Спойлери от реалити предавания - тема 19

• 229 680
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 1 215
Тук писаха,  че е в топ 10 на финала.  Предполагам, че да . Поправете ме ,ако бъркам

# 1 216
Тук писаха,  че е в топ 10 на финала.  Предполагам, че да . Поправете ме ,ако бъркам
топ 9.

# 1 217
  • София
Зелени на резиденция, сини на стопанство, жълти на плажа.
Мери, тук имаш предвид "червените" на плажа, щото нали жълти вече няма да има? Joy

# 1 218

Последна редакция: вт, 15 окт 2024, 19:15 от Еlpida

# 1 219
Това обяснява, как ще са номинирани Караолис и Раду другия път. Направо продукцията е постлала добре за вече споменатата тук "силна женска коалиция " при зелените.
А и чудно какво е станало с имунитета на Благо. Би трябвало, да има такъв за първия съвет с изгонен.Този в който ревлата влезе не беше такъв.

# 1 220
  • София
Яд ме е само, че Димитър няма да излезе от блатото.

Последна редакция: вт, 15 окт 2024, 22:25 от missence

# 1 221
ако Караолис отпада би трябвало Борисенко да влезне при тях, нали? Ако Калоян отива при сините, дали от там те не трябва да върнат някой на зелените и така Анита да отиде на блатото изпратена от Борисенко? Иначе не знам как ще я прати.

# 1 222
  • София
ако Караолис отпада би трябвало Борисенко да влезне при тях, нали? Ако Калоян отива при сините, дали от там те не трябва да върнат някой на зелените и така Анита да отиде на блатото изпратена от Борисенко? Иначе не знам как ще я прати.
Не, Борисенко ще влезе при сините, защото преди това е отпаднал Светлин, а Караолис ще бъде елиминиран по-късно.
А Калоян ще го местят при сините за да изравнят бройката на племената.
В момента са по 7 зелени и жълти, а сините са 6.
Когато отпадне Светлин, сините ще станат 5, а Кралев когато отиде на Блатото, жълтите стават 6.
И така в края на седмицата бройката на племената ще бъде 7(зелени), 6 (жълти/червени) и 5 сини, та след това за териториалната ще ги направят по 6 всичките племена.

# 1 223
  • Другата България
Зелени на резиденция, сини на стопанство, жълти на плажа.
Мери, тук имаш предвид "червените" на плажа, щото нали жълти вече няма да има? Joy
Вероятно да. Blush
Обаче, този от ФБ като по поръчка в момента, в който разкажа нещо тук, "случайно" разказва същото там. Joy
Мислех следващата седмица да разкажа за по-следващата, но ще се въздържа, ще го изчакам да си каже той инфото.

# 1 224
  • София
Обаче, този от ФБ като по поръчка в момента, в който разкажа нещо тук, "случайно" разказва същото там. Joy
Мислех следващата седмица да разкажа за по-следващата, но ще се въздържа, ще го изчакам да си каже той инфото.
Е все пак не може да отречеш, че добавя и допълнителна информация, която при нас липсва, като това за Анита от миналата седмица, а тази за кастинг битката, Красима и смяната на Калоян.

Последна редакция: вт, 15 окт 2024, 19:49 от dido2k

# 1 225
  • Другата България
Е все пак не може да отречеш, че добавя и допълнителна информация, която при нас липсва, като това за Анита от миналата седмица, а тази за кастинг битката, Красима и смяната на Калоян
Не знам какво добавя, защото аз не знам кой кой е и за какво се бори, инфото го искам заради вас.
Пиша това, което ми прави впечатление.

# 1 226
Ох, и аз се обърках ... благодаря за спойлерите, но така и не разбрах какво се случва с Димитър. Направо ме е яд за него...

# 1 227
  • София
Инак за по-следващата седмица (т.е седмица 7) вече имаме снимки и свидетелски показания:
1. На териториалната ще дадат да редят корабния рул (имаме снимка със син и червен рул наредени)
2. Капитан на зелените е Пелипенко
3. Първа номинационна я губят сините
4. Втора номинационна се дърпат със въжета. Червени са 6 а зелените са 5 (и то май сам петел Раду насред зеления кокошкарник)

И забравих нещо за следващата седмица: май капитан на Зелените беше Анжи (ако съм разбрал правилно, че когато ми разказваха нещата беше много шумно)

Ох, и аз се обърках ... благодаря за спойлерите, но така и не разбрах какво се случва с Димитър. Направо ме е яд за него...
За Жалост за Димитър вече писахме: не излиза от блатото, при това май ще отпадне още следващата седмица: защото след това имаме снимка от битка на блатните (със кръстовете) на която са 3 жени и един мъж (който е прилича на Кралев, за който спойлера е че отпада малко след като сините се разпаднат)

# 1 228
dido2k 🥰, само да допълня нещо интересно към твоя пост - Микяй е червен (бие се срещу Раду). 😊 Как? Не се знае... все още...

# 1 229
Нали Крамарска отива на блатото?

Общи условия

Активация на акаунт