Голямото РЕДЕНЕ и ПЪРВО КЛАСИРАНЕ – седмокласна 08.07.-15.07.2024

• 158 080
  • 2 774
  •   1
Отговори
# 1 320
  • София
Сега се сещам , че и на нас ни върнаха картините. А имунизационен се вади за 2 мин от ЛЛ.

# 1 321
В сайта на пмг бургас за необходими документи пише;

т.е. имунизационен статус - чак септември /дори са го подчертали хората, да се обърне внимание кога да се занесе/

# 1 322
Не искам да измествам темата. Просто казвам, че нямат право да не запишат детето без този картон, понеже се обсъжда цяла тема за него.
Мама Ру, ставаше въпрос, че не са пуснали деца с неясна ваксинация на училище, а не неконтактни. Около мен, всички които доказано бяха болни са все ваксинирани и такава мярка е необоснована, освен че е незаконна.

# 1 323
  • София
Овъртолихте ме! Седя и се дзверя в една здравно-профилактична карта. Там са нанесени и имунизациите, освен ръста, теглото и пр. Защо паспорт?

# 1 324
  • София
Овъртолихте ме! Седя и се дзверя в една здравно-профилактична карта. Там са нанесени и имунизациите, освен ръста, теглото и пр. Защо паспорт?
Това е достатъчно.

# 1 325
  • София
Добавям още една дума към мотото - "Овъртолени рендета-съоткачалки" Joy
bibi, Kissing Heart

# 1 326
bibi, Kissing Heart
Сега вече се чувствам съвсем на място Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 327
bibi, Kissing Heart

Сменяме няколко гласни и става напълно подходящо за задача "Открийте грешките" за НВО

# 1 328
Извинете ме, че пак ще овъртоля здравните картони, но те не трябват ли при записването, понеже профилактичните карти се предоставят чак на 15 септември ?😆

# 1 329
Lolinata, имаше пуснат цитат от наредбата, че не се изискват при записване като документ. Не знам дали прегледа коментарите в последните страници?

Последна редакция: чт, 11 юли 2024, 22:53 от zlatenceto

# 1 330
Не, не би следвало да ги искат при записването. Медицинската документация се съхранява от медицинското лице, което най-вероятно е отпуска или замества в някоя ясла/ градина, а останалата документация се носи в РУО за потвърждаване на паралелката и след това се съхраняват в училище. Свидетелството за основно се връща по някое време.

# 1 331
Пазя аз един здравен картон от бебешкия период на високия почти 1.80 младеж. С ваксините. Много ще се изненадам, ако трябва да го представям. За космонавт не е кандидатствал.

# 1 332
Съоткачалки кога предполагате ще излезе утре класирането? Мойта наборка е по -спокойна от мен, успокоява ме с думите мамо ще вляза стига се притеснявала.Наздраве тази вечер съм на бяло вино, изпробвах всякакъв вид алкохол покрай това НВО и кандидатстванет.

# 1 333
Lolinata, имаше пуснат цитат от наредбата, че не се изискват при записване, като документ. Не знам дали прегледа коментарите в последните страници?
Да, отдавна съм прочела в наредбата, че не се изискват за записване и затова до днес не се бях напрегнала, че всъщност някъде се изискват.

# 1 334
Съоткачалки кога предполагате ще излезе утре класирането? Мойта наборка е по -спокойна от мен, успокоява ме с думите мамо ще вляза стига се притеснявала.Наздраве тази вечер съм на бяло вино, изпробвах всякакъв вид алкохол покрай това НВО и кандидатстванет.
Около 11:00

Общи условия

Активация на акаунт