Голямото РЕДЕНЕ и ПЪРВО КЛАСИРАНЕ – седмокласна 08.07.-15.07.2024

• 158 257
  • 2 774
  •   1
Отговори
# 945
Може, може.
Аз по-скоро за близостта на адреса се натискам, за какво ми е да се здрависвам през прозореца с учителите от НЕГ, като нямаме заветните точки. То си е разхищетие на локация, някакси.

Е, то и ние сме между 73-то и НПГПФ, ама...

Редакция: сетих се, че то и 2АГ е до НПГПФ. Локация - чудо!

Значи сме комшии, 73-то го остави на четвърто място, понеже седем години учи немски и искаше да продължи с него като втори език.

# 946

Grinning Пък ако и двамата родители са от Сф, нека да са поне 5, а? Пък, ако са и поне 2-ро поколение - 10. За такива, които докажат, че са били тук още от основаването на града или, да речем, не по-късно от 20-ина годинки след това - без изпит, само да посочат с пръстче. Grinning:JoyJoy

Пък ако са учили и в смгто - директно запис 😂😂😂😂

# 947
Май тази година ФЕГ е много желана, като ви чета. И защо не? Париж е прекрасен!
...и самият език е много мелодичен, не "дърво" като немския.
Заболя ме езика да убеждавам моята щерка да запише френски език, но не мамо, аз дори сънувам на немски език.
Laughing Laughing Laughing

# 948
Може, може.
Аз по-скоро за близостта на адреса се натискам, за какво ми е да се здрависвам през прозореца с учителите от НЕГ, като нямаме заветните точки. То си е разхищетие на локация, някакси.

Значи сме комшии, 73-то го остави на четвърто място, понеже седем години учи немски и искаше да продължи с него като втори език.

Ааааа, за 73-то и 2АГ шанс никакъв при нас... Blush

# 949
Може, може.
Е, то ако ставаше с уседналост щерката щеше да си продължи в училището, където учи до седми клас.

# 950
Може, може.

A, на нас са ни перфект, ама не ги одобриха по локация и фасада, и изпаднаха надолу в списъка. FlushedTired FaceLaughing

# 951
Сега, ако ще си говорим за адреси ФЕГ е най у центърО.

# 952
Не ги впечатли локацията най да ти кажа Laughing

# 953

Така си е, ама ние коментирахме даването на точки за адрес и стана дума на кого за къде биха му дали Stuck Out Tongue Winking Eye
Иначе в центъра са още и 7-мо, и 133-то..
 Макар ФЕГ да се котира по-високо.

# 954
И 127-мо е в същия квадрат Hug

# 955
Май тази година ФЕГ е много желана, като ви чета. И защо не? Париж е прекрасен!
...и самият език е много мелодичен, не "дърво" като немския.
Заболя ме езика да убеждавам моята щерка да запише френски език, но не мамо, аз дори сънувам на немски език.
Laughing Laughing Laughing

Ахахах, ако можех, 100 лайка щях да ти сложа!!!!

# 956
Баба е учила в първото средно девическо училище в България. Това колко бонус точки дава за СМГ?

# 957
Баба е учила в първото средно девическо училище в България. Това колко бонус точки дава за СМГ?
По Здрава Каменова ти отговарям - 150!

# 958

Ами, тъй като тази точкова система е нова и сътворена от рендосаните съоткачалки тук, мисля, че е редно да решим ние. За да няма после "хък-мък".

# 959
Е то и аз учих в училището, в което сега учат децата ми. Това колко точки дава? Не, че тя иска да остава.

Общи условия

Активация на акаунт