Голямото РЕДЕНЕ и ПЪРВО КЛАСИРАНЕ – седмокласна 08.07.-15.07.2024

• 156 399
  • 2 774
  •   1
Отговори
# 75
Принципно  в инструкцията пише, че системата следи да не се допуска дублиране на паралелки. Влезнах втори път и в системата на желания за подаване на ново заявление, като се визуализира всичко, което съм писала, но по два пъти, изтрих дублирането и отново ми дублира при повторното пускате на заявление.

# 76
  • Sofia
Luthien, благодаря за темичката Revolving Hearts Ще чакам да видим какво е това чудо с дублирането и тогава ще редим.

Дами, за момиче с бал 401 в София и желания за испански или английски, хуманитарна насоченост предложих 22-ро, 31-во, 127-мо. С дъщеря ми и приятелка редили и някакви 21-во и 121-во (погледнах ги - удобна локация, но разкарах 21-во заради профилите, които няма да ѝ паснат). Детето е прекрасно, по БЕЛ резултатът е висок, по математика - нисък. Аз предложих и френски с испански в 18-то. Досега е учила испански, английският ѝ е на доста високо ниво. Има някакво дърпане от френския, но все пак. Целта е добра среда.

# 77
Luthien, благодаря за темичката Revolving Hearts Ще чакам да видим какво е това чудо с дублирането и тогава ще редим.

Дами, за момиче с бал 401 в София и желания за испански или английски, хуманитарна насоченост предложих 22-ро, 31-во, 127-мо. С дъщеря ми и приятелка редили и някакви 21-во и 121-во (погледнах ги - удобна локация, но разкарах 21-во заради профилите, които няма да ѝ паснат). Детето е прекрасно, по БЕЛ резултатът е висок, по математика - нисък. Аз предложих и френски с испански в 18-то. Досега е учила испански, английският ѝ е на доста високо ниво. Има някакво дърпане от френския, но все пак. Целта е добра среда.
119, 125 имат хуманитарни науки

# 78
Ей, побъркаха ги тези седмокласни майки! Пишат, че освен дублирането се появявало и надпис: "“Грешка при запис: въвели сте паралелка, която не съществува или не е активна на този етап на класиране”.
Други години ставали ли са такива работи?

# 79
  • София

Ани, 1 СУ е нелош вариант за ИЕ/АЕ. Умножават по 3 НВО БЕЛ, няма квоти и са по-момичешки класове, но това важи и за другите. 30то също имат първи език ИЕ, но нека видят дали има паралелка с Чуждоезиков профил, че съм сигурна само за 1 Природни науки.
Да се оправят бъговете по системата и да имате всички на 12ти усмихнати деца ! Flowers Four Leaf Clover

# 80
Дано да няма други идиоти като мен. Направих си кафе и пуснах да разцъкам инфоприема и таймерчето се включи. Бързо събудих госпожицата и с нещо като ръмжене от нейна страна подредихме желанията. Ако трябва да съм честна моята подредба изобщо не съвпадна с нейната, но се примирих и ги подадох както тя искаше.
По повод "болните амбиции", които се коментираха в предишната тема искам да кажа само, че колкото и да е луд родителят ако детето не покаже резултати няма да станат нещата. И е нормално да понатискаме малко поне в тази възраст. Не мисля, че е редно да оставяме дете на 13-14 години само да си ПРЕЦЕНЯ. Моята например иска да става инфлуенсър, но тъй като не разбрахме какво трябва да учи за тази модерна професия, отива в МГ.

# 81
inqpro,Здравейте !
При вас появи  ли се дублиране на паралелките ?

# 82
inqpro,Здравейте !
При вас появи  ли се дублиране на паралелките ?

Появи се. И сега гледам, че бутонът въвеждане на желания ми е пак активен и се чудя дали не сбърках нещо.

# 83
Мислех и ние да подаваме днес, за да имаме време за размисляне. Но явно ще размисляме “ на сухо” докато бъга се оправи

# 84
  • София
Дано оправят нещата щото очевидно има бъг. Който ще ни изпили нервите докрай.
Мислех днес вечерта да редим. Но май ще отложа за утре.

За голямата преди 2г нямаше подобни проблеми и съобщения.

# 85
  • Пловдив
Добро утро!
Умно редене и сбъднати желания в края на седмицата! Късмет на децата! 🍀

# 86
Здравейте! Да попитам след подаване на заявлението получавате ли потвърждение или входящ номер и самото заявление остава ли запаметено в профила на детето? Успех на всички и дано няма бъгове в системата 🍀

# 87
  • София по рождение
Този бъг само в РУО София ли е?
При останалите как е?
В единия случай ни трябва телефон на РУО, в другия на МОН.
Давайте телефони, да звъним след 9 ч.

# 88
  • София
При нас колебанията при подреждане на желанията са големи, скоро няма да се подава, явно. Каква е тази мода по испанския, не знам. Промъква се някаква идея за ФЕГ,  интересно ми е, че не прочетох да се споменава като желание на други деца в темата.

# 89
При нас в профила на детето още не са се заредили оценките от дипломата. Това дали ще е проблем? Има ли го и при други?

Общи условия

Активация на акаунт