичко прочетено това разбрах:
( Благодарности на Мери, Дидо, Елпида и някои много точни включвания на Билянка )

Днес : Горди падат. На съвета предполагам Миряна и Кралев с глас за Добрин, останалите за Кралев. Номинирани Кралев и Добрин.
Жълтите са преименувани.
Блатото : Стан изпраща Крамарска, Благой отпада на съвет.

Утре : Дръзки губят. На съвета Гешев и сие глас за Светлин , а Светлин със глас за Гешев. Номинирани Светлин и Гешев.

Петък : Гешев се спасява първи, Кралев губи ,но вместо да е вън е изпратен на блатото. Добрин Vs Светлин и Светлин отпада.

Събота : Отново тъпите залози. Силни губят и Калоян отива при Дръзки. Претендетката за All stars губи, сезон 7 прибавя нова участничка. Всички племена стават с по 6 човека.

Понеделник : Зелени на резиденция, Сини на стопанство, Гордите/ Храбрите и без това няма смисъл да се борят за територия  за тях остава плажа.

Вторник : Капитанска елиминационна - Венци отпада.Капитани:Венци,Анджи и ? Блатото : игра между Димитър, Борисенко, Деси и Крамарска и Кралев ( благодарности , подсещане от Дидо). Борисенко се спасява и изпраща Анита на блатото. Предполага се ( почти сигурно) ,че на съвет отпада Димитър.

Сряда ( или четвъртък ): Силни губят. Номинирани Раду и Караолис поради липсата на Калоян.

Четвъртък ( или сряда ):  Дръзки падат. Номинирани Гешев и Павел.  Тук май Борисенко нещо се е намесил.

Петък : Раду и Павел се спасяват. Гешев Vs Караолис. Пъзелджията отпада. Зелени остават само пет човека Раду и жените.😁 ( Жълти/червени също са пет: Добрин,Мартин,Стан,Миряна и Малвина)

Събота : Горди/Храбри  са на залог отново. ?  Спекулация ( пак благодарние на Дидо, ама се вързва ) : Микяй отива при Храбри / Горди.

Понеделник : няма инфо.

Вторник : Капитанска -Пелипенко е капитан срещу ? На блатото играта е изометрия Анита, Крамарска, Деси и Кралев. Подкрепено със снимков материал.😁 Или Деси или Анита се спасяват, на мястото на кого не се знае още.

Сряда / четвъртък : Тук някъде е и  дърпането на въжетата.?

Петък, събота и т.н.... Очакваме инфо.😉😁 Предполага се, че Миряна отпада.

Понеделник : разпадане на племената. Сини се разпадат. Гешев и Маги при червени. Борисенко, Павел и Калоян все още не е сигурно, но Калоян е логично да е върнат отново при зелените и да играе пак с Раду. Знаем , че повечето зелени жени не стигат заветната финална седмица и мое лично предположение е че Калоян се е върнал при зелени.

Друго, което се знае ,че Кралев и Крамарска отпадат от блатото. Силвия отива след отпадане на някакво гадно място наречено изолатор. И са ясни последните девет.

Последна редакция: ср, 16 окт 2024, 15:50 от Joy 05

# 1 239
  • София
Joy 05, малко си ги пообъркала (което е нормално при толкова дълъг списък) Joy
1. Борисенко го няма на снимки, защото снимки на сините по това време липсват (поне аз не съм виждал)
2. Микяй ще отиде при червените ПРЕДИ разпадането на Дръзките (защото го има на снимката където дърпат въжето). Червените тогава са 6-ма (4 мъже и две жени). Ако от сегашния състав смятаме че излизат Кралев и Венци, то на тях им трябва едно мъжко попълнение, и това най-вероятно е именно Микяй, който да дойде при тях след залог на кастинг битка (това последното е просто мое разсъждение)
3. На блатото за битката между Димитър, Борисенко, Деси и Крамарска, от седмица 6, добави и Кралев.
4. Разпадането на племената (дръзките) е една седмица по-късно (т.е след дърпането на въжетата)
5. На дърпането на въжето може би вместо Ани е било Анжи, защото миньончето е било със сигурност на тази битка
И тук допълвам нещо: би трябвало Миряна и Крамарска да отпаднат някъде по това време (седмица 7, която е снимана между 22 и 26-и Юли).

Последна редакция: ср, 16 окт 2024, 14:39 от dido2k

# 1 240
А Маги кога се връща в племената ?!

# 1 241
  • София
А Маги кога се връща в племената ?!
Тя си е в племената Joy

# 1 242
Интересно ми е Мартин Елвиса печели ли си кастинг битката? Имате ли информация и дали Цецо участва в такава?

# 1 243
Joy 05, малко си ги пообъркала (което е нормално при толкова дълъг списък) Joy
1. Борисенко го няма на снимки, защото снимки на сините по това време липсват (поне аз не съм виждал)
2. Микяй ще отиде при червените ПРЕДИ разпадането на Дръзките (защото го има на снимката където дърпат въжето). Червените тогава са 6-ма (4 мъже и две жени). Ако от сегашния състав смятаме че излизат Кралев и Венци, то на тях им трябва едно мъжко попълнение, и това най-вероятно е именно Микяй, който да дойде при тях след залог на кастинг битка (това последното е просто мое разсъждение)
3. На блатото за битката между Димитър, Борисенко, Деси и Крамарска, от седмица 6, добави и Кралев.
4. Разпадането на племената (дръзките) е една седмица по-късно (т.е след дърпането на въжетата)
5. На дърпането на въжето може би вместо Ани е било Анжи, защото миньончето е било със сигурност на тази битка
И тук допълвам нещо: би трябвало Миряна и Крамарска да отпаднат някъде по това време (седмица 7, която е снимана между 22 и 26-и Юли).
👍Най- вероятно има и друго объркано. Някои от спойлерите си противоречат( или са прекалено разхвърляни по страниците), а и със схемите на продукцията миш- маш настава.
Мен лично ми е голяма чуденка Борисенко защо е избрал Дръзките ? И защо пък точно Анита ще върне, нали той я изпрати в играта. От снимката с дърпането на въжето освен Микяй и Калоян е май при червени ( поне така е отбелязан на снимката) и това още повече ми "размъти водата" за след седмица 6. Дори не споменавам ( защото най- вероятно съм в грешка), че другата жена при червени точно на Деси я правя, Миряна ми е по- нисичка. А за сливането пропуснала съм седмица , ама пък ми се навърза.😉 Общо взето аз и затова започнах с поста си ,че това разбрах от прочетеното до тук. Не значи ,че е вярното.
Благодаря за насоките за Микяй и сливането ейсега ще редактирам поста си.🫡

Последна редакция: ср, 16 окт 2024, 15:44 от Joy 05

# 1 244
  • София
Не мисля, че Борисенко е имал избор, просто влиза на мястото на Светлин (който е отпадналият играч предната седмица). Сигурно на мястото на Кралев не е влязъл никой и след това са им изравнили бройката на племената със Микяй.
Относно отбелязването на Калоян на онази снимка (аз го отбелязах) но е със въпросителна, просто ми заприлича на него, но може и да е Добрин например (прекалено лошо качество е тази снимка за да сме сигурни)
Като цяло досегашните спойлери се навързаха вече (е все още имаме няколко липси) но вече нямаме големи противоречие между тях

Общи условия

Активация на акаунт