Голямото РЕДЕНЕ и ПЪРВО КЛАСИРАНЕ – седмокласна 08.07.-15.07.2024

• 156 549
  • 2 774
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте,
Имам питане относно времето, което отнема самото записване. На 22ри детето тръгва на едноседмичен лагер и когато сме я записвали зимата хич не сме съобразили, че тогава може да се падне записване след 2ро класиране. Та говорих с организаторите и нямат против малко да забавят тръгването, но все пак ако някой може да ни ориентира колко е техническото време за самото записване, като ние ще сме в училището преди 8, за да опитаме да сме първи.
Благодаря и успех на всички!

# 226
  • Видин
Миналата година първо класиране излезе около 10:30 на деня, така че не вярвам тази да излезе по-рано...

# 227
  • София
Аз искам чак на 12,07 да излязат. Тогава сме на концерт на любимата група на наборката и ако в същия ден я приемат където иска, ще бъде най-щастливият ден в живота й.
Аз разбира се няма да се сдържа да не рефрешвам от предния ден. Просто не мога да не го правя. А няма начин и да не й кажа. Та нека бъде на 12.07. Заслужило е детето най-щастлив ден. Simple Smile

# 228
А моята госпожица има РД на 12.07, но се съмнявам да е много доволна от първо класиране, предвид прогнозните балове.
Ahoney, коя е любимата група на детето?

# 229
Аз искам чак на 12,07 да излязат. Тогава сме на концерт на любимата група на наборката и ако в същия ден я приемат където иска, ще бъде най-щастливият ден в живота й.
Аз разбира се няма да се сдържа да не рефрешвам от предния ден. Просто не мога да не го правя. А няма начин и да не й кажа. Та нека бъде на 12.07. Заслужило е детето най-щастлив ден. Simple Smile
Колко хубаво ! Пожелавам ви го от сърце !

# 230
  • София
А моята госпожица има РД на 12.07, но се съмнявам да е много доволна от първо класиране, предвид прогнозните балове.
Ahoney, коя е любимата група на детето?
Stray Kids - една от най-добрите Кпоп групи. Отиваме в Милано, заради концерта им. Ден преди концерта на Тейлър Суифт.

Дано все пак твоята дъщеря я зарадват за рождения ден

Plami80 , благодаря!

# 231
Мили дами, моля заповядайте една папка с данни от отминалите класирания в София, резултатите от ДЗИ, статистика на оценките, както и сравнение на минималните балове от минала година за 4те класирания за тези, които ще имат куража да играят на 3то и 4то класиране.

https://www.dropbox.com/scl/fo/3enblyi90npehiowl5efo/AHwb4aMCJRA … &st=wlpyokh1&dl=0

# 232
Ahoney,  аз съм малко фен на Стей Кидс (по принуда заради голямата дъщеря) Simple Smile До скоро ни облъчваше денонощно с тяхната музика, сега премина на други изпълнители. Големи са сладурчета, гледала съм клипове от концертите им - много енергия и хореография.

# 233
  • у дома...
Мили дами, моля заповядайте една папка с данни от отминалите класирания в София, резултатите от ДЗИ, статистика на оценките, както и сравнение на минималните балове от минала година за 4те класирания за тези, които ще имат куража да играят на 3то и 4то класиране.

https://www.dropbox.com/scl/fo/3enblyi90npehiowl5efo/AHwb4aMCJRA … &st=wlpyokh1&dl=0
Тази информация е издирена, систематизирана и обработена от Дидева. Всичко може да намерите на https://dideva.alle.bg/. Ценете и чуждия труд.

# 234
Докато се обърне човек и с 16 страници сте избухнали Laughing Определено ще подавам желанията в сряда. Не съм готова още (психически), а тя не е измислила какво и къде да се пише, така че в сряда вечер мама ще си сипе чашка винце и ще раздава желания на кило...

# 235
Ние наредихме желанията. Надвечер пак ще ги прегледаме. Не знам кога ще ги подадем,  но поне вече имаме яснота.

# 236
  • ВАРНА
Здравейте,
Имам питане относно времето, което отнема самото записване. На 22ри детето тръгва на едноседмичен лагер и когато сме я записвали зимата хич не сме съобразили, че тогава може да се падне записване след 2ро класиране. Та говорих с организаторите и нямат против малко да забавят тръгването, но все пак ако някой може да ни ориентира колко е техническото време за самото записване, като ние ще сме в училището преди 8, за да опитаме да сме първи.
Благодаря и успех на всички!
По спомен, за около 20-30 минутимакс бяхме готови. Попълвах разни декларации, после изчакахме да проверят дали всичко е коректно попълнено и приключихме.

# 237
От тези статистики на мен ми липсват бройките - 1, 2.. 5 паралелки, защото те се променят от година на година и съответно бала за 1 паралелка е различен от този за 2.

# 238
А системата дава ли въжможност да си подредите желанията, да ги запази, но да не ги подавате веднага, за да може да ги прегледате пак, промените и чак тогава да ги подадете?

# 239
Желанията да ясни,но защо не ги подава....нямам представа. Този мързел ще я съсипе. Или мен по- напред....Довечера ще я ръчкам пак и ще я карам с ръка на сърцето да потвърди, че това е Joy

Общи условия

Активация на акаунт