Отговори
# 225
Иха и моите момчета ловят добри пейзажи ама
и аз станах сравнително добра в снимането хи-хи....
Поне така казват близки и приятели. Браво на Толгахански страхотен изглед.

Иначе филма съм го гледала една събота по Канал Д от скука ,но не беше много обстойно.

# 226
Здравейте, момичета!

“Приятелството е постоянна усмивка, винаги протегната ръка, пълен с разбиране поглед, сигурна опора, вярност, която не се проваля. Това значи да даваме повече, отколкото получаваме.”
Делиа Гузман

Бъдете живи и здрави, мои виртуални приятели!
Прекрасен ден ви пожелавам!

30 юли – Международен ден на приятелството

Международният ден на приятелството дълги години се е отбелязвал на различни дати. Но още през 1958 г. има данни за избирането на 30 юли. Официално обаче това става през 2011 г., когато е обявен за Международен ден на приятелството от ООН.
Настрана от датите и честванията, всеки човек в сърцето си знае, измъчен е и се е чувствал блажен от силата на приятелството. Усещал е това влюбване сред души, което надживява влюбването сред телата. Приятелите са огледало на нас самите, етапите, през които прекосяваме, събитията, които ни бележат.
Старите другари, новите другари. Приятелите са по кафе небрежно и тези, с които можем да надзъртаме в тъмните кътчета. Приятели за поддръжка, другари за нехаен смях. Приятелите с общото минало и тези, с които чертаем бъдещето си.
Цялото това многообразие от лица е отражение на едно-единствено – на нашата душа. Разпиляна в няколко индивида, само че в никакъв случай цяла. Искрена с всеки от тях, с цел да бъде откровена със себе си.

За вас, Приятели!

# 227
Благодаря за тематичният поздрав Hug

пак почнаха жегите ..
за тонус фрапенце

# 228

И за разхлаждане

# 229
Ехаа, фрапенце за тонус, сок от диня за разхлаждане - страхотно! С удоволствие ще се почерпя, а Толга ако ще да пуска пейзаж, няма да го отразя!
Благодаря ви, момичета!
Ново от сторито на Суде:

И стари гифки от мен:

# 230
# 231
Здравейте, момичета!

"Живейте цветно! Животът е точно толкова хубав, колкото му позволим да бъде..."

Да изпратим с усмивка последния ден от юли, в очакване и август да ни дари с щастливи и незабравими моменти!

Прекрасен ден ви пожелавам!

Диди, отвори ми работа от сутринта. Така се заплеснах по репортажите, че забравих да сложа сутрешното кафе в темата.
Интересно ми е всичко, свързано с Толга и бурния му живот преди да се задоми. Жалко, че репортажите нямат автоматичен превод и не успях да схвана много от казаното.
Ако попаднеш и на статии от онова време, пускай! Hands Pray

Скрит текст:

# 232
Ох,  какъв ден.. айде дайте нещо за разтоварване и да се усмихнем и учим от любимците.
Те са преминали през толкова неща и видяли..

Последна редакция: ср, 31 юли 2024, 22:04 от femmi2

# 233
Фемс , бошвер свиркай си! Heart

# 234
Ох,  какъв ден.. айде дайте нещо за разтоварване и да се усмихнем и учим от любимците.
Те са преминали през толкова неща и видяли..
Феми, учи се от Чачо, подминавай с усмивка всичко!
И по-често пиши в темата ми, че без тебе съм загубена.
Аз съм щастлива - маминият красавец отново ни подсказва нещо. Но този път иранските фенове успяха да го разконспирират.
Ново от сторито на Толга:

Цитат
Помните ли преди няколко месеца ви казах, че Толгахан и Алмеда станаха лицето на рекламата на Rams Global? 😍 Най-накрая снимат първия си трейлър днес ♥️

Ехаа, много е красиво момчето ни! Я да го сложа отново, ама и синьото око съм приготвила.
Да не го урочасат!

# 235
Здравейте, дами!

Добро утро и добре дошъл, Август!
Първото подсказване, че лятото лека полека започва да свършва.
Последният месец на лятото все още ще ни дава слънце и топлина.
Прекрасен да бъде месец Август с радост, усмивки и сбъднати мечти !

# 236
Здравейте в първият августов ден Nature Sunny ех колко е кратко лятото..

# 237
Август сме направо излетя това лято 😳

# 238
Здравейте, момичета!

"Обичам границите. Август е границата между лятото и есента - това е най-красивият месец, който знам..."
Туве Янсон

Добре дошъл, Август!
С пожелание за слънчев, спорен и щастлив месец за всички!
Да продължим напред с надежда, че ни предстоят прекрасни дни и щастливи мигове.
Усмихнат ден!

Феми, Диди,
Днес нашата красавица Амине ни изненада приятно с прекрасните снимки, които е споделила в Instagram.
Водопад от красота:

Цитат
gulseamine
Това е стил на съпруга с/@alo 🩵 #işbirliği #reklam

Цитат
gulseamine
Насладете се на всеки момент с/@alo 🩵 #işbirliği

Цитат
gulseamine
Просто бъди себе си, няма по-добър 💙✨@alo 🩵 #işbirliği #reklam

Скрит текст:

# 239
Браво на Амине за ИГ.

Дидииии , айде донеси и ти красота от пича Ози и Италия.
Знае той нерде да релаксираааа:heart_eyes:

Общи условия

Активация на акаунт