Отговори
# 210
Еми Heart

Нови на Юзнюр

И разбира се трябва да се сетим ,че е лято а какво по хубаво от тази снимка?

# 211
Нови на Юзнюр

Скрит текст:

И разбира се трябва да се сетим ,че е лято а какво по хубаво от тази снимка?
Много я харесвам Йознур и като излъчване, и като актриса, но никога не съм успявала да запомня или напиша правилно името ѝ.
Диди, хубава снимка на щастливото сем. Сайъшман си ни постнала. Радват  ме двамата, ама по въздействащи са ми соловите фотки на Толга.
Това е друго нещо – магнетично, красиво  и... развихря въображението.

# 212
# 213
Ехаа, тези фотки ще нормализират кръвното ми! Само дано не го качат повече...
Диди, благодаря ти!

Изпипан крадец съм. Току тичам в твоята тема и си крада гифки.
Но какво да се прави, харесвам ги, а ти няма да ми се разсърдиш.

# 214
Ооо изкуството ми е за всички даже за мен е удоволствие ,че ти харесва.

# 215

Не мога да не пусна и в нашата тема новата фотка на красавеца Чачо.
Харесва ми с тази визия и тайно се надявам да се е отказал от филма за пехливанина.
Тъкмо отслабна, не ща пак да качва килограми, че ще го критикувам, както си знам.
Толга още се назлъндисва и нищо не споделя...
Ново от сторито на Алмеда:

Ново и от Езги:

# 216
Раннобудни сме през новият ден на седмицата ,но не ме питайте как изобщо заспах след  появата на Аполона от лятната ваканция. С аркадашите е добре е и купонясват добре че са те да го покажат и зарадват феновете по света. На новото фото е като произведение на изкуството. Истинска натурална красота!

# 217
Здравейте, момичета!

„Успехът не е ключът към щастието. Щастието е ключът към успеха. Ако обичате това, което правите, ще успеете.“
Херман Каин

Нека новата седмица е изпълнена с вдъхновение и мотивация!
Усмихнато и цветно да е днес!

Феми, сън не ни лови!
Любимците ще ни докарат до истерия с внезапната си и зашеметяваща поява.
Ама ние не се оплакваме. Да има още повече адреналин и емоции...

# 218
Привет! Гледа ли сте този филм на Толга със Саадет А?

https://youtu.be/u3vFSw54Oh4

https://youtu.be/67ze7FpyPUk

# 219
Здравейте, дами!

Хубавият ден не зависи от това колко слънчево е навън, а от количеството светлина вътре в нас...
Имайте светлина и надежда!
Цветен и усмихнат понеделник, дами!

И за настроение - летни снимки на партньорката на Толга, Мелиса. Sparkling Heart

# 220
Ели, Диди, благодаря за постовете ви и красивите снимки.
Гледала съм "Изгнание" драматичен филм, който доста ме разтърси с историята и играта на актьорите.

Sürgün/Изгнание
(2013)

„Изгнание” е турски игрален филм от 2013 г. на режисьора Erol Özlevi. Сценарият на филма, адаптиран от книгата на Rıdvan Akar „Последните изгнаници на Истанбул“, е написан от Selin Tunç, а главните роли във филма са разделени от Saadet Aksoy, Tolgahan Sayışman, Mahir Günşiray и Ruhsar Öcal.
Действието се развива в Büyükada през 1964 г. и разказва за невъзможната любов между Елени, дъщеря на богато гръцко семейство и Седат, син на каруцар, живеещ на острова. Елени и Седат, които са влюбени един в друг от деца, учат заедно във Факултета по литература и скоро ще се дипломират. Седат убеждава баща си и отиват да искат Елени. Баща й Ставро обаче е категорично против този брак. Проблемът е както в религиозните различия между двете семейства, така и във финансовата разлика. Точно по това време отношенията между Турция и Гърция започват да се влошават и в съответствие със закона, приет от турското правителство, гръцките граждани трябва да напуснат страната. Тази ситуация ще промени живота на много семейства, особено любовта между Елени и Седат.

В образа на Sedat - Толгахан Сайъшман
История за искрената любов на двама души. Елени и Седат са влюбени един в друг, но все още не могат да се решат да обявят пред роднините си за връзката си. Факт е, че Елени е гъркиня, семейството й е богато и уважавано в благородните кръгове. Седат е син на беден кочияш, който също е изпратен в изгнание в Атина.
По пътя към щастието, влюбените ще трябва да преодолеят раздялата, да накарат роднините си да приемат избора им  и да защитават правото си на щастие.

✨Толгахан Сайъшман разказва своето мнение за новия филм "Изгнание" Surgun (2013 г.), където играе с актрисата Саадет Ишил Аксой. Актьорът казва, че той вярва, че този филм е бонус в кариерата му и това е много важно. Всички романтични роли, които е играл преди, са различни от този филм. Той не е очаквал, че филмът ще има толкова голяма публика, което радва всички, работили по проекта.

"Sürgün" филмовата премиера се провежда на 18 декември 2013. г., 21 ч в Маслак тим шоу център в Истанбул, Турция

Последна редакция: пн, 29 юли 2024, 18:55 от Emiliya

# 221
Не знаех за този филм благодаря за интересното инфо.
Саадет Аксой  сега ще участва във  втори сезон на Шахсуто.

# 222
Ново от сторито на Толга:

Скрит текст:

Тази вечер се занимавам с проучване на сторито от Толга. Маминият красавец ми отваря работа - блъскам си главата какво иска да ни подскаже. Иранските фенове също мълчат, а аз изгарям от любопитство.
Да си направи труда нашичкият и да снима тази книга на фона на продуцентската му агенция не е случайно. Дали това ще бъде следващият му проект?!
И още едно стори - пейзаж с музика за релакс:

# 223
Айййй , какъв уникален пейзаж от Толга.. Умее да снима.  Просто искам да съм там в тоя момент:heart_eyes:

За книгата ,която е споделил не е случайно може да я чете и да му е грабнала вниманието и  пожелал да заснеме и продуцира историята.

# 224
Айййй , какъв уникален пейзаж от Толга.. Умее да снима.  Просто искам да съм там в тоя момент:heart_eyes:

За книгата ,която е споделил не е случайно може да я чете и да му е грабнала вниманието и  пожелал да заснеме и продуцира историята.
Феми, нашите любимци са всестранно надарени личности. Освен, че са красиви, обичливи и много талантливи, умеят да боравят с камера и фотоапарат.

Общи условия

Активация на акаунт