Голямото РЕДЕНЕ и ПЪРВО КЛАСИРАНЕ – седмокласна 08.07.-15.07.2024

• 157 956
  • 2 774
  •   1
Отговори
# 1 350
  • София
beb4o_fb, ти хубаво си пушиш, ама за второ класиране нещо въртяхме за хорА и петли. Мисли и тях малко.

Ааааа, за хорА, петли и МОН-човци с оскубани бради съм винаги готова Joy

# 1 351
Аз тази вечер направо на червено минах. 7- класник имам, не е шега работа. Топло, топло, морето чай станало. От училище питат кога ще си вземем дипломата. Ами вие цяла седмица не можахте да я напишете, колко още да чакаме, пък на друг не я дават. Та на 17.07 ще я вземем.
Да ви кажа, мен все още инфоприем ме проверява дали съм човек.

# 1 352
laurentin, аз цъкам през телефона, директно ми сканира фасона и влизам без да се доказвам там с мотори, автобуси и пешеходни пътеки.

# 1 353
И аз съм тъй.
Въобще не се колебае дали съм човек Simple Smile то аз се колебая вече де..

# 1 354
  • София

После ще дишам три години и пак ще се нервирам на мон-ските измислици за седми клас.

Ето затова не искам още дЯца Joy
Да се посмеете малко. Днес бях на женски доФтор, жената вика "Оооо, има ДВА..."  И аз като изцъклих очи, запреглъщах нервно, свят ми се зави, чакрите ми се обърнаха и викам "Сакън, сакън не казвай два плодни сака. Не мога да преглътна още веднъж 7.клас и то отново с 2 броя" Спукахме се от смях. Били два доминатни фоликула, ще ги надоминирам аз тях...Joy

# 1 355
laurentin, аз цъкам през телефона, директно ми сканира фасона и влизам без да се доказвам там с мотори, автобуси и пешеходни пътеки.
Леле, утре и аз ще трябва така, да не пропусна. Досега не бях от телефона влизала, пазя се аз.

# 1 356
Ей ще ме довършите с тия менти и деца Joy
Ние с таткото си се кефим, че тази сага ще ни чака отново на перона след 12г., да сме живи и здрави. Нашите момичета са с 12г. разлика и таман ще изпратим едната абитуриентка и на есен пак ще сме на 15.09. в двора на у-щето с първокласничка Joy та така, наздраве за майките, които ще имат 24 поредни първи учебни дни SatisfiedCocktail

Последна редакция: пт, 12 юли 2024, 10:28 от Жоржи

# 1 357
  • София
etomira, кажи поне, че за утре си се подготвила ...

Утре обяд с приятелка... писнА ми вече от всякакви драми. Добрата новина е, че до 10тина дни ще съм приключила с последния седми клас в живота ми.

Преди 5 години записваме голямата, пълно щастие. Вечерта съм си сипала чаша вино, небето е по-синьо, тревата по-зелена, въздухът по-чист... И изведнъж се сещам, че аз имам второ дете. И направих паник атака. Но сега нямаааа.

# 1 358
Ние с таткото си се кефим, че тази сага ще ни чака отново на перона след 12г., да сме живи и здрави. Нашите момичета са с 12г. разлика и таман ще изпратим едната абитуриентка и на есен пак ще сме на 15.09. в двора на у-щето с първокласничка Joy та така, наздраве за майките, който ще имат 24 поредни първи учебни дни SatisfiedCocktail
Смелчаци!😇

# 1 359
  • София по рождение
Ние с таткото си се кефим, че тази сага ще ни чака отново на перона след 12г., да сме живи и здрави. Нашите момичета са с 12г. разлика и таман ще изпратим едната абитуриентка и на есен пак ще сме на 15.09. в двора на у-щето с първокласничка Joy та така, наздраве за майките, който ще имат 24 поредни първи учебни дни SatisfiedCocktail

Ех, Жоржи и ние сме като вас, с 12-годишна разлика. Разликата е, че вече съм на финала на НВО в живота. За внуците дано треперенето да е по-малко. Нерви няма да имам, само кръвно.
Беше ми много тъжно, на изпращането си викам в този двор 14 първи учебни дни. С една и съща класна 1-4 кл. и с една и съща 5-7 кл. Дано издържат тия жени поне за първото внуче. Тая мисъл малко притъпи бушуващите ми емоции.

# 1 360
Аз пък понеже не пия алкохол и увеличих безалкохола, например все налитам на кафе и сега още не ми се спи.

# 1 361
Аз пропих покрай този 7ми клас Joy Ами то хубаво било. При нас най-вероятно няма утре да приключат нещата и сякаш съм го приела. Ще гледам синьото море и ще слушам вълните за успокоение. Лошото е, че имам една година почивка и после с малката на същия огън ще се пека....

# 1 362
jsed, хубавото е, че пък ще имаш стаж по специалността.

# 1 363
  • София
Деси, не ви ли идва вече множко морето???? Я всички обратно в Мордор да се пържим заедно, моля!

# 1 364
  • София
jsed, в плах опит да те успокоя, ще ти кажа, че с вторите деца гледаш по-философски на нещата. Но драматизираш и преживяваш по същия начин Joy

Общи условия

Активация на акаунт