Мнения за неелитни училища след седми клас в София - Тема 10

• 53 881
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Здравейте,
явно съм пропуснала "предвижданията" на sanaca Sad Дали може някой да ми ги изпрати или пак да гу публикува?
Благодаря предварително!  Simple Smile

# 61
  • София
Точно за това и тя се колебае за НФСГ и Елисавета Вазова, защото няма интензивен език. Иска й се интензивен език, и 18-то е вариант,  да с ФЕ, но пак е вариант, като цяло ИЕ е най-желан , но за 31во няма надежда.
Аз я насочих към икономическите гимназии, според мен, дори и да не се занимаваш или да продължиш в тази насока е чудесен старт в живота, за лична икономическа и обща култура.

И  ние към същото сме се насочили, скоро се коментира тук че сградата на НФСГ е в ремонт и на друго място учат децата в сградата на Ломоносов, това може да е от значение и за вас тъй като за нас е от значение , а не се знае дали до септември ще са готови с ремонта.
И аз я насочих към тези гимназии , тя искаше естествено 1АЕГ, 2 АЕГ и останалите,  но не изкара бал за там , така че аз искам повече езици , тя пък уж искаше , а сега не иска , обсъжда с приятелки, ще редя утре вечер до тогава да е решила.

П.с. Района около 18то СУ спокоен ли е, как е училището като база , район , учители, събирам последни мнения.

# 62
  • София
Да, сградата на НФСГ е в ремонт, 11-12 клас учат в Телекомуникациите в Студ. град, останалите в Ломоносов.
Според дъщеря ми - няма да се върнат в сградата поне до втория срок на учебната година  Sad Тя сега ще е 12 клас там.
Като цяло - доволна съм. Учат разширено език - по 14 ч на седмица в 8 клас. Немските и английски паралелки са силни.
Общо взето са спокойни деца, за момента не е имало драматични ексцесии. В горните класове си ги мъчат, по специалните предмети.  Осигуряват им стажове след 10 и 11 клас, задължителни. После имат защита на стажа.
Смятам, че не е лошо училище като цяло.

# 63
Виви, благодаря. Базата на Ломоносов пак ни е ОК като локация. Лично мое мнение, е че 18-то е ОК, и като база и като преподаватели. Близко е до метро, което е нашия плюс. ДЕцата показват високи резултати на ДЗИ БЕЛ след 12 клас. Само му липсва испански, но пак  ми харесва Smile Знам , че източните езици се изучават добре (визирам ЯЕ и КорЕ).

Прогнозните балове на санака https://www.bg-mamma.com/?topic=1670026.msg48239412#msg48239412 и https://www.bg-mamma.com/?topic=1670026.msg48239070#msg48239070

# 64
  • Sofia
Здравейте,
явно съм пропуснала "предвижданията" на sanaca Sad Дали може някой да ми ги изпрати или пак да гу публикува?
Благодаря предварително!  Simple Smile

Това е за момичета. Има и за момчета

# 65
  • София
Аз след всяко влизане започвам наново да се чудя какво да редя. И моята така не се справи за 51, за Вазова е на кантар, гледам иначе вече с ФЕ, за да помагам или италиански.

# 66
  • София
Благодаря за линкове! Рязко се втрещих. Почти бях убедена, ча младежът влиза на 1-во класиране в 133 с руски... но сега, като ги гледам - надеждата ми леко умря... дано поне на 2-ро да стане!

# 67
Благодаря за линкове! Рязко се втрещих. Почти бях убедена, ча младежът влиза на 1-во класиране в 133 с руски... но сега, като ги гледам - надеждата ми леко умря... дано поне на 2-ро да стане!
Ще влезе, ще видиш.
Тази година са и с 2 000 деца по-малко.
Успех!

# 68
  • София
Ще влезе, ще видиш.
Успех!
ей, това е най-хубавото, което четем тези дни Simple Smile
Аз това си мисля, уж бал по-висок, на база резултат по математика, масово около нас децата са с оценка под 50 по МАТ
Пък колко толквоа деца са с бал над 400 за топ 10 и тези до към 25

# 69
не съм си поиграла да сметна местата на топ 10 + още няколко силно желани в Сф + децата изкарали над 400-420т., може би ще видя по-ясно картинката

# 70
  • София
Ще влезе, ще видиш.
Успех!

Много благодаря, sladkish4e! Simple Smile Дано!

# 71
  • София

От статистиката на РУО София, с бал над 400 - точно 3776 деца Simple Smile

Грубо, броя на местата, на които се е влизало мин.година с бал над 400, са около 2000.

Последна редакция: пн, 08 юли 2024, 17:22 от bazel

# 72
Ще влезе, ще видиш.
Успех!
ей, това е най-хубавото, което четем тези дни Simple Smile
Аз това си мисля, уж бал по-висок, на база резултат по математика, масово около нас децата са с оценка под 50 по МАТ

Не искам да ви притеснявам, но прогнозите на Санака ще бъдат близко до официалните балове.

# 73
  • у дома...

От статистиката на РУО София, с бал над 400 - точно 3776 деца Simple Smile
Добавете евентуално и бройки от Софийска област и от Перник

# 74
  • София
В профилите на децата ви заредени ли с оценките от училище?
На моя син още не са....

Общи условия

Активация на акаунт