Отговори
# 240

Опит просто не ме бива в кухнята - не.
Просто любопитството и Моляна онлайн 🤣
Ама ще ми пробвате яйцата.🤣

Йешим и Чънар 🙈

И това за разхлаждане…🙈

# 241
Диди, я си признай за кой турски красавец мислеше, та и яйцата загоряха. Stuck Out Tongue Winking Eye Но ние ще ги хапнем с удоволствие.
Чакам фотки с Ози, да изплакна очи и аз.
А от мен красавеца мамин златен в берберницата на Adem Terzi.
Цитат
ademterzibarbersclub
Подновихме образа на Tolgahan Sayışman... ✂️✨

# 242
Чакайте да скрия това великолепие...
Най - сетне след Пелинай го виждам в форма да си кажа честно имаха бая интересна връзка с госпожицата - слава на бога ,че е в миналото.

Скрит текст:

Нищо общо няма омлета с харема йооок даже и Керем по гащи не може да ме накара да го загоря валлах.

# 243
Здравейте, момичета!

"Щастието няма утрешен ден, няма и вчерашен ден, то не помни отминалото, не мисли за бъдещето, то има само настояще – и то не ден, а мигновение."

Бъдете усмихнати и щастливи! Наслаждавайте се на откраднатите мигове!
Прекрасен ден ви пожелавам!

Диди, недей да криеш този красавец. Тук красотата е на почит, пък и темата позволява да пишем за всичките си любими актьори.
Алмеда ни пожелава Добро утро от Чешме!

Ново от сторито на Суде:

Ново и от Езги:

# 244
Добро утро!

Толгахан Сайъшман, който беше в Бодрум със съпругата си Алмеда Абази и децата им, изпрати семейството си в Бодрум, за да ги заведе в Истанбул. Шофьорът претърпя сериозен инцидент.
Той е в добро здраве. Автомобилът на Сайъшман на стойност 11 милиона е превърнат в скрап. (Hürriyet) #tolgahansayışman

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 12:05 от x BlackRose x

# 245
Диди, благодаря за инфото. Слава Богу, че няма жертви в двете коли.
Прегледах и аз някои статии и пак се ядосах на журналята. За тях по-голяма сензация е факта, че автомобил за 11 млн. е отишъл за скрап, а за живота и здравето на пътуващите не ги е грижа.

Автомобил за милиони долари беше унищожен

Mehmet Üstündağ
02 август 2024 г., 07:38 ч
Най-новият модел Мерцедес на Толгахан Сайъшман, който изпрати шофьора си в Бодрум, за да доведе семейството си в Истанбул, претърпя катастрофа! 11 милиона лири бяха превърнати в скрап.

Толгахан Сайъшман, който дълго време е в чужбина поради работата си, наскоро се завърна в Турция.
Сайъшман, чиято съпруга Алмеда Абази и деца бяха на почивка в Бодрум, изпрати най-новия си модел Mercedes и шофьора си в Бодрум, за да доведе семейството му в Истанбул. За съжаление неговият шофьор е участвал в ужасна катастрофа на пътя в Бодрум!

За щастие здравословното състояние на водача и на хората от другата кола, които са се сблъскали с друга кола, е добро. Автомобилът "Мерцедес" обаче е унищожен от силен удар в предната част. Всички оцеляха при наистина голяма катастрофа. По автомобила обаче са нанесени големи щети, така че те са били тотални.

Разбира се, че има застраховка, но когато научих, че цената на возилото е 11 милиона, преглътнах тежко! Оздравявай бързо, Бог да те пази...

Скрит текст:

Ново от сторито на Толга - пейзаж с музикален поздрав:

# 246
Материалното се купува, Слава Богу че шофьора и семейството са добре ,но нормално да са се уплашили от катастрофата.

# 247
Абсолютно всичко е важното е ,че е наред на Толга нещо не му върви тази година имаше и друг проблем в началото.

# 248
Диди, не си спомням тази година за друг проблем в личен план на Толга. Освен ако не си чела за пожара на къщата в "Аржен". Но в желанието си всичко да е по-достоверно и атрактивно в сериала, Толгахан не е пестил средства. Там няколко чисто нови автомобили също бяха тотално съсипани. Но пък ефектите са уникални, а сериалът страхотен.
Ето го и Аржен - още един незабравим герой!

# 249
Среднощен привет, дами! Yellow Heart

Момичета, гледали ли сте "Aşk geliyorum demez"?
Любимата ми актриса Берг си партнира с Толгахан в този филм.
Това беше в далечната 2009 година. Харесаха ми като екранна двойка.

Много години изминаха оттогава, но Бергюзар е все същата красива жена и много
талантлива актриса.
Вече е майка на три деца и изглежда прекрасно.
Тази есен  ще се снима в сериала "Майка ми Анкара".

Ето и няколко актуални снимки на Берг.

Впрочем и Толгахан  продължава да изглежда толкова добре и сега,
въпреки годините си.

Лека нощ! Nature Fireworks

# 250
Мечтатели а Толга гост актьор
Имаше много сцени с прекрасната Аслъ Енвер.

https://youtu.be/iXjBH7RDKWQ?feature=shared

# 251
Здравейте, момичета!

Кой не би искал утрото му да започва спокойно, усмихнато, вкусно и ароматно...
Ден за релакс е, а слънцето ни радва с присъствието си.
Лятото е в разгара си, а настроението чудесно.

Пожелавам ви усмихнат и безгрижен почивен ден!

Ели, Диди, благодаря ви, че ме подсетихте за тези продукции на Толга и прекрасните му партньорки Бергюзар Корел и Аслъ Енвер. В следващите си постове ще обърна специално внимание и на тях. А сега ще си похапнем диня - за тонус и настроение.

3 август - Световен ден на динята

Смята се, че динята произлиза от Южна Африка, където видът има най-голямо генетично разнообразие.
Около 92% от масата на динята е вода – това е най-високият процент сред плодовете, заради което тя може да утоли не само глад, но и жажда. Празникът се отбелязва най-вече в Съединените щати. Сред най-популярните състезания по време на този празник са замерване с дини и надплюване със семки.
Прясната диня може да бъде консумирана по различни начини, а често се използва и за ароматизиране на напитки. Кората на динята също може да се яде и понякога се използва подобно на зеленчук.
В Китай тя се пържи, вари или най-често се маринова. Маринованата кора от диня е разпространена и в Русия.
В Китай семките от диня се продават печени и с подправки, подобно на слънчогледовите. В Западна Африка се изстискват за масло или се използват за приготвянето на супа и други ястия.

Да ви е сладко, момичета,

# 252

Толгахан Сайъшман и Алмеда Абази, които започнаха връзката си през 2014 ги после се ожениха в Бевърли Хилс, САЩ през 2017 г. Известната двойка, която имат син на име Ефехан и дъщеря на име Алина, замина за почивка в Анталия. Сайъшман, който наема частна вила тук, плаща 50 хиляди турски лири на вечер за шестдневна почивка. По-късно семейство Сайъшман ще посети и сестрата на Абази, Илда Абази, в Измир.

Алмеда Абази Сайъшман, която е актриса, водеща и певица, беше гост на предаването "Цветни животи" по телевизия Dream Turk през последните месеци. Родената в Албания красавица, която спечели конкурса Мис Глобус Мис Вселена през 2008 г., разказа историята на срещата си с Толгахан, с когото е била щастливо омъжена.

"ТОЛГАХАН Е БУКВАЛНО ПЪРВАТА МИ ВРЪЗКА"

"Имаме общи приятели. Един ден се натъкнахме на една и съща среда.Просто се случи. Той ми предложи брак в Америка и седнахме на сватбената маса там. Толгахан е буквално първата ми връзка. Ако не се чувствах омъжена, нямаше да започна връзка с Толгахан. Бяхме гаджета в продължение на две години, а след това се оженихме."

"НЕ ИСКАМ ТОЛГАХАН ДА СЕ МЕСИ В ДОМАКИНСКАТА РАБОТА"

На въпроса "Има ли разпределение на задълженията у дома?", Алмеда Абази каза: "Не мога да кажа, че изобщо не помага. Когато Ефехан се роди, той седеше с него до сутринта, за да мога да спя. Той така или иначе и после тръгваше за работа. Той има много работа за вършене. Не очаквам от него, защото знам, че винаги е зает. Не искам да се намесва твърде много."

"СТРАХУВАМ СЕ ДА ИЗДАМ ПЕСЕН"

Алмеда, която роди сина им Ефехан през 2019 г. и роди дъщеря им Алина през 2021 г., описа съвпадението, което е преживяла, когато е пуснала песни, както следва.

Не знаех, че съм бременна с първото си дете, Ефехан, в клипа. Не можех да рекламирам песента, защото бях в съвсем различен свят. След това, когато Ефе навърши една година, си помислих: "Мога да се върна към кариерата си". Когато си помислих, че ще започнем втората песен, забременях с Алина. Сега се страхувам да пусна песен. Моят стил не е за Турция. Обичам го, но не мога да го кажа. Все още имам акцент. Не се вписва много добре в песента.

Сайъшман, една от известните двойки, която си почива много и се наслаждава на морето и слънцето, също сподели снимка, направена със съпругата си в социалните медии. Красавицата майка на две деца също публикува същата снимка в акаунта си в Instagram. Хармоничният стил на двойката, която е женена от пет години, не остана незабелязан.

И няколко снимки от проекта с Тувана

# 253

за разхладане за световният ден на динята.. В тия жеги това се хапва и пийва сега е изобилие от плодове и фрешове .

# 254
Диди, благодаря ти за репортажа с Алмеда. Нямам идея как съм го пропуснала, но ми беше доста интересно.
Алмеда понякога е по детски наивна и болезнено откровена в интервютата си, но с това печели още повече симпатизанти и има много фенове, които я обожават.
Ръси и някои неуместни шеги, ама ние сме ѝ свикнали.
Сега се посмях на признанието ѝ, че се страхува да издаде песен, за да не се окаже бременна с трето дете. Милата, тъкмо ще зарадва още повече Толга, който иска голямо семейство.

Феми, страхотно изглежда фреша от диня. Знаеш ти как да ни задържиш в темата.
Толкова много са партньорките на Толгахан, че не зная откъде да започна.

Общи условия

Активация на акаунт