Голямото РЕДЕНЕ и ПЪРВО КЛАСИРАНЕ – седмокласна 08.07.-15.07.2024

• 157 898
  • 2 774
  •   1
Отговори
# 1 515
Здравейте на всички само Ви чета , и аз чакам с трепет заветните резултати.
Късмет на всички дечица !

# 1 516
  • София
Ох, бе, Русалка, що не каза по-рано?! Имам таман 3 такива калъфа - купувах ги за Гватемала /един за цигарите 🤣/ - ама не се сетих да ги взема.

# 1 517
  • На планетата Земя
Русалкееее, не се разхождай по съседните теми, идвай си у дома Kissing FaceSatisfiedBlue Heart

Шегата настрана, знаем какво ви е, майчета и татковци. Виждам толкова познати имена в темата Yellow HeartYellow HeartYellow Heart на тях и на всички останали - много късмет, сбъднати желания и безгрижно лято след това! Още съвсем малко, не остана!

# 1 518
  • София
Ох, бе, Русалка, що не каза по-рано! Имам таман 3 такива калъфа - купувах ги за Гватемала /един за цигарите 🤣/ - ама не се сетих да ги взема.
Не съм се сетила, и аз имам, можех да услужа на някого...

# 1 519
Обаче във Фейса и дискусията под поста на дамата, която ще си пази мястото, е покъртителна. Оказва се, че не само е запазила мястото, ами и е записала даже. Rolling Eyes
Друга пък е публикувала минимални балове. Въобще много е забавно там Joy

Еми казвайте ги тия работи със запазването по-рано! Ако знаех, че може, досега да съм си отишла сто пъти на село и да редувам плаж с дрямка.Laughing

# 1 520
Тя дамата дето вече даже документи подала имала опит от миналата година Grinning
Че и можело да избира къде да запише детето… JoyJoyJoy

# 1 521
  • София
Пускайте още смешки от фейса, докато чакаме.

# 1 522
Май обърка Бибитата или аз тотално се овъртолих. (ама ми харесахте глагола, а)
Както казва чичо ми: Ти можеш да кажеш едно нещо по 5 различни начина в зависимост от настроението ти. Trollface
Въй! Вярно. 😊
Извиняеам се!
Ам.. то, на хора не приличаме вече. 😂 Не овъртолени, ами направо окахърени, кат баба ни Илийца и яко БЕЛЕХЧОСАНИ (питайте ме за превод, шЪ ви кажа) 😂😂😂).
Язе припадвам по групите. Хем ме хвача жал и зЕма да отговоря, хем....
То бива, бива! Сякаш на друга планета са били от лани и сега се будят от зимен сън. 🤷🤦

Последна редакция: пт, 12 юли 2024, 12:33 от *FIORE*

# 1 523
Мисля, че както има бисери от НВО, с не по - малък успех може да има бисери на майки на ученици 🤣
На такива небивалици се начетох в групите, та чак не мога да повярвам, а сравнявайки с нивото на осведоменост в групата, тук направо нивото е космическо. Тук е като "елитна група"
🙂🍀

# 1 524
Аз не смея да дишам, тя в морето щяла да ми се къпе. Ама ха! Не знам какво съм го зачакала това класиране и аз. Освен да взема през това време да заложа на 15:12 ч и задължително сриване на сайта.

# 1 525
Аз след 5 г. ще повторя с малкия. За бонус - каката ще е 12 клас.
Май обърка Бибитата или аз тотално се овъртолих. (ама ми харесахте глагола, а)
Както казва чичо ми: Ти можеш да кажеш едно нещо по 5 различни начина в зависимост от настроението ти. Trollface
[/quote]
Въй! Вярно. 😊
Извиняеам се.
Ам.. то, на хора не приличаме вече. 😂 Не овъртолени, ами направо окахърени, кат баба ни Илийца и яко БЕЛЕХЧОСАНИ (питайте ме за превод 😂😂😂).
Язе припадвам по групите. Хем ме хвача жал и зема да отговоря, хем.... То бива, бива. Сякаш на друга планета са били от лани и сега се будят от зимен сън. 🤷🤦
[/quote]

# 1 526
  • Видин
Нищо не ме учудва вече. Преди няколко дни в месинджър групата на класа на детето имаше въпрос "Балообразуването как се смята". Така че нивото и сред възрастните понякога е до долЕ.

# 1 527
  • София
белехчосани - пиещи и изпили в последните седмици  много бЕло?
белехчосани -  намиращи се далеч от морето и прибелели от гадната  жега?
белехчосани -  лежащи нейде в морето на оня дюшек по-горе и скрили хубавия загар под  белия слънцезащитен крем?
белехчосани -  пиещи някакви бели хапченца за успоковане на нервата?
белехчосани - друго?
А може би думата е омоним...

# 1 528
Да. И аз вчера така с една позната дето просто подала за училищата с най-висок бал без да се занимава да смята техния.
А мъжО още не може да разбере, че желанията нямат нищо общо с балообразуването - явно мисли, че първо желание носи допълнителни точки като в градината JoyJoyKissing Heart
Нищо не ме учудва вече. Преди няколко дни в месинджър групата на класа на детето имаше въпрос "Балообразуването как се смята". Така че нивото и сред възрастните понякога е до долЕ.

# 1 529
Белехчосани трябва да е нещо между халосани и овъртолени от бЕло вино.

Общи условия

Активация на акаунт