Спойлери от реалити предавания - тема 19

• 231 088
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 1 185
Продуцента на ИВ в гостуването си в "На кафе" при Гала беше казал, че случайно са открили по- лоша локация и от блатото и веднага я включили в играта. Някой има ли идея за какво става дума?

# 1 186
сигурно другата година ще има пет племена, и "отпадналите" от блатото позиборно ще ги пращат на по-лошата локация, а племето от там ще се бори "да влезне в играта" на блатото, и от там ще се "бори да влезне в племената" на другите три локации. Звучи ми много логично в тенденция с това което гледаме до момента 2ра година... все пак трябва да има нещо ново и много интересно. да има интрига

# 1 187
А има ли някой малко повече инфо за играта на Димитър до края, който според спойлерите не е далеч, но все пак как се случва? Миналата година за Цецо имаше инфо, че се е карал с екипа и затова така го натресоха без изход. Димитър има ли предистория за това странно врътване и после отпадане?

# 1 188
  • София
Продуцента на ИВ в гостуването си в "На кафе" при Гала беше казал, че случайно са открили по- лоша локация и от блатото и веднага я включили в играта. Някой има ли идея за какво става дума?
Мери беше писала, че има и 5-та локация (Изолатор), която би трябвало да бъде разкрита след като станат две племената и на нея ходели отпадналите от елиминацията във фаза 2 (т.е нещо като Отшелника във сезон 3), като последният оцелял там ставал 9-тия във обединеното племе. Това е което си спомням от нейния пост (който беше преди няколко седмици). Ако нещо съм сбъркал/пропуснал, Мери поправи ме Joy

А има ли някой малко повече инфо за играта на Димитър до края, който според спойлерите не е далеч, но все пак как се случва? Миналата година за Цецо имаше инфо, че се е карал с екипа и затова така го натресоха без изход. Димитър има ли предистория за това странно врътване и после отпадане?
Докато за Цецо миналия сезон бързо се разбра къде е сгафил, сега няма абсолютно нищо относно Димитър, дори и най-малкия намек за някакъв конфликт липсва, така че тук може само да се спекулира каква е причината. Не вярвам, че и на подкаста ще кажат нещо, така че това засега ще си остане загадка (освен ако някой не дойде със горещо инфо)

# 1 189
  • Другата България
Мери беше писала, че има и 5-та локация (Изолатор), която би трябвало да бъде разкрита след като станат две племената и на нея ходели отпадналите от елиминацията във фаза 2 (т.е нещо като Отшелника във сезон 3), като последният оцелял там ставал 9-тия във обединеното племе. Това е което си спомням от нейния пост (който беше преди няколко седмици). Ако нещо съм сбъркал/пропуснал, Мери поправи ме Joy

Скрит текст:
Докато за Цецо миналия сезон бързо се разбра къде е сгафил, сега няма абсолютно нищо относно Димитър, дори и най-малкия намек за някакъв конфликт липсва, така че тук може само да се спекулира каква е причината. Не вярвам, че и на подкаста ще кажат нещо, така че това засега ще си остане загадка (освен ако някой не дойде със горещо инфо)
То Мери както го е написала, така го е забравила Blush, защото ми е казано на момента, аз съм ви го написала и дотук. Но се върнах да си търся в аналите Blush и да, това съм написала.
Освен това ми прави впечатление, че малко хора като теб помнят написано тук, или пък не четат изобщо, знам ли....аз не чета редовно темата, но неща, писани и писани, и писани...и току виж някой пита точно същото след два дни.
Евала на такива като теб за търпението да пишат едно и също по сто пъти, аз не бих си го причинила.
Все пак никой на никого не е длъжен, който се интересува - връща се и чете.

# 1 190
Някой знае ли кои ще са капитани тази седмица?

# 1 191
Докато за Цецо миналия сезон бързо се разбра къде е сгафил........
Миналата година за Цецо имаше инфо, че се е карал с екипа и затова така го натресоха без изход.

Търсих информация за случая, но не открих. Може ли някой, който знае, да каже каква точно е била драмата между Цецо и продукцията?

# 1 192
Кой ще прати Анита на блатото?

# 1 193
Тук четох, че май ще е Деси. Ако бъркам някой ,да ме поправи

# 1 194
Димитър какви планове за влизане въобще крои?
Кой ще победи на капитанската? Стан май влиза утре

# 1 195
Добре - значи за тази седмица знаем какво става с номинациите и разместванията (Крамарска на блатото, Кралев на блатото и Светлин отпада)

Мери - може ли да ни споделиш за следващите две седмици + какво става с хората от блатото?

# 1 196
  • Stockholm
Явно Крамарска пада утре на капитанската и отива на блатото. А Стан побеждава в тяхната битка и отива на нейното място.

# 1 197
Явно Крамарска пада утре на капитанската и отива на блатото. А Стан побеждава в тяхната битка и отива на нейното място.

А Кралев кой го праща на блатото?

# 1 198
Тук четох, че в петък е номиниран. Остава на 4 място в играта за спасение и го пращат там от продукцията .

# 1 199
Извинявам се, сигурно е коментирано, но как отпада Светлин?

Последна редакция: вт, 15 окт 2024, 05:29 от mery_poppins1

Общи условия

Активация на акаунт