Голямото РЕДЕНЕ и ПЪРВО КЛАСИРАНЕ – седмокласна 08.07.-15.07.2024

• 156 407
  • 2 774
  •   1
Отговори
# 285
  • София по рождение
След подаване и приключване с Вх. номер и т.н., при повторно влизане в желания системата ще даде ли само да се видят или пак ще се избират отново? Дава ли просто проверка да се направи?
Страшна параноя ме гони. Хем си свалих документа черно на бяло.
Ужас някакъв...

# 286
Да, ако влезете в профила на детето и отидете на желания се отваря подаденото заявление - входящ номер, дата, желания

# 287
  • София по рождение
Да, ако влезете в профила на детето и отидете на желания се отваря подаденото заявление - входящ номер, дата, желания
Много благодаря!😅
Блещим се с таткото и решихме да не пипаме, ама мен ме човърка.

# 288
Няма как да се правят промени, само можем да си ги видим в раздел Желания.

# 289
  • София
Според вас,в 1СУ или в 157 се учи по-сериозно испански език?Получих информация,че бала на 1СУ е изкуствено завишен ,поради големия наплив и желание на деца да учат в центъра.На нас не ни стига бала за първа испанска и затова събирам допълнителна информация за изучаването на езика.

# 290
  • София
Според вас,в 1СУ или в 157 се учи по-сериозно испански език?Получих информация,че бала на 1СУ е изкуствено завишен ,поради големия наплив и желание на деца да учат в центъра.На нас не ни стига бала за първа испанска и затова събирам допълнителна информация за изучаването на езика.

22-ро СЕУ?

# 291
Приятелка ги проучва миналата година.
127 мо, 1 ви и на финала 157, така ги реди.

# 292
Страшна параноя ме гони.
И мен. 🤦😁
Дотолкова, че наредих за пълнеж и такива, дето са не с 50 надолу бал, ами със 100.
Да има.
Сънувам как отиваме в Люлин, Ботунец или Казичене. Нищо лошо ❤️, но трябва хич да не си лягаме нощем, та да стигнем. 😁
Отивам за вино - първата бутилка от 25 години насам, дето няма да стане на гурме манджа, ам ше се изпие - ха, ха...

# 293
Убедена съм, че на 12.07. 99% от децата в темата ще са доволни от класирането. С такива заинтересовани и отдадени майки, ще са направили най-добрия избор, включително и за децата, които не се отличиха с високи резултати на НВО като моето.

# 294
Fiore, каква първа бутилка?! Аз го обърнах на професионален дегустатор... даже имам списък с нови открития 🫣
Хора, нервната ми система взе да дава фира. Още не съм видяла списък... днес развозвах и на автомобилна градска екскурзия с набелязани училища (защо чак сега в голямата жега не ме питайте просто).
Искам да се самоуволня от тази работа, но очевидно няма как.

# 295
Е как професионален дегустатор и личен шофьор?

# 296
В различни слотове на денонощието и седмицата. Не карам пила, дори на 1 чаша бира или вино. Това ми е желязно правило.

Последна редакция: вт, 09 юли 2024, 07:23 от zlatenceto

# 297
Fiore, каква първа бутилка?! Аз го обърнах на професионален дегустатор... даже имам списък с нови открития 🫣
Ми то ми личи, сестро. На човек не мясам вече.
Тя Санака ми каза - за туба си, ама аз.... инат проклет. Ей, на. Кандисах! По - добре късно, отколкото нивгаш.
Да ви повдигна духа малко, да се посмеем. 😁❤️

# 298
В различни слотове на денонощието и седмицата. Никога не карам пила, дори на 1 чаша бира или вино. Това ми е желязно правило.
Сега се прибрах обаче и си сипах някакво испанско.
Наздраве. Аз не пия. Рядко по малко бира, повече не ми понася. Мисля, че след тази напрегната година всички сме заслужили да разпуснем малко

# 299
Моля ви, стиснете палци поне утре да видя нещо разписано.

Последна редакция: вт, 09 юли 2024, 07:23 от zlatenceto

Общи условия

Активация на акаунт