Голямото РЕДЕНЕ и ПЪРВО КЛАСИРАНЕ – седмокласна 08.07.-15.07.2024

• 158 076
  • 2 774
  •   1
Отговори
# 1 185
При нас се виждат точки, не и сборен бал. Сигурни ли сте, че трябва да има бал?

# 1 186
  • София
Ако детето още няма л.к. нали може само родител да го запише

# 1 187
При нас се виждат точки, не и сборен бал. Сигурни ли сте, че трябва да има бал?
Да. На желания има вече зареден бал.

# 1 188
При нас при желанията все още няма въведен бал.

# 1 189
  • Видин
Заредиха баловете и във Видин, още мъничко остана до утре. Аз не знам вече дали искам да знам.

# 1 190
Заредиха баловете и във Видин, още мъничко остана до утре. Аз не знам вече дали искам да знам.
Налага се да знаем. И е хубаво, че имаме събота и неделя за обмисляне на ситуацията и вземане на решение.
Според мен знанието е за предпочитане пред неизвестността. Да видим.
Въпрос - едновременно за цялата страна ли обявяват класиранията или всяко РУО когато е готово?

# 1 191
Обещах да пиша, ако има развитие с казуса, при който детето под 14г. го няма на записването. На официалния мейл до РУО беше отговорено с неофициално телефонно обаждане от тях с думите: “нека излезе класирането и тогава ще видим какво ще правим.” На въпросът: “Но нали подписът на малолетен е нищожен?”, отговорът: “Нека не задълбаваме в тази тема. Няма ли начин да дойде детето, да пътува по- късно? Ама защо сега точно решихте да пътува, от август 2023 сме обявили датите за записване.” Та това е. Стискайте палци да мине гладко всичко и да не се налага с телевизия да го записват.

Моя позната ми каза, че може да се направи пълномощно при нотариус. Ние сме със същия казус и така ще подходим, но не сме направили пълномощното все още.
Пълномощното е направено с все клаузи, от името на майката като родител, от името на майката като представител, от името на бащата  и в двете роли. Драмите са за отсъствието, нищо, че има пълномощно.

# 1 192
И аз се присъединявам към въпроса дали може да изнесат класирането днес, като го допълвам с питане имало ли е такива случаи в предходните години? Успех желая на всички деца 🍀

# 1 193
  • София
Според мен днес ще качват балове, оценки , ще направят тест и всички проверки и утре сутрин след тест ще е класирането.
Мисля си , че трябва да е едновременно за цяла България, да се виждат резултатите,  а не по РУОта.

# 1 194
  • София
Класирането се обявява едновременно за цялата страна.

# 1 195
И на нас още от сутринта излизат баловете  , да излиза вече класирането и да се свършва вече с този седмокласен ад!

# 1 196
  • София
При нас няма качени балове все още - за София град.

# 1 197
Във Велико Търново вече качиха оценките и баловете. Дано днес да направят и класирането.

# 1 198
В Габрово още няма балове

# 1 199
За София излязоха баловете.
Днес не вярвам да правят класиране. Ще изчакат всички области да са готови и да се коригират грешки, ако има сгрешени оценки.

Утре по обяд очаквам класиране. Може да го пуснат да се джурка през нощта, че сигурно отнема време докато обработи всички области. И ако сутринта правят някакви последни валидации точно към обяд ще дойде.

Общи условия

Активация на акаунт