Голямото РЕДЕНЕ и ПЪРВО КЛАСИРАНЕ – седмокласна 08.07.-15.07.2024

• 158 262
  • 2 774
  •   1
Отговори
# 960

Още нещо някои кандидат-гимназисти проучват за училищата от Google и bg-mamma има добър ранкинг си излиза и те четат и изводи си правят 🤯

Моят син беше писал на всичките си приятели и познати от горния випуск да провери как са в новите си училища и доста от отзивите съвпадаха с отзивите тук. Доста единодушно наредихме желанията Smirk

# 961
  • София
Извинявам се, ако е странен въпроса, но на сайта на РУО пише резултати първо класиране до 12.07, а не на...т.е. може ли още утре да има или ще си излязат на 12?

# 962
Извинявам се, ако е странен въпроса, но на сайта на РУО пише резултати първо класиране до 12.07, а не на...т.е. може ли още утре да има или ще си излязат на 12?
Всичко е възможно.
Аз залагам на петък около 13:30ч.

# 963
  • у дома...
Всичко е възможно.
За да развалят уикенда на всички със седмокласници Joy

# 964

Миналата година излезе на деня около обяд или малко по - рано.

# 965
Резултатите от изпита излязоха ден по-рано, ако не се лъжа. А се проверяват от хора частично.
За класирането се натискат вероятно 1-2 бутона и системата класира на база алгоритъм всички деца.

Залагам на утре вечер или дори следобед. Дали са си ден време аванс ако има някакви непредвидени технически трудности, според мен.

# 966
  • София
Всичко е възможно.
до цялото лято ни го развалиха. Синът го питам, дай да видим последно. Стига де, аз съм ваканция

# 967
Джуркането на данните и желанията едва ли отнема много време. Днес като затвори системата и биха могли и утре да извадят класиране, но идва ли.

# 968
  • у дома...
Джуркането на данните и желанията едва ли отнема много време. Днес като затвори системата и биха могли и утре да извадят класиране, но идва ли.
Ама нали трябва да си направят проверките? Да няма после пак първо първо класиране и второ първо класиране.

# 969
Ама нали трябва да си направят проверките? Да няма после пак първо първо класиране и второ първо класиране.

Да, точно... По-добре да ги проверят. Все пак вече имаше гаф с дублирането на желанията.

# 970
А за немския не е виц, Георги Димитров наистина го е казал на Лайпцигския процес, на чист немски език, че докато император Карл V говорел на немски само с конете си, във "варварска" България Кирил и Методий са разпространявали българската писменост... което е взето от изказване, приписвано на император Карл Пети, за което наистина няма неоспорими доказателства....но се твърди, че е казал - на испански говоря с Бог, на френски - с жените, на италиански - с мъжете, а на немски говоря с конете си...😂
Иначе НЕГ е прекрасно, високобалово училище, нямам нищо против него и тези исторически реминисценции не са относими😂 но за да подразня Русалката, го казвам това 😂😂 Лично аз имам доста лошо мнение и за немците, и за езика им...,😂 което си е лично мнение, не ангажирам никого с него. Но в друга тема по друг повод съм споменавал, че никой от познатите ми, завършили НЕГ, не работи с немски, всички ползват английски в работата си. Включително две от форумките тук, които се закачат с мен...факт...

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 20:35 от Татко Мецан

# 971
Не разбирам защо бързате. След няколко часа нищо няма да зависи от хомо сапиенс, а от робота и от това, което сме му изкомандвали.
Дали ще е развален уикендът зависи от нас, аз не мисля да си го развалям.

Последна редакция: чт, 11 юли 2024, 02:44 от zlatenceto

# 972
  • София
Само да кажа, че ФЕГ яко влиза под кожата на децата! Там обикновено учат деца, за които гимназията е била съвсем осъзнат избор. Синът ми в 6 клас реши, че иска да учи там. Сега ще е 12 клас и за минута не е съжалил. От сега страда, че догодина завършва.
Наша съфорумка и моя приятелка от 11класната е с дъщеря, която изкара бал 499. Навсякъде можеше да учи, приета беше в първите 10 и в АК с добро намаление на таксата. Но детето искаше само ФЕГ. Само искам да ви кажа, че това момиче има една мечта - да бъде учител във ФЕГ. И ще бъде. И не е само тя. Имат доста учители, които са бивши възпитаници на гимназията. Така че това е училище, което увлича децата, има свой дух, има общност. Езикът е труден, но който иска ще го научи.

# 973
От НЕГ май доста деца отиват студенти в Германия и Австрия. Не виждам там как ще учат на английски.

# 974
Всичко е възможно.
до цялото лято ни го развалиха. Синът го питам, дай да видим последно. Стига де, аз съм ваканция
Николина ти за конкурс на НАСА, ако кандидатстваше, нямаше така да си притеснена.
Я, сипни си и ти една биричка и дай по-лежерно.

Общи условия

Активация на акаунт