Голямото РЕДЕНЕ и ПЪРВО КЛАСИРАНЕ – седмокласна 08.07.-15.07.2024

• 156 483
  • 2 774
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря за новата тема и да е на късмет!!!

# 31
meksito, системата затваря на 10ти. На 12ти излиза 1во класиране.

# 32
Благодаря за новата тема! Да е изпъстрена само с хубави новини и позитивни постове Simple Smile

Наборката още не е готова с желанията /освен №1/.
Аз продължавам с проучванията. Ще искам помощ и от вас преди да отида да пиша и в темата на 73-то.

Някой има ли информация какви са профилите след 10 клас и сдвоени ли са? В сайта не откривам нищо, а пък в таблицата с приема стоят само езиците като профилиращи предмети.

Има ли някакви клубове по интереси? Доколкото виждам някои гимназии имат голям избор. В сайта на 73-то в Извънкласни дейности намирам някакъв Клуб на Ентусиаста, но съдържанието съвсем не ме ентусиазира, тъй като е пълно с технически/правописни грешки.Sad

# 33
Обикновено заспивам след 1, изкушавам се, но отворя ли системата имам 30 минути, така че няма да подавам празно заявление от любопитство. Ще гледам утре да хвана щерката на кеф. И даже не мисля да я информирам за възможността за коригиране.
Дребния така му отказах. Една нощ редихме за първи клас желания, че в неговото училище се кандидатства за всяка паралелка по отделно. Питах го, избра си език, след ден реши, че е размислил, но му казах, че е приключило и каквото е казал това остава. И двамата сме доволни от избора му, въпреки че аз имах огромни колебания.

Последна редакция: нд, 07 юли 2024, 23:38 от Mama Ru

# 34
Здравейте на всички!

Извинявам се, ако въпросът ми е глупав.
По кое време на 11.07. се предполага/очаква да обяват първото класиране?
Сутринта рано в този ден ще изпращам детето на лагер и да знам как да се настроя, да рефрешвам ли, не ли...

Благодаря!

# 35
До 12.07 е срокът. Така, че по някое време на 12-и

# 36
  • София
Класирането ще излезе на 12.07., ако излезе по график.
В темата става все по-странно, вероятно е от напрежението, настройте се позитивно Grinning

# 37
Благодаря на Mama Ru и buni!

# 38
  • София
Luthien, благодаря за новата ни тема Flowers Hibiscus
Желанията са поизбистрени, ще видим утре какво ще кажат децата.

# 39
Да попитам след подаване на заявлението получава ли се някакво потвърждение или входящ номер и самото заявление с изредените желания остава ли да се вижда в профила на детето?

# 40
Добра вечер и късметлийска нова тема! Аз ще редя утре вечер, докато ме наблюдават какво правя /за всеки случай/😋🍀🥰

# 41
Здравейте! Извинявайте, можете ли да ми подскажете, но не знам дали може да се кандидатства в две области едновременно и ако може, то дали с едно заявление или не? И класирането как става - в двете области поотделно или не? Благодаря за отговора!

# 42
Благодаря за новата тема! Да е изпъстрена само с хубави новини и позитивни постове Simple Smile

Наборката още не е готова с желанията /освен №1/.
Аз продължавам с проучванията. Ще искам помощ и от вас преди да отида да пиша и в темата на 73-то.

Някой има ли информация какви са профилите след 10 клас и сдвоени ли са? В сайта не откривам нищо, а пък в таблицата с приема стоят само езиците като профилиращи предмети.

Има ли някакви клубове по интереси? Доколкото виждам някои гимназии имат голям избор. В сайта на 73-то в Извънкласни дейности намирам някакъв Клуб на Ентусиаста, но съдържанието съвсем не ме ентусиазира, тъй като е пълно с технически/правописни грешки.Sad
Ами то в темата на 73-то ви отговориха преди 3 дни на тези въпроси, вие не четохте ли?

Лично на мен това с клубовете ми е странно. Децата се организират и сами.
В АК голямата преди 10 години ходеше в клуб и поставиха постановка. В 73 то, децата се организираха абсолютно сами. Директора само плати залата.

# 43
Здравейте! Извинявайте, можете ли да ми подскажете, но не знам дали може да се кандидатства в две области едновременно и ако може, то дали с едно заявление или не? И класирането как става - в двете области поотделно или не? Благодаря за отговора!
Да, може да се кандидатства в повече от една област.
Да, за всяка област се попълва отделно заявление.
Да, детето може да бъде прието едновременно в две области.
Да, може да се запише на първо класиране в едната област и да изчака второ класиране в другата област.
Детето може да бъде записано само в една област и в съответното РУО от училищата носят документите на записаните деца, в това число оригиналното свидетелство за седми клас, иначе няма да бъде потвърдено записването на детето.

# 44
Hope for Two - благодаря за включването.
Върнах се назад в темата и открих информацията за профилите.
Последните дни толкова информация събирам за различни училища и паралелки, че явно съвсем си забърках каша в главата Flushed
Хубавото е, че след 3 дни и това ще бъде история Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт