Спойлери от реалити предавания - тема 19

• 229 688
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 1 200
  • Брюксел / София
Скоро отпада Светлин. Тази седмица номинирани са Гешев, Светлин, Добрин и Кралев. Гешев се спасява, Кралев остава последен и отива на блатото. Добрин побеждава Светлин и той отпада.

# 1 201
В петък ще имаме финал преди финала.
Светлин срещу Добрин! Калистеника срещу Калистеника! Фифо срещу Гого.

Надявам се поне битката да е най-малко  тази между Гого и Лефтеров в С4!

# 1 202
  • Другата България
Скрит текст:
Добре - значи за тази седмица знаем какво става с номинациите и разместванията (Крамарска на блатото, Кралев на блатото и Светлин отпада)

Мери - може ли да ни споделиш за следващите две седмици + какво става с хората от блатото?
За следващата седмица това ми е инфото - с което разполагам.
А и няма как да питам за повече подробности, защото моят човек е в чужбина.
Следващата седмица повече.

Зелени на резиденция, сини на стопанство, жълти на плажа.
Капитанската е елиминационни и отпада Венци.
От блатото влиза Борисенко /и май връща Анита обратно/
Номинирани са Павел, Гешев, Раду и Караолис /първо се спасяват Павел и Раду, после Гешев печели/.

Крамарска печели капитанската тази седмица.

# 1 203
Блатото ще се пренасели Simple Smile
Ако не губи капитанската битка Крамарска как ще стигне до Блатото …. и нали Борисенко потъваше там, сега пък влиза в играта ?!

# 1 204
  • Другата България
Не помня да съм писала за Борисенко....

# 1 205
  • София
И аз вече съвсем се обърках. Не знам кой писа, че Борисенко не влиза. Също и Анита. Пък се оказа друго. Хубаво е, че не винаги спойлерите са верни, да има изненада. Димитър успява ли все пак?

# 1 206
Битката днес на капитани и червени е една и съща- видя се в промото.
 Значи днес Кацарска печели капитанската битка. Стан печели при червените и избира да отиде при жълтите- разбираемо,защото там са Венци и Марто. Праща Изи на блатото. Явно ще избират нов капитан. На номинационната битка Добрин бие Кралев и той вместо да си тръгне отива при блатните.Искам да видя дали Добри нарочно ще остане за битката с Кралев за да вземе грошове.
 Цялата работа е да съберат отново Митко,Крамарска, Кралев и Благо за сеир ☹️ Аз не съм о.к. с това. Вместо да чистят блатото,то пак се нафрашка с хора.

# 1 207
До колкото разбрах от Мери - Добрин бие Светлин на елиминационна битка и той отпада, а Кралев го бият всички в битката за спасение и отива на блатото.

Битката днес на капитани и червени е една и съща- видя се в промото.
 Значи днес Кацарска печели капитанската битка. Стан печели при червените и избира да отиде при жълтите- разбираемо,защото там са Венци и Марто. Праща Изи на блатото. Явно ще избират нов капитан. На номинационната битка Добрин бие Кралев и той вместо да си тръгне отива при блатните.Искам да видя дали Добри нарочно ще остане за битката с Кралев за да вземе грошове.
 Цялата работа е да съберат отново Митко,Крамарска, Кралев и Благо за сеир ☹️ Аз не съм о.к. с това. Вместо да чистят блатото,то пак се нафрашка с хора.

# 1 208
И аз вече съвсем се обърках. Не знам кой писа, че Борисенко не влиза. Също и Анита. Пък се оказа друго. Хубаво е, че не винаги спойлерите са верни, да има изненада. Димитър успява ли все пак?

За Борисенко никой не беше писал нищо, бяха по-скоро въпроси от съфорумци влиза ли или не, но Мери сега потвърди. Радвам се за него, надявам се да се задържи.

За Анита имаше спойлери/снимки най-вероятно от елиминационна битка така че знаехме, че влиза на някакъв етап.

За Димитър се писа, че скоро отпада (не от Мери, а от някъде из Фейсбук) - така че ше видим, може да е на този съвет или другия

# 1 209
Кои ще са кастинг битките тази и другата седмица?

# 1 210
Интересно ми е как ще се случи Раду и Караолис номинирани в една седмица. Освен Калоян да заиграе със жените или някой от тях сам да се предложи. Но е много рисково за зелените.

# 1 211
Аз си мисля, че точно Мери писа, че Димитър не излиза от блатото. Много ще се радвам ако съм се объркала. И къде ми отиде коментара как ще стане тъй Стан да бие Димитър. Къде да си постна чуденката, в основната тема ли Grinning

# 1 212
Интересно ми е как ще се случи Раду и Караолис номинирани в една седмица. Освен Калоян да заиграе със жените или някой от тях сам да се предложи. Но е много рисково за зелените.
Може и да се предложат сами, ако искат да имат грошове за следващ етап от състезанието или да се откупят ако попаднат на блатото.

# 1 213
  • Брюксел / София
Няма ли някой спойлер за гривните?

# 1 214
Деси връща ли се от блатото ?

Общи условия

Активация на акаунт