Голямото РЕДЕНЕ и ПЪРВО КЛАСИРАНЕ – седмокласна 08.07.-15.07.2024

• 158 229
  • 2 774
  •   1
Отговори
# 1 095
Успех на всички деца и дано всички бъдат приети по първо желание!
Добре, че ви нямам проблемите, та снощи си гледах мача. Радвам се, че Англия спечели, гледай по какви изобщо не свързани с футбола причини - Нидерландия не ни пускаше в Шенген, затова исках да паднат и паднаха.
Както още през 1994 година един известен коментатор каза - Господ е българин.

# 1 096
Здравейте искам да попитам какво медицинско е необходимо от ЛЛ или трябва да се минава през кабинети на лекари?

# 1 097
  • София
Вчера щерката, която е на гости при баба си с приятелка, се наточила да гледа финала на Европейското - щели да играят Испания и Англия. Това ми го съобщи към 20:30. Е, ще гледа точно този финал, ама друг ден Joy
И за тезата на НВО ми казваше, че ще е от Една българка. Да я пращам да пусне тото май май Joy

# 1 098
При нас ЛЛ го прегледа, преслуша, провери зрението и т.н. и ни издаде медицинското, без да обикаляме допълнително никъде. Има и някаква такса, при нас беше 10 лв.

# 1 099
И при нас беше така - преслушване, проверка на зрението и издаде медицинското. Не се обикалят кабинети.

# 1 100
"Господ е българин"
November 17, 1993

# 1 101
Здравейте искам да попитам какво медицинско е необходимо от ЛЛ или трябва да се минава през кабинети на лекари?
ЛЛ издава. Други кабинети няма. При нас за всички дечица - без такса.

# 1 102
Нашата лекарка отказва да издаде и праща детето на 4 кабинета....

# 1 103
На вас тя първо желание ли ви е?

Добро утро, нека всички набори влезнат по първо желание 🍀
Аз залагам на петък след 12.00ч. да излезе класирането.

Само да кажа че 1АЕГ е точно в центъра на центровете и няма по-централно място 😆

Да

# 1 104
  • София
Направих си кафе, проверих си системата - никой нищо не ми е пренаредил и оценките са верни /5-цата по история ми вади очите, как можаха да я сложат на трето място Joy /, розето се изстудява в хладилника. Може да пускате класирането!

# 1 105
Медицинското го взех без присъствието на детето- само казах колко тежи и колко е висока. Платих 10 лева. Явно нашата ЛЛ съвсем лежерно го кара.Laughing

# 1 106

Ее как така, не ми се струва редно. Ако има някакво съмнение (например има нарушение на зрението и непременно трябва специалист) - ок, но ако детето е здраво, защо да обикаля кабинети, ЛЛ не може да го преслуша ли.

# 1 107

Ее как така, не ми се струва редно. Ако има някакво съмнение (например има нарушение на зрението и непременно трябва специалист) - ок, но ако детето е здраво, защо да обикаля кабинети, ЛЛ не може да го преслуша ли.
На мен обратното не ми се струва редно, ама...
За Университета , верно че преди страшно много луни 🤫, обикаляхме почти всички кабинети.
Личен лекар не може да извърши проверка на зрението, така както това прави офталмолог (цветоусещане, очно налягане, диоптър, състояние на ретината и т. н- за специалности Компютърна графика, компютърна анимация, Приложно и системно и ред други, не може да направи подробен кардиологичен преглед, проверка на слуха и т.н.и т. н
На повечето места, специално в кабинетите на ЛЛ, подобна апаратура липсва и не е нужна.
Всяка жаба да си знае локвата. Друг е въпросът, че ....карай да върви.
Това го преглътнах. Избирам си битките.
Личното ми мнение е, че трябва да се минава през кабинети. ЛЛ има само обща информация.

Последна редакция: чт, 11 юли 2024, 09:55 от *FIORE*

# 1 108
  • София
Здравейте !
Ние имаме несъответствие в оценките ,какво се прави в този случай?
Изобразително изкуство е с 4 ,а  реално годишната му оценка е 6 .
Химия също има несъответствие..
Здравейте, успяхте ли да се свържете с някоя от отговорните институции , за да се коригира грешката?

# 1 109
  • Варна
Здравейте!
Аз съм със обърканите оценки…Оказа се ,че в самата диплома са объркали оценките.как не съм ги видяла😫😫!
Бях при директора ,според нея аз съм си виновна ,че не съм ги видяла по-рано.Сега правят нова диплома,,после е се обажда в Руо и дано стане.
Иначе ,ако така остане и не успеят ,няма да се класира в почти нито едно желанно училище ...Голям проблем !
В 50-годишната история на училището това  никога не се е случвало. Не съм мигнала са тази нощ.
Стискайте ми палци пи-бързо да оправят проблема..

Общи условия

Активация на акаунт