Мнения за неелитни училища след седми клас в София - Тема 10

• 53 890
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Не се знае колко ще изберат частни гимназии и амрикански

# 76
Пак да се включа, моля за мнения за 19,21 и 12. Знам, че е късно за мнения, но все пак постоянно се колебаем, а балът не е голям.

# 77
  • София
21-во е най-зле от трите. Имам доволни познати от другите две.

# 78
  • София
21-во е най-зле от трите. Имам доволни познати от другите две.
21во го хващат от тази година с нови млади учители и казаха, че много ще вдигнат нивото

# 79

Както и училищата към МК. Когато дъщеря ми кандидатства, имаше много добри резултати на НВО, но кандидатства само към училищата към МК и изобщо и не сме подавали заявление за участие в класиранията към МО. И натам много деца отиват.

Но и аз вече определено много се притеснявам. 🙄

# 80
  • София

Както и училищата към МК. Когато дъщеря ми кандидатства, имаше много добри резултати на НВО, но кандидатства само към училищата към МК и изобщо и не сме подавали заявление за участие в класиранията към МО. И натам много деца отиват.

Но и аз вече определено много се притеснявам. 🙄
на Приятели децата с висок Бал, а влизат към МК

# 81
Да, сградата на НФСГ е в ремонт, 11-12 клас учат в Телекомуникациите в Студ. град
Не в гимназията. Разпределени са във висшето училище по Телекомуникации и пощи. 🙂
По моите критерии базата на НТБГ е зле, но по моите.

# 82
  • София
18-o е с една от най-добрите бази .Усещането няма нищо общо със стандартно общински училище.Това впечатлява всеки,пристъпил прага му .Района си е чудесен.От години го няма центъра по наркомании ,парка си е с площадки , пейки, оживен,мола, метрото на метри от училището.Тролеи и трамваи.Не знам какво точно се търси като проблем

# 83
Усилено събирам мнения за 134-то. Като цяло отзивите са чудесни, но мен ме притеснява района. Ще съм благодарна на всякакви мнения. Чувала, че много сериозно се набляга на ученето.
Районът е съвсем спокоен. От моя близка, чието дете ще е 12 клас, чувам не само добри отзиви. Например учителката по БЕЛ е много зле( тази, която е била на 11 кл.). Но пълно щастие няма. Късмет е.

Здравейте, нов  във форума и искам първо да благодаря за темата, смятам, че е една от най-полезните относно училищно образование в София. Успех на всички тази година, вярвам, че всяко дете ще си намери точното за него място. Ние имаме още една година до това, но това не пречи да събирам мнения.
Засега насоките са ни с 18, 32 или 134 като най-желаното е 134 с иврит. Ако не стане - 32 с испански или някое друго с втори език испански, първи искаме засега да си е английски, но засега събирам отзиви за 134, понеже от там имаме хубави, но само до първи гимназиален етап. Мен лично леко ме притеснява ивритът, но какво да правим, засега натам сме се насочили.
Имате ли отзиви за учителите от втори гимназиален етап за "чужди езици" и "схн", "природни научки" категорично ни се каза, че не иска, така че го отхвърляме. Как са по английски и иврит, задължително ли всички трябва да се яват на изпит в 12 клас или може само ако са сигурни в знанията си? Както казах имаме само до първи гимназиален етап и там отзивите са ни, както и от групата, че учителите са добри, че се държи нда дисциплина, но са им различни в 8 клас и в 9 и 10.

# 84
Моля Ви за мнения за 119, 1, 30 и 23 СУ с профил икономическо развитие.

# 85
  • у дома...
Моля Ви за мнения за 119, 1, 30 и 23 СУ с профил икономическо развитие.
От тази година в 30-то вече няма паралвлка Икономическо развитие. Има една чуждоезикова ИЕ/АЕ, и две природни науки - една ИЕ/АЕ и една АЕ/ИЕ.

# 86
  • София
Синът ми също се интересува от тези паралелки и сме наредили 1-во, 119-то, а 23-то като последна резерва конкретно за тях.

# 87
  • София
Според вас,в 1СУ или в 157 се учи по-сериозно испански език?

# 88
Пък колко толквоа деца са с бал над 400 за топ 10 и тези до към 25

От статистиката на РУО София, с бал над 400 - точно 3776 деца Simple Smile

Грубо, броя на местата, на които се е влизало мин.година с бал над 400, са около 2000.

А колко са общо кандидатите тази година?

# 89
Колко са кандидатите никой не знае. Може от други области да кандидатстват.
Момчетата са същия брой. Момичетата с 230 по-малко по памет.
Вижте тук https://nvonavigator.streamlit.app

Според вас,в 1СУ или в 157 се учи по-сериозно испански език?

Вижте резултати от матури за първи език испански
Само 2 са се явили

И за втори

Общи условия

Активация на акаунт